vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

442 επισκέπτες, 5 χρήστες
chief79, Milarepa, maprix, Buliwyf, lagoudakis

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Nautilus 2 by Aspire

Αποσυνδεδεμένος dazed

• All work and no play...
  • **
  • 386
  • Φύλο: Άντρας
  • ... makes Jack a dull boy
Απ: Nautilus 2 by Aspire
« Απάντηση #900 στις: Ιαν 08, 2018, 17:07 »
Με την κυκλοφορια του melo 4 και του zenith  2ml  κ   4 ml , ο nautilus2 περναει στο περιθώριο...
Συμφωνώ. Melo4 και κεφαλή aspire 1.8 είναι ιδανικός συνδιασμός. Μόνο πρόβλημα το οτι οι κεφαλές είναι λίιιγο πιο μεγάλες και το τζαμάκι του τανκ γυρίζει, χωρίς όμως κάποια διαρροή. 

Αποσυνδεδεμένος ExCiZieR

• *
  • 18
  • My devices - https://i.imgur.com/l7IRoFM.jpg
« Απάντηση #901 στις: Ιαν 09, 2018, 12:23 »
Θα συμφωνησω και εγω για melo 4 με 1.8 του Triton. Μπορει να μην παει τερμα σφιχτος σαν του Ναυτιλου 2 στην πρωτη τρυπα, αλλα χαλαλι με τα αλλα πλεονεκτηματα.
1) 4,5 ml και το οτι ειναι 25mm βοηθαει να μην ειναι πολυ ψηλος.
2) easy top fill, ουτε σφιξε ξεσφιξε, ουτε γυρνα αναποδα, ουτε μπουρμπουλιθρες στην αρχη, ουτε χαρτομαντηλα. Και το κουμπωμα το νιωθεις πιο στιβαρο/σταθερο απο του cubis 2 πχ
3) διαρροες μηδεν. Ναι ξερω και τον Ναυτιλο αν μαθεις τα κολπα του δεν εχει διαρροες, αλλα σε αρχαριο χρηστη οπως θεωρω τον εαυτο μου, αν δεν τα κανεις ολα σωστα, απο τις τρυπουλες του airflow λιγο ζουμακι το εχεις που και που.

Πλεον ο ναυτιλος εγινε backup για δευτερη γευση.

Αποσυνδεδεμένος Galileo

• **
  • 179
« Απάντηση #902 στις: Ιαν 09, 2018, 13:45 »
Έχω 2 Melo 3 (mini) που τους δουλεύω με τις 1.8 του Triton και δύο Ναυτίλους 2 που τους δουλεύω με τις 0.7. Η διαφορά στη τζούρα και στη γεύση είναι χαοτική υπέρ του Ναυτίλου. Δηλαδή, θέλετε να πείτε οτι με τον Melo 4 και τις ίδιες αντιστάσεις 1.8, αυτή η διαφορά ισοφαρίστηκε;

Αποσυνδεδεμένος ExCiZieR

• *
  • 18
« Απάντηση #903 στις: Ιαν 09, 2018, 14:06 »
Προσωπικη αποψη, χωρις να τον εχω δουλεψει αρκετα ακομα τον melo 4 γιατι ακομα ειμαι στην πρωτη αντισταση, θεωρω οτι ο ναυτιλος εχει καλυτερη γευση. Μιλαω για 1.8 vs 1.8. 0.7 στον ναυτιλο δεν εχω βαλει ποτε, οποτε αν ειναι ακομα καλυτερες γευστικα οι 0.7 τοτε ακομα μεγαλυτερη διαφορα.

Απλα σε μενα παντα, με τα δικα μου κουσουρια και "θελω", τα πλεονεκτηματα του melo 4 σε σχεση με αυτον, με εκαναν να θυσιασω αυτην την διαφορα γευσης. Οπως ειπα εξακολουθω να εχω μαζι μου τον ναυτιλο στο αυτοκινητο σαν δευτερο. Ελπιζω να βοηθησα.

