Άργησα να απαντήσω γιατί έλειπα αλλά θα μπω δυναμικά.
Καταρχάς να σου πω ότι σε σχέση αυτών των τριών ο Cthulhu έχει τη μεγαλύτερη χωρητικότητα μιας που παίρνει κοντά στα 0.5 ml στην αντίσταση σε σχέση με τον Bellus τα συνολικά του ml είναι μετρημένα με σύριγγα στα 5.2.
Λοιπόν πριν σου πω για τον ατμό που έχω κάνει φανατικό κίνημα να σου πω ότι και οι τρεις έχουν ίδιες γεύσεις με λίγο καλύτερη ο Cthulhu και αυτό το ανέφεραν άτομα που έχουν τον Bellus.
BachelorΑυτός ο ατμό μου θυμίζει πάντα ένα τρελό hangover, έχει ένα θεματάκι στο γέμισμα μιας που ανοίγει 7 στις 10 στη τσέπη με ότι συνεπάγεται αυτό.
Έχει μονή αντίσταση που με δυσκολία θα μπορέσεις να κάνεις την αντίσταση μιας που βιδώνει στο όρθιο, οπότε αν σου βγει λίγο μεγάλο το σύρμα ξανά ξεβίδωσε ξανά κόψε ξανά στήσε, άσε δε θέλω να το σκέφτομαι. Έχει μεγάλες εισαγωγές υγρού που για να το γεμίσεις πρέπει να κάνεις συμφωνία με τους βαμβακοπαραγωγούς στη Θεσσαλία.
Έρχεται με extra glass και τρία χρώματα o-rings μαύρο, άσπρο και γαλάζιο... κόκκινο δεν έχει οπότε τρώει Χ από μένα
.
Παίρνει 4ml
Bellus V2Αυτό το μωρό που ακούει στο όνομα "Χαριτωμένος" στα λατινικά, για αρχή έρχεται με extra glass, αντιστάσεις, βαμβάκι.
Όπως είπα έχει πολύ δυνατή γεύση μιας και ήμουν κάτοχος του αλλά για πολύ λίγο γιατί είχα διαρροές (ναι τότε ήμουν μικρός δεν ήξερα) νύν κάτοχος πολύ καλός μου φίλος που κοιτάω να του τον ψειρίσω.
Χωράει σχεδόν τα 4.5 ml μαζί με 0.3 η αντίσταση, φτάνει δικαίως κοντά στα 5 ml.
Σε κάθε γέμισμα έχει μικρές πιέσεις από τη φλάντζα που συγκρατεί τα υγρά και μικρές τρύπες εισαγωγής υγρού με αποτέλεσμα εγώ που έχω πάρκινσον να δημιουργό αριστουργήματα, έχει λίγο άτσαλη εισαγωγή αέρα, μιας που ο δημιουργός του δεν είχε αποφασίσει που θα κάνει τρύπα και πλάκωσε να τρυπά.
Σε αναγκάζει να κάνεις διπλή αντίσταση και σου δίνει ας το πούμε μια τάπα να κλείνεις τη μια τρύπα, πράγμα που παρατήρησα ότι πολλές φορές είχε διαρροές από εκεί, οπότε 99% διπλή αντίσταση.
ΔΕΝ ΦΕΝΟΝΤΑΙ ΤΑ O-RINGS ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΤΥΛΙΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟΣ
Cthulhu V2
Θα μπορούσα να γράφω δυο μέρες, θα μπορούσα να σου πω πόσο βλαμμένος είμαι στον εγκέφαλο και πως κάνω μπάνιο μαζί του γιατί δεν τον αποχωρίζομαι ποτέ, θα σου πω όμως ένα, έχει κόκκινα o-rings
.
Για αρχή παίρνει 4.7 ml + 0.5 η αντίσταση, αίσιος φτάνει στα 5.2, έχει άνετο γέμισμα που ακόμα και έξω να χύσεις (το υγρό) το μαζεύει η δίπλα τρύπα.
Έχει ρύθμιση αέρα, ρυθμιστή υγρού, πατάει στον περιβόητο Kayfun, έχει δυο ντεκ ένα μονό και ένα διπλό για τις ατελείωτες νύχτες επικοινωνίας με ινδιάνους μέσω σήματα ατμού.
Γεμίζει από πάνω και έχει εγκοπές εκτόνωσης για να αποφεύγεις τις διαρροές.
Έρχεται με extra: drip tip, glass (είναι κάπως σαγρέ), ντεκ διπλό, o-rings (και ναι εδώ υπάρχει και κόκκινο
).
Το στήσιμο του δεν θα μπορούσε να ήταν παρά παιχνιδάκι μιας που το μονό ντεκ είναι style Kayfun και το διπλό δένει με αλεν που το κάνει όμορφο και εύχρηστο.
Έχει φοβερή γεύση μιας που σου δίνει δυνατότητα να δώσεις όσο υγρό θες εσύ, όσο αέρα, έχει ωραία διαδρομή μέσα από την καμπάνα που αποφεύγεις τα dry hit, μεγάλο drip tip για δυνατές πνευμονικές, σου δίνει τη δυνατότητα για τσιγαρίσιες μιας που μπορεί να γίνει αρκετά σφιχτή η τζούρα του.
Δεν θα πω άλλα, θα σου πω μόνο πως για 27 δολάρια (απο 38 με το κουπόνι MAP) είναι η καλύτερη money for value.