[justify]Καλημέρα σε όλους τους φίλους.[/justify]
[justify]Η αλήθεια είναι πως κι εγώ παρατήρησα κάποια πράγματα με τις κεφαλές της συσκευασίας. Η 1.8Ω, ήταν η πρώτη μου επιλογή. Λειτούργησε άψογα. Γεύση με το καλημέρα, καμία αυξομείωση και πουθενά, καμία υποψία υπολειτουργίας (υποτροφοδοσία ή υπερτροφοδοσία κ.λπ.). Την έβγαλα μετά από 3 ημέρες και περίπου 30ml. Άψογη σε όλα.[/justify]
[justify]Η 0.7Ω, σαφώς μεγαλύτερη κατανάλωση, (την είχα στα 15 βατ). Κι εδώ καταπληκτική γεύση και απόδοση. Εδώ όμως, στις πρώτες τζούρες είχα κάτι σαν βαμβακίλα, συν μία απροσδιόριστη μικρή διαρροή, (αυτό συνέβη 1 μόνο φορά, στις πρώτες τζούρες). Επίσης, την ίδια στιγμή δεν την διάβαζε το μοντ. Άνοιξα τον Ναυτιλάκο και τοποθέτησα ξανά την κεφαλή. Από κει και πέρα όλα λειτούργησαν άψογα, μέχρι και τώρα λειτουργεί κανονικά.[/justify]
[justify]Επίσης, έψαξα για κεφαλές των 1.2Ω. Ακόμα δεν βρήκα, (βαρέθηκα και να ψάξω και σε πολλά καταστήματα), έτσι επέλεξα ξανά τις 1.8Ω. Αν και οι 0.7Ω ήταν πιο απολαυστικές (και ντουμάνι και γεύση), αν και είμαι πιο πολύ στις εισπνοές με 0.7Ω, παρ’ όλα αυτά, οι 1.8Ω ήταν πιο ιδανικές για τσιγαρίσιο Ναυτίλο, όπως εγώ ήθελα να τον δω στις πρώτες μου μέρες μαζί του. [/justify]