Αποσυνδεδεμένος dazed

• **
  • 386
« Απάντηση #904 στις: Ιαν 09, 2018, 14:07 »
Προσωπικά δεν έχω γνώμη για τον ναυτίλο, απλά μαζεύω ότι λένε αρκετοί (και εδώ και σε μαγαζιά), για τις δυσκολιές του. Όμως Ακόμα και λίγο καλύτερη γεύση να έχει απο τον μέλο, οι ευκολίες του τελευταίου το αντισταθμίζουν, για μένα πάντα. 

Αποσυνδεδεμένος harisde1

• **
  • 124
« Απάντηση #905 στις: Ιαν 09, 2018, 14:19 »
παιδιά όπως και να έχει ο melo είναι φτιαγμένος για πνευμονικές,,, τέλος...τα άλλα είναι ημίμετρα... ότι και να κάνει ναυτίλος δεν γίνεται,,,,

Αποσυνδεδεμένος Galileo

• **
  • 179
« Απάντηση #906 στις: Ιαν 09, 2018, 15:20 »
Ακριβώς. Αυτή είναι και η δικιά μου άποψη. Δεν συγκρίνονται Ναυτίλος 2 και Melo 3 ή 4, εκτός και αν (γιατί δεν τον έχω)o Melo στην έκδοση 4 έγινε (με τις ίδιες αντιστάσεις) mtl. H 1.8 του Triton στο Melo, δίνει πράγματι τσιγαρίσια τζούρα που υπολείπεται όμως κατά πολύ του ναυτίλου. Ως προς τη χρηστικότητα βέβαια, ο ναυτίλος είναι πίσω. Το θέμα είναι τι βάζει ο καθένας ως πρώτη αξία, γιατί τον θέλει, που τον χρησιμοποιεί κλπ.

Αποσυνδεδεμένος alexoyiorgis

• 1576
  • perception is reality
« Απάντηση #907 στις: Ιαν 09, 2018, 19:07 »
Αυτό που δεν έχει καθόλου εκτιμηθεί (εδώ μέσα) στον Ναυτίλο 2 είναι η εργονομική σχεδίαση του πάνω μέρους της "πανοπλίας" του, που δημιουργεί μια ενιαία καμπύλη με την καμπύλη του drip tip του και έτσι τα χείλη "βρίσκουν" μια ομαλή (εργονομικά) καμπύλη επιφάνεια κατά το "αγκάλιασμά" τους γύρω από το drip tip.
Αισθητικά, μπορεί να μην αρέσει αυτή η καμπυλωτή υπερύψωση (τρούλο) της "πανοπλίας", αλλά εργονομικά είναι σημαντικό πλεονέκτημα κατά το ρούφηγμα της τζούρας.

Αποσυνδεδεμένος mpol

• **
  • 353
  • Μιχάλης
« Απάντηση #908 στις: Ιαν 09, 2018, 22:26 »
Σωστά alexoyiorgi!
Πέρα απ' αυτά που αναφέρεις , για το άτμισμα ,
εμένα αυτή η καμπυλότητα μου κάνει πολύ όμορφα και αισθητικά.
Εγώ , όταν τον πρωτοείδα , εντυπωσιάστηκα.
Είναι ο πιο όμορφος Ναυτίλος που βγήκε!

Αποσυνδεδεμένος ExCiZieR

• *
  • 18
« Απάντηση #909 στις: Ιαν 11, 2018, 17:24 »
Θα συμφωνησω και εγω, καθως και στα αλλα 3 τανκ μου, εχω drip tip του Ναυτιλου 2 και δεν τα αλλαζω με τιποτα.
Αισθητικα ειναι καθαρα υποκειμενικο το θεμα. Προτιμω λιγοτερες "καμπυλες". Αυτο που με χαλαει ειναι οτι στο γεμισμα του, στην ουσια ειναι το μισο αδειο. Τον fullαρεις, τον βλεπεις και λες, σε λιγο ξανα.
Ενω τουλαχιστον στους αλλους που εχω (Melo4, Cubis2, Ello) λες ενταξει τιγκαραμε.

