Μετα απο αρκετο διαβασμα, ψαξιμο και βοηθεια απο τα μελη εδω στις αποριες που ειχα κατεληξα να προχωρησω σε αγορα νεου ατμοποιητη με δυνατοτητα να ειναι επισκευασιμος εκτος απο τα stock coils της εκαστοτε εταιριας.
Αυτη τη στιγμη εχω ενα eleaf 30 και eVic-vt mini απο mods και χρησιμοποιω τον nautilus mini της aspire (τον δουλευω παντα στην μεγαλυτερη τρυπα) για mouth2lung τζουρες και για πνευμονικες (αν και δεν ειμαι τοσο fun) εναν melo2 που επεσε στα χερια μου απο φιλο.
Εχω καποιες "απαιτησεις" πριν προχωρησω σε νεα αγορα και χρειαζομαι την βοηθεια σας για να μην γινω συλλεκτης ατμοποιητων μιας και οικονομικα δεν με παιρνει ειναι δυσκολοι καιροι.
1)Θελω τζουρα "τσιγαρισια" οπως λετε δλδ. mouth2lung οπως βλεπω στο youtube και ψιλοαερατη οχι τοσο σφιχτη και δεν αντεχω την ζεστη τζουρα προτιμω να ειναι δροσερη σε λογικα πλαισια παντα αρκει να μην καιει η ειναι ζεστη δεν μου αρεσει.
Επισης θα ηθελα λιγο εντονο ατμο να δω οσο γινεται φυσικα απο τσιγαρισια τζουρα (ξερω παιζει ρολο και το υγρο , αυτη τη στιγμη εχω ενα 50/50 της eliquid france το chopin που μου αρεσει παρα πολυ η γευση του.Γενικως μου αρεσουν οι γλυκες γευσεις οχι οι φρουτενιες ομως (δεν ξερω αν εχετε να προτεινετε και δω κατι σε ετοιμο).
2)Καλο θα ηταν ο ατμοποιητης να παιρνει και δικα του coils οχι μονο επισκευασιμο (ξερω ζηταω πολλα) .3)Ως νεος στα επισκευασιμα θελω να γινεται οσο ποιο απλα γινεται η επισκευη για να μην χασω την μπαλα.
Μου προτειναν τον Subtank mini της Kanger που μου αρεσει αρκετα (τον δοκιμασα στην πρωτη τρυπουλα με επισκευασιμο ηταν ποοολυυυυ ωραια η τζουρα με παρα πολυ καλη γευση (υγρο ομως φτιαγμενο απο τον ατμιστη) μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα.Διαβασα επισης οτι με 1.5 αντιστασεις (αν δεν κανω λαθος) που βγαζει και στην μονη τρυπα ειναι παρα πολυ καλη η τζουρα απο στομα σε πνευμονια, δεν δοκιμασα δεν ετυχε.
Διαβασα και για τον Kayfun light οτι ειναι αποκλειστικα καλυτερος για mouth2lung αλλα θα ηθελα να μπορω να κανω και πνευμονικες που και που (με βοηθαει να μην θελω ΚΑΝ τσιγαρο μετα ).Βεβαια με τοσα που διαβασα για τους κλωνους του kayfun και τις συσκευασιες να ειναι σχεδον πανομοιοτυπες φρικαρα γιατι δεν εχει οπως οι αλλοι χαρτακι με κωδικο ελεγχου μεσα και μπορει να παρω κλωνο και να μην το ξερω, και φυσικα ειναι καθαρα επισκευασιμος δεν εχω δυνατοτητα να βαλω δικο του coil.
Πιστευω να μην σας κουρασα ξερω οτι δεν υπαρχει το τελειο αλλα ψαχνω κατι να με κρατησει καιρο βαση των παραπανω οπως εκανε ο ναυτιλος πιστα τοσους μηνες .
Αραγε με 1.5ohm της Kanger και subtank mini και σιγα σιγα να αρχισω να φτιαχνω τις δικες μου στο επισκευασιμο θα κανω δουλεια ή να παω σε κατι αλλο να μην δωσω λεφτα τσαμπα παλι?
Περιμενω τις απαντησεις σας πριν κανω οτιδηποτε
Ευχαριστω !
Από συγχώνευση
Παρακαλούμε: πριν ανοίξετε νέο θέμα, ρίξτε μια ματιά στα περιεχόμενα ή χρησιμοποιήστε την αναζήτηση. Το πιθανότερο είναι να έχει απαντηθεί ήδη η ερώτησή σας.