vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

166 επισκέπτες, 5 χρήστες
thanos1071, Ducati.Jimakos, chkontog, johnath, bloodlessz

Κάβειρος by GreekVapes

Αποσυνδεδεμένος JoeBarTeam

• 2478
  • 01.11.2015 00:00
Απ: Κάβειρος by GreekVapes
« Απάντηση #405 στις: Ιουλίου 14, 2017, 13:42 »
[justify]Κώστα, καλημέρα. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω εμβαθύνει στο εάν αποτελούν πρόβλημα. Από την άλλη, από θέμα ευκολίας, έχω ξεπεράσει το θέμα velocity, ή δεν ξέρω ποια άλλη ευκολία μπορεί να χαρακτηριστεί ιδανική ως προς τη χρηστικότητα.[/justify]

[justify]Τώρα, εδώ στον Κάβειρο. Το στήσιμο είναι παιχνίδι. Οι ακροδέκτες είναι πάντα μέσα στον όποιο υπολογισμό μου για την ωμική τιμή που θέλω. Δεν μπορώ όμως να πω κάτι για το κατά πόσο είναι αρνητικό ένας μεγάλος ή μικρός ακροδέκτης. Η συνολική σε σειρά αντίσταση παραμένει σε επίπεδο αστείου σφάλματος. Παρ' όλα αυτά, θα ήθελα να δω π.χ., γιατί ενώ έχω, ας πούμε 0.002Ω εσωτερική αντίσταση σε σώμα επισκυάσιμου, όταν κάρφωσα στον Άγγλο (Rose) ό,τι πιο άμεσα και με τα πιο κοντά ποδαράκια μίας αντίστασης που έχω δει μέχρι τώρα, είχα το πιο άμεσο πύρωμα. Ειλικρινά, δεν ξέρω πώς να το πω, θα πρέπει να μιλήσουν άλλοι με συγκεκριμένες μετρήσεις κι όχι εγώ.[/justify]

[justify]Αυτό που μπορώ να πω, απόδοση και ευκολία είναι εξαιρετικά και τα 2 στον Κάβειρο. Σφάλμα από μεγάλους ακροδέκτες δεν έχω, κάθε άλλο μάλιστα. Κι εδώ, σε αυτόν τον σχεδιασμό βάσης, θέσης βιδών κ.λπ. Έχω μεγάλη ευελιξία στο να στήσω με αρκετούς τρόπους την αντίσταση (ας είναι πηνίο...). Τούμπα; διπλή; κόντρα ανάποδη; πολλά, κι αυτό μου το δίνουν τα μεγάλα ποδαράκια.[/justify]

[justify]Σημ. Συγγνώμη αλλά πρέπει να κλείσω άμεσα. Τα λέμε σύντομα.[/justify]

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• 3454
  • Φύλο: Άντρας
  • φυσα ρουφα τραβα τονε
« Απάντηση #406 στις: Ιουλίου 14, 2017, 14:15 »
ίσος θα είχες πρόβλημα αν δούλευες με έλεγχο θερμοκρασία
δεν το ρισκάρω επειδή εγώ παίζω σε tc 100% και δεν βάζω kanthal ούτε για πλακα (άσε που δεν έχω πλέον)
εκτος αυτού το σύρμα ακουμπάει στο πλάι και πιο πέρα βιδώνεται πάνω στην βίδα
είναι και αυτό ένα πρόβλημα στο tc και ίσος η αντίσταση δεν είναι τόσο σταθερή
μπορεί όμως να κάνω και λάθος
σίγουρα εφόσον σας δουλεύει εσάς μια χαρά, εμενα δεν μου πέφτει λόγος
απλά ίσος σκεφτόμουν να τον αγοράσω (όταν έβγαινε ο κλώνος :tongue_smilie:) αν το deck του ήταν όπως αυτό στην φωτογραφία του spica rta

Αποσυνδεδεμένος Σταύρος 63

• 674
  • Τό γάρ περισσά πράσσειν ούκ έχει νούν ούδένα
« Απάντηση #407 στις: Ιουλίου 14, 2017, 22:20 »
Κώστα Βιδα κ ποδαράκι ένα σώμα γίνονται, δεν πρέπει να έχει πρόβλημα εκεί ,τώρα για την απόσταση στο tc δεν ξέρω ας μιλήσουν οι ειδικοί.
Δεν τον έχω σεταρι με tc  θα τον δοκιμασω στο επόμενο στήσιμο.