« Απάντηση #910 στις: Ιαν 12, 2018, 00:15 »
Είναι αυτή η μικρή χωρητικότητα του η αιτία που δεν τον έχω ολοήμερο,με μία 1,8 και τον έχω με την 0,7 για κανά καλό κανονικό στα 19-20watt

Στάλθηκε από το Lenovo A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος tasoscook

• **
  • 300
« Απάντηση #911 στις: Ιαν 12, 2018, 00:55 »
Καλησπέρα και συγνώμη αν είμαι off topic,αλλά γνωρίζετε αν ο Ello παίρνει τις αντίστασής του ναυτίλου; 

Υ.Γ Συγνώμη και πάλι αν ειμαι εκτός θέματος και παρακαλώ τους συντονιστές να διαγράψουν το μήνυμα ή να το μεταφέρουν σύμφωνα με την κρίση του!

Αποσυνδεδεμένος dazed

• **
  • 386
« Απάντηση #912 στις: Ιαν 12, 2018, 01:02 »
Όχι. Ο ello εκτός απο τις δικές του παίρνει του baby beast, τις ccell (αν δεν κάνω λάθος) από vaporesso και του wotofo flow. 

Αποσυνδεδεμένος tasoscook

• **
  • 300
« Απάντηση #913 στις: Ιαν 12, 2018, 01:18 »
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και συγνώμη και πάλι!  :respect:

Αποσυνδεδεμένος IreneGR

• **
  • 154
  • Φύλο: Γυναίκα
  • 28/12/2017 ....
« Απάντηση #914 στις: Ιαν 14, 2018, 18:55 »
Κάνω μια έρευνα γύρω απο το Nautilus 2. Σας παρακαλώ διορθώστε με σε ότι λάθος κάνω. Βρήκα ότι υπάρχουν αντιστάσεις του στο εμπόριο στα εξής ohm.
0.7 BVC - 1.6 BVC - 1.8 BVC (Αν υπάρχουν και άλλες πείτε μου). Διαβάζοντας σε ένα blog το εξής :

Τι είναι τα ohm;
Τα ohm αποτελούν μονάδα μέτρησης της αντίστασης. Όσο χαμηλότερη είναι η αντίσταση της ανταλλακτικής κεφαλής του ατμοποιητή σας τόσο περισσότερο ρεύμα τη διαπερνά.
Ετσι η κεφαλή θερμαίνεται περισσότερο και πιο γρήγορα, η παραγωγή ατμού είναι μεγαλύτερη, το throat hit πιο έντονο και ο ατμός είναι συνήθως πιο ζεστός.

Από την άλλη, αυτή η διαδικασία καταναλώνει γρηγορότερα την ενέργεια της μπαταρίας όπως επίσης και περισσότερο υγρό. Άρα, κάνοντας χρήση ενός ατμοποιητή με υψηλότερη αντίσταση θα έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα.

Οπότε απο ότι κατάλαβα απο το παραπάνω όσο μικρότερη αντίσταση διαλέξω τόσο περισσότερο καπνό θα βγάλω και πιο ζεστό κτλ κτλ. Πιστεύετε ότι θα ήταν καλή πρόταση να πάρω και τις τρεις να καταλάβω τη διαφορά; Το 1.8 δεν θα σφίξει πολύ τη τζούρα;
Σε ένα μαγαζί αναφέρει στη περιγραφή των αντιστάσεων "
clapton στο 1,8 και κάνθαλ στα 1,2 Ohm" , τι διαφορά έχουν μεταξύ τους πάνω στον Nautilus 2;
Σαν καινούργια στο άτμισμα θα μου προτείνατε να ξεκινήσω απο την 0.7;

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 669486 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1834 366662 Τελευταίο μήνυμα Απρ 06, 2025, 09:42
από tony1976
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 396 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 625 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 21072 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1552 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 881392 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 471250 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1922232 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 527648 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1788 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 380394 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos