vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

657 επισκέπτες, 4 χρήστες
Tem, Ηρακλης, Olga68, bloodlessz

Nautilus 2 by Aspire

Αποσυνδεδεμένος crazyio

• *
  • 94
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Nautilus 2 by Aspire
« Απάντηση #390 στις: Μαΐου 13, 2017, 01:58 »
Δοκιμαστε να μην το γυρνατε αναποδα για να αποφευγετε λαθη υπερχειλισης πριν την στεγανοποιηση.
Το πανω εσωτερικο μερος του κοστουμιου ειναι λογικο να εχει υγρασια απο το υγρο. Αλλα ειναι το σημειο που βιδωνει πανω στην κεφαλη οποτε κ ειναι φυσιολογικο. Αν ειναι πολυ το υγρο ΠΡΙΝ ξανα βιδωσετε το κοστουμι σκουπιστε τα πολλα πολλα με ενα χαρτομαντηλο.
Try it..

Αποσυνδεδεμένος Besko

• *
  • 64
« Απάντηση #391 στις: Μαΐου 14, 2017, 11:20 »
Γενικώς κανείς δεν αμφισβητεί το επίπεδο γεύσης του ατμοποιητή,  το πρόβλημα του είναι ότι η παραμικρή αστοχία της αντίστασης δίνει ψιλοδιαρροές. Και το λέω αυτό διότι ακόμη και η αντίσταση που δίνει διαρροή αν την βγάλεις και την βάλεις σε άλλο συμβατό με τις αντιστάσεις ατμοποιητή θα διαπιστώσεις ότι δεν έχει πρόβλημα. 

Αποσυνδεδεμένος savo

• 1548
« Απάντηση #392 στις: Μαΐου 14, 2017, 12:17 »
Πόσο θα σας ήθελα να γράφετε στους επισκευάσιμους. Τέτοιες αναλύσεις για clearo θα τις ζήλευε και ο Pusard .  Δεν κάνω πλάκα μπράβο σας :thumpup:

Κοντά δέκα μέρες σε ολοήμερη χρήση με την 0,7 και υγρά βαση 50-50 στα 17 watt , βλέπω ότι συνεχίζει να  πάιζει υποδειγματικά σε όλους τους επιμέρους τομείς. Αυτό το ελαφρύ σφύριγμα που κάνει μου τσιτώνει τα μηνίγγια μόνο.
 Διαρροή ;

Είμαι της άποψης Κύριοι ότι αφου το προιόν σαν καινούργιο συνοδεύται επίσης με κάτι καινούργιο που στην προκειμένη ειναι η 0,7 αν δεν κάνω λάθος, καλό είναι για μένα να δείχνουμε προτίμηση στην νέα τεχνολογία και πάνω σε αυτό το set up να βγάζουμε τα όποια συμπεράσματα.

Αποσυνδεδεμένος Galileo

• **
  • 179
« Απάντηση #393 στις: Μαΐου 14, 2017, 13:01 »
Savo, για ποιό  σφύριγμα μιλάς;

Αποσυνδεδεμένος savo

• 1548
« Απάντηση #394 στις: Μαΐου 14, 2017, 13:12 »
Κάνει ένα ελαφρύ σφύριγμα με τέρμα αέρα σε μακρόσυρτες τζούρες. :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος r3morph3d

• *
  • 11
  • Ότι σου λέω!!!
« Απάντηση #395 στις: Μαΐου 14, 2017, 13:28 »
Αν και νεος στον χώρο του ατμισματος ο Ναutilus 2 παιζει πολυ καλα στα χερια μου τουλαχιστον. Ωραια γευση και βγαζει ντουμανι καλο ωστε να μπορει και ο αλλος να σε δει ξανα σε 2 δευτερα. Το σφυριγμα το  κανει οταν ειναι φουλ ανοιχτες οι τρυπες και οταν ρουφαω δυνατα σαν μπουρι. Ουτως η αλλως δεν ρουφαμε οπως τα κανονικα τσιγαρα με μισος δηλαδη :P. Οποτε ουτε φτυσιματα εχω ουτε τιποτα. Το κολπακι που στην τελευταια στροφη το γυρναμε αναποδα ειναι PRO και ευχαριστω το Φιλο που το ειπε σε πιο κατω ποστ. Δουλευω την 0.7Ω στα 18W με 70/30 υγρα. Καθε γεμισμα με μια χαρτοπετσετα κανω ενα γρηγορο περασμα μεσα την καμπανα και το στομιο που μπανει το πιπακι.

Αποσυνδεδεμένος megst

• 1278
  • Γιώργος
« Απάντηση #396 στις: Μαΐου 15, 2017, 10:32 »
Πίσω στο 2014 όταν είχα αγοράσει τον mini nautilus και εκεί που όλοι τον υμνούσαν, το δικό μου γούστο δεν ικανοποιήθηκε ποτέ γιατί απλά τον ήθελα λίιιιγο πιο αεράτο από ότι ήταν. Πολύ ωραίος ατμοποιητής αλλά εμένα δεν μου έκανε. Από τότε, δεν αγόρασα πάλι ατμοποιητή "εμπορίου" και έμπλεξα με επισκευάσιμους. Πριν ένα μήνα και από μια μια φιλική παρότρυνση, αγόρασα τον nautilus 2. Toν δουλεύω με την αντίσταση των .7Ω και οφείλω να πω ότι τον κρατώ πια στο χέρι μου πολλές ώρες μέσα στην ημέρα. Πολύ καλή ρύθμιση αέρα, πολύ καλή τζούρα, ωραία γεύση, απροβλημάτιστος. Νομίζω πως ακόμα και οι λάτρεις των επισκευάσιμων, θα πρέπει να τον δοκιμάσουν. Είναι και φθηνούλης   

Αποσυνδεδεμένος bill the kid

• **
  • 144
« Απάντηση #397 στις: Μαΐου 15, 2017, 10:44 »
καλημέρα και από μένα παίδες,

έχω τον nautilus 2 εδώ και 15 μέρες, εντυπώσεις από την 0,7 άριστες!!!
τόσο αεράτο όσο ακριβώς ήθελα, διαρροές μηδέν αν σφίξουμε καλά την αντίσταση,
χτές έβαλα την 1,8 και δεν νομίζω ότι με καλύπτει, άσε που εμφανίστηκε και ο ''συριγμός''(ακούει όλο το γραφείο)

τελικά έχω καταλήξει ότι η 0,7 δουλεύει καλύτερα..

** αγόρασα και εγώ να δοκιμάσω τα egoist shake vape και πιο συγκεκριμένα το jesus, lemon ice , white castle..

απλά απογοήτευση σε σύγκριση με τα natura που έκανα(snake oil,lemon tart, tribecca soho) και ας λένε διάφορα ότι δεν είναι πιστοποιημένα κτλ..

ξέχασα να ρωτήσω,
θα ήθελα να χρησιμοποιώ τον nautilus 2 σε μοντάκι τύπου σωλήνα,
προς το παρόν έχω το cf mod της aspire, καμία πρόταση?
(αν είναι δυνατόν κάτι οικονομικό και να ρυθμίζεται τουλάχιστον η τάση)
ευχαριστώ εκ των προτέρων

Συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 15, 2017, 13:11 από jeke04 »

« Απάντηση #398 στις: Μαΐου 15, 2017, 11:45 »
Kλείνω κοντά δίμηνο με τον Ναυτίλο 2.
Δεν ξέρω πώς και γιατί, αλλά ό,τι προβλήματα είχα εξαφανίστηκαν (παίζει ασυναίσθητα να τον γεμίζω πιο σωστά? δεν ξέρω)
Ούτε γουργουρίσματα, ούτε υπο/υπερτροφοδοσίες, όλα καλά.
Το airflow έχει γίνει βούτυρο και η καμπάνα πλέον ξεβιδώνει χωρίς να χρειαστεί να τον βγάλω από το πίκο που μονίμως πλέον κάθεται.

Κλίνω να προτιμώ την 1.8 τελικά για τα περισσότερα υγρά που τον ταίζω. Την 0.7 μόνο αν πάω σε κανένα 80% high vg, υγρά που συνήθως προτιμούν και περισσότερα watt δηλαδή.

Να πω (όχι ότι δεν το έχουν πει κι άλλοι) ότι η τσιγαρίσια τζούρα του δεν παίζεται και όσο για τη γεύση κοντράρει σε υγρά που του πάνε πολύ και επισκευάσιμους (π.χ το lemon tart η 1.8 αντίσταση το παίζει σχεδόν εξίσου καλά με τον eviva- όσο κουλό κι αν σας ακούγεται αυτό)

Αποσυνδεδεμένος crazyio

• *
  • 94
« Απάντηση #399 στις: Μαΐου 15, 2017, 18:26 »
Arathorn δεν θα μπορουσα να συμφωνισω περισσοτερο μαζι σου. Πλεον γινεται μηχανικα η αναπληρωση υγρου.
Ομως :
Εδω 2 ναυτιλους. Στον εναν παρατηρω πως το δαχτυλιδι του airflow γυρναει με δυσκολια. Στον αλλον ειναι οπως το περιγραφεις. Βουτιρο.
Προχτες το βγαζω ριχνω μερικες σταγονες βαση πανω στο Oring να το "λιπανω" κ γινεται σουπερ. Χτες ξανα το ιδιο. Γυρναει με δυσκολια. Οχι σαν να τριβεται μεταλλο με μεταλλο απλα το Oring για καποιο λογο μαλλον θελει να ...φαει το κεφαλι του... χαχα
Χτες λιπανα το oring και το δαχτυλιδι με λιπαντικο ΚΥ (οπως η βαζελινη αλλα ιατρικο λιπαντικο πιο αραιο). Βουτιρο πραγματικα....
Ε το βραδακι παλι τα ιδια... χαχα

Πραγματικα δεν ξερω γιατι δυσκολευεται να γυρισει. Σαν να ξεραινεται ενα πραγμα το oring και κολλαει μεταξυ ατμοποιητη κ δαχτυλιδιου...

Αληθεια Arathorn το Lemon tart σε ποσα watt το παιζεις στον ναυτιλο 2 με την 1.8 ;

Υ.Γ τελικα το παλιο oring το εφαγε το κεφαλι του. Το αλλαξα με αλλο απο την συσκευασια και γυρναει πανευκολα...
Μπορει απλα να ειχε ερθει η ωρα του γιατι δεν θυμαμαι αν ηταν τοσο σφιχτο απο την αρχη
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 15, 2017, 23:52 από crazyio »

Αποσυνδεδεμένος Zan

• *
  • 50
« Απάντηση #400 στις: Μαΐου 16, 2017, 15:24 »

Πες το και έχω μουρλαθεί γιατί δεν βιδώνει και γιατί δεν γυρνάει...
Το άλλαξα κι εγώ, όλα τζάμι πλέον!

Τα μικρά oring πως μπαινουν στο επάνω σημείο του κουστουμιού...? Ή μπαίνουν κάπου αλλού?

Διαγραφή άμεσης παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 16, 2017, 17:08 από antonelos »

Αποσυνδεδεμένος crazyio

• *
  • 94
« Απάντηση #401 στις: Μαΐου 16, 2017, 21:06 »
Τα μικρα ειναι για το drip tip. Δεν εχει αλλου τοσο μικρα. 

Αποσυνδεδεμένος lounik

• 681
« Απάντηση #402 στις: Μαΐου 17, 2017, 10:03 »
Μετά από πλύσιμο μου είχε φύγει αυτό που πατάει η αντίσταση στην καμινάδα και έβαλα τα μικρά από τα ανταλλακτικά που έχει το σακουλάκι.   

Αποσυνδεδεμένος Zan

• *
  • 50
« Απάντηση #403 στις: Μαΐου 18, 2017, 15:11 »
Πως ακριβώς τα έβαλες φίλε?? :confused1:

Αποσυνδεδεμένος lounik

• 681
« Απάντηση #404 στις: Μαΐου 18, 2017, 19:00 »
Αρχικά είναι το σπείρωμα που βιδώνει το πάνω μέρος της αντίστασης. Εκεί που τελειώνουν οι σπείρες  αρχίζει το σωληνωτό της καμινάδας με μικρότερη διάμετρο που καταλήγει στο drip tip. Εκεί ανάμεσα στα δυο και στο βάθος κάθετε το Ο-ring.

Το τοποθετείς έστω μονόπατα στο ύψος των σπειρών και με κάτι μακρύ και λεπτό αλλά όχι πολύ αιχμηρό το σπρώχνεις πατώντας κυκλικά μέχρι να τερματίσει.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360008 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114289 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450314 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110764 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374980 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328283 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1079 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6443 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15303 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29365 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99944 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F