• 2478
« Απάντηση #408 στις: Ιουλίου 14, 2017, 23:17 »
[justify]Κώστα, καλησπέρα κι από μένα. Με έβαλες σε στενάχωρες σκέψεις, και λυπάμαι που δεν μπορώ να βοηθήσω στη συγκεκριμένη κουβέντα, (σχέση Κάβειρος – έλεγχος θερμοκρασίας). / Επίπεδο μηδέν είμαι (ακόμα, να σκεφτείς, έχω χαρτάκια με προτεινόμενα σύρματα και στησίματα...), πριν το Πάσχα ήταν η τελευταία φορά που επέλεξα έλεγχο θερμοκρασίας με τον GSL. / Τώρα, μην τα λέω όλα ρόδινα κι όλα υπέροχα, αυτό που αναφέρεις έχει μεγάλη σημασία και ουσία. Θα είμαι όλος αυτιά, συν πως θα το επιχειρήσω κι εγώ, άσχετα αν δεν θα μπορώ να πω κάτι ουσιώδες. [/justify]

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• 3454
  • φυσα ρουφα τραβα τονε
« Απάντηση #409 στις: Ιουλίου 14, 2017, 23:27 »
καλά δεν χρειάζεται και στενοχώρια
δεν μείναμε και από ατμοποιητες
απλά έχει ακουστεί (χωρίς να έχω κάτι χειροπιαστό) ότι τα μακριά ποδαράκια στο tc ίσος έχουν θέμα
από την άλλη ο κάλυξ που δοκίμασα μια φορα να τον στήσω δεν με βόλεψε καθόλου και αυτός έχει παρόμοιο deck

• 2478
« Απάντηση #410 στις: Ιουλίου 14, 2017, 23:34 »
Όπως κι αν έχει, είπες κάτι πολύ σημαντικό. Θα ήθελα να ξέρω πώς και τι. Σου βγάζω το καπέλο. Πολύ σωστός.

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #411 στις: Ιουλίου 15, 2017, 00:49 »

[justify]Παραπάνω, συμφωνώ που συμφωνεί ο αγαπημένος φίλος Μάκης. Τα ίδια σκέφτομαι. Παρ’ όλα αυτά, αφιέρωσα κάτι παραπάνω από 24 ώρες με το mtl pin του, και συνεχίζω ακάθεκτος.... [/justify]

Ίσως να μην το είχα γράψει κατανοητά αλλά θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι αυτό που εγώ δεν χρειάζομαι σαν χρήστης ιδιαίτερα είναι το μεταλλικό τανκ κι όχι το mtl pin το οποίο και σαφέστατα θα ήθελα να δοκιμάσω πριν αποφασίσω αν μου κάνει ή όχι. Φυσικά και θα ήθελα να δω κι αυτό το option στον Κάβειρο, πιθανότατα μάλιστα να μου ταιριάξει κιόλας! Κι άσχετα απ'το αν θα παραμένει στο deck μου ή όχι, είναι κάτι μου με χαρά θα δοκίμαζα κι ας μην τα βρίσκαμε μαζί ποτέ και πουθενά.

Σε λίγες μέρες που θα το έχω εδώ θα πούμε περισσότερα σερ! :)

Αποσυνδεδεμένος TheMadGreek

• 1278
  • Urge to P|U|R|G|E|
« Απάντηση #412 στις: Ιουλίου 15, 2017, 01:14 »
Συμφωνώ γενικώς με όλα τα θετικά που αναφέρετε για τον Κάβειρο.
Τον βρίσκω τον απόλυτο value for money ατμοποιητη σε αυτή την κατηγορία, τουλάχιστον από όσους γνωρίζω εγώ, και φυσικά μια "έκπληξη" στον χώρο.
Δεν θέλω να αναφέρω πάλι τα θετικά του, έχουν ειπωθεί πολλάκις, αυτό που ήθελα να πω είναι στα "αρνητικά" του πως είναι ο μόνος μου ατμοποιητης που τα mod μου τον διαβάζουν με αρκετή σχετικά  διαφορά αντίστασης κάθε φορά, κάθε mod ξεχωριστά.
Συνήθως τα mod μου διαβάζουν την τιμή αντίστασης ενός ατμοποιητη σε ένα φάσμα της τάξης των 0.03ohm, στον Κάβειρο αυτό το φάσμα φτάνει μέχρι τα 0.07-0.08ohm.
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει γιατί δεν παίζω TC, το αναφέρω για αυτούς που θέλουν όμως να παίξουν σε TC.
Επίσης με το συνηθισμένο μου στήσιμο σε τέτοιου είδους ατμοποιητες νομίζω πως αργεί πιο πολύ από όλους να πυρωσει την αντίσταση, καλά όχι καμία τρελή διαφορά, απλά το παρατηρείς.
Προφανώς τα από πάνω οφείλονται στο στυλ του deck όπως ανέφερε ο συνατμιστης πιο πριν.
Για να μην παρεξηγηθώ, τον θεωρώ εξαιρετικο για τα λεφτά του και τον προτείνω με κλειστά μάτια. Ειδικά για καθημερινή ολοημερη χρήση έξω που δεν σε νοιάζει να πάρεις την τέλεια γεύση είναι ιδανικός γιατί είναι 100% αξιόπιστος.
Για τέλος θα ήθελα να ρωτήσω αν τον έχετε δοκιμάσει με το πλαστικό τανκ και Dinner Lady lemon tart, γιατί θέλω να τον δοκιμάσω με αυτό αλλά με φοβίζει το πλαστικό τανκ.

• 2478
« Απάντηση #413 στις: Ιουλίου 16, 2017, 13:39 »
[justify]@kotsos75. Κώστα, καλημέρα. Δεν ξέχασα τη δοκιμή μου με έλεγχο θερμοκρασίας, απλώς βαρέθηκα να το κάνω τώρα, (άσε που πρέπει να φύγω σε λίγο, και μέχρι να επιστρέψω, φοβήθηκα μήπως εμπλακώ σε ανεπιθύμητα μηνύματα οθόνης τύπου “τι κοιτάς τα χαρτάκια σου, με κλείδωσες ρε βλάκα;”). Θα το κάνω όμως. [/justify]

[justify]Αυτό που θα ήθελα να συμπληρώσω για το θέμα mtl pin. Ε ξ α ι ρ ε τ ι κ ό ντουμάνι! Ναι ναι ναι, ντουμάνι. Συνεχίζω και σήμερα και δεν θέλω να το αφαιρέσω απ’ τον Κάβειρο. Επίσης, θα επαναλάβω μία καταπληκτική λεπτομέρεια: καταπληκτικός ήχος τζούρας. / και ασφαλώς, ενισχυμένη απαλή και υγρή γεύση. Εντυπωσιασμένος. [/justify]

• 1278
  • Urge to P|U|R|G|E|
« Απάντηση #414 στις: Ιουλίου 16, 2017, 14:18 »
Joe να υποθέσω ότι με το mtl pin ο αέρας του Καβειρου έχει γίνει σαν του Keras περίπου?

• 2478
« Απάντηση #415 στις: Ιουλίου 16, 2017, 14:31 »
[justify]@TheMadGreek, καλημέρα. Εγώ τοποθετώ τον Keras στους πιο κλασικούς τσιγαρίσιους, και σε μία τέτοια σύγκριση θα έλεγα πως ο Keras κερδίζει άνετα. Γενικά, σαν αέρας, ναι, τολμώ να πω πως μπορώ να ρυθμίσω και τον Κάβειρο έτσι, δηλ. με 2 ή με 1 τρύπα εισαγωγής ανοικτές, έχω μια χαρά τσιγαρίσια τζούρα, όμως ο Keras εξακολουθεί να είναι πιο κλασικός σε αυτό.[/justify]

[justify]Σε αυτό όμως που κερδίζει άνετα ο Κάβειρος, είναι (και) στο τσιγαρίσιο ντουμάνι. Ειδικά με τις 3 οπές ανοικτές, χαλασμός! (ειλικρινά, είμαι πολύ περίεργος για τις δικές σας γνώμες, άνθρωποι είμαστε, μπορεί να λέω βλακείες. Αυτό όμως που είδα δεν το περίμενα, τόσο παχύ απολαυστικό ντουμάνι). / συγγνώμη, πρέπει να κλείσω. Τα λέμε σύντομα.  [/justify]

• 1278
  • Urge to P|U|R|G|E|
« Απάντηση #416 στις: Ιουλίου 16, 2017, 14:47 »
Απλά υπέθεσα ότι αφού ο Καβειρος με το mtl pin έχει πλέον 2mm άνοιγμα κάτω από την αντίσταση θα μοιάζει ο αέρας με τον Keras.
Καλά στον Keras έχω αδυναμία και δεν τον συγκρίνω με παρομοιους ατμοποιητες για να μην τους αδικησω. :))

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #417 στις: Ιουλίου 20, 2017, 16:48 »
Αφού ευχαριστήσω τους κατασκευαστές για το δωράκι τους στους κατόχους του Κάβειρου και φυσικά τον Δημήτρη (manajoma ) για τον κόπο που έκανε να το πάρει και να μου το στείλει στην Κρήτη, να πω πως αυτή τη στιγμή δοκιμάζω κι εγώ επιτέλους τον ατμοποιητή με το mtl pin των 2mm. Με τέρμα ανοιχτό τον αέρα λοιπόν πάλι δεν θα τον κατατάξω στους απόλυτα "τσιγαρίσιους" ατμοποιητές αφού η τζούρα του θυμίζει αρκετά πλέον τον cloud one (στις πρώτες δύο εκδόσεις του ), πράγμα που εγώ μεταφράζω ως "σφιχτός πνευμονικός" και όχι ως "τσιγαρίσιος" με τη δική μου πάντα μετάφραση στην έννοια (βλέπε kfl+ ας πούμε.. ). Σίγουρα τα πράγματα "σφίγγουν" περισσότερο με ρυθμίσεις στο δαχτυλίδι του αέρα και όπως φαίνεται μπορεί να γίνει εύκολα "τσιγαρίσιος", εμένα όμως ψυχολογικά και μόνο μου αρέσει να βλέπω τις τρύπες στο δαχτυλίδι τέρμα ανοιχτές. Σε κάθε περίπτωση δείχνει να αποδίδει καλά και φυσικά το pin ταίριαξε απόλυτα στο υπέροχο αυτό ατμοποιητάκι, πιστεύω ότι έκαναν πράξη το καλύτερο δυνατόν στο συγκεκριμένο "εξάρτημα" ώστε να μην αφήσουν κανέναν παραπονεμένο!

"Γεύσεις" και τέτοια μη με ρωτάτε (ακόμα τουλάχιστον ), αποδίδει το ίδιο υπέροχα το όλο σύνολο, με ελάχιστα μικρότερη ποσότητα παραγωγής ατμού ίσως (χρησιμοποίησα και λεπτότερο σύρμα όμως - από 26 σε 27ga αυτή τη φορά ) και για εμένα μάλλον δεν θα είναι από τα "εξτραδάκια" που θα τα φάει το συρτάρι. Ήρθε, μπήκε, κατά 99,9% θα μείνει στη θέση που κούμπωσε λίγο νωρίτερα! Αλήθεια, πως ξεκουμπώνει αυτό από εκεί μέσα ωρέ;; :))

Μπράβο για την κίνηση, μπράβο για την υλοποίηση, καλή συνέχεια σε όλους! :)

Αποσυνδεδεμένος papcris

• *
  • 82
« Απάντηση #418 στις: Ιουλίου 20, 2017, 23:18 »
Όσοι μένουμε επαρχία διαβάζουμε τα νήματα προσπαθώντας να καταλάβουμε ακόμα και τις παραμικρές λεπτομέρειες των προϊόντων πριν αγοράσουμε. Θέλω να τονίσω εδώ πως οι αντιπαραθέσεις των ήδη κατόχων δεν λύνουν απορίες. Μάλλον δημιουργούν περισσότερες. Επίσης να ευχαριστήσω από καρδιάς όσους προσπαθούν όσο γίνεται αντικειμενικά να περιγράψουν το κάθε προϊόν. Παρακινημένος από όσα διάβασα παράγγειλα και είμαι κάτοχος του κάβειρου, 2 ημέρες. Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα μου από την τελειότητα τη λειτουργική του. Τα βρήκα όλα τέλεια. Σπειρώματα, απλότητα και ευκολία στο στήσιμο αλλά και γεύση παραπάνω από την αναμενόμενη. Όσον αφορά την τζούρα προσωπικά δεν τον θέλω τσιγαρίσιο. Σφικτή πνευμονική θα την έλεγα, ελάχιστα λιγότερη από τον Καυφούν 5. Θα τον ήθελα να έχει λίγο περισσότερο αέρα για άνετη πνευμονική. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μέχρι τώρα είτε θετικά είτε αρνητικά έγραψαν στο παρόν νήμα γιατί όλοι σας με βοηθήσατε να πάρω ένα προϊόν που αξίζει τα χρήματα του και σίγουρα θα είναι ο βασικός μου για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

• 1278
  • Urge to P|U|R|G|E|
« Απάντηση #419 στις: Ιουλίου 20, 2017, 23:42 »
Ανέβασε όσο μπορείς το coil, δηλαδή να είναι λίγο πιο πάνω από τις βίδες, για να πάρεις όσο περισσότερο αέρα γίνεται.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351444 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104303 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96352 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321518 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602338 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11623 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3118 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609872 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155008 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162025 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4381 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17755 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias