[justify]@johnny_suede, καλησπέρα. Ναι, κι εγώ απόλαυσα, τουλάχιστον ένα κλικ παραπάνω, την πιο αεράτη επιλογή. Σαν γεύση βέβαια εγώ πήρα υπέροχο αποτέλεσμα σε όλες τις επιλογές κεφαλών. Όμως αν έπρεπε να διαλέξω μία, τότε αυτή θα ήταν η 0.7Ω, (που και αυτή βέβαια η επιλογή έχει τα δικά της αρνητικά). Πάντως, αν και δεν είμαι σταθερά των τσιγαρίσιων, αν και θέλω άνετες εισπνοές, οι περισσότερες επιλογές μου αυτές τις λίγες ημέρες που έχω τον Ναυτίλο, επιλέγω την 1.8Ω και λιγοστά βατ, έτσι παίζω πολύ πιο εύκολα σε όλες σχεδόν τις επιλογές εισαγωγής του αέρα. [/justify]
[justify]Τώρα, έχω κόντρα (Ναυτίλος 1 vs Ναυτίλος 2). Υπέροχη τσιγαρίσια μονομαχία και καταπληκτική τίμια γεύση και από τις δύο πλευρές. / (ένα δάκρυ κύλισε απ’ τα μάτια μου...). Ο Ναυτίλος 1, από τις 4 επιλογές αέρα, πήγα άμεσα στην 1.8mm. Είτε στην 1.6Ω, είτε στην 1.8Ω, ή ακόμα και στην 0.7Ω. Το φωνάζει: “Είμαι βασιλιάς των τσιγαρίσων...!”. Αν τώρα, πάω στην οπή 0,9mm. Δεν το ευχαριστήθηκα. Πολύ σφικτός για να τον αντέξω. Ο Ναυτίλος 2. Για μένα πάντα, καλύτερος σε όλα. Τι άλλο να πω. Δεν θα πω. Αν καταφέρει να κρατήσει την αίγλη του 1ου, τότε μπράβο του. Ο χρόνος θα δείξει. [/justify]
[justify]Μία μικρή πρώτη παρατήρηση για τον Ναυτίλο 2. Όντως, είναι κάπως άβολο να παραμένει ο Ναυτίλος βιδωμένος επάνω σε μοντ και ταυτόχρονα να τον ξεβιδώνω ώστε να δουλέψω εντός του. Σε κάποιες δε περιπτώσεις, απαιτείται η αφαίρεση του Ναυτίλου απ’ το μοντ. Κάτι άλλο επίσης. Δεξιόστροφα έχουμε άνοιγμα του Ναυτίλου μας, ενώ αριστερόστροφα έχουμε άνοιγμα της εισαγωγής αέρα. Έτσι, όταν χρησιμοποιώ τη βάση ως μοχλό στήριξης ώστε να συμπληρώσω υγρό, τότε ακούσια ανοίγει ο δακτύλιος τέρμα ανοικτός, εκεί ίσως δω μικρή υγρασία στις οπές εισαγωγής αέρα. Εγώ δεν το είδα ούτε αυτό, δεν έχω καμία διαρροή ή υποψία αυτής. Ίσως γιατί δεν έτυχε ακόμα π.χ. να βάλω λεπτόρρευστα υγρά ή δεν ξέρω τι άλλο.[/justify]
[justify]Μία δεύτερη παρατήρηση. Μη γελάσετε, δεν είναι αστείο. Πρέπει να τηρώ τα βασικά στην απλή κατά τ’ άλλα διαδικασία ενός εργοστασιακού ατμοποιητή. Δεν αρκεί να βάλω καλογυαλισμένη κεφαλή, πρέπει να βιδώσω σωστά ώστε να έχει επαφή, να την παραδώσω μέσα σε έναν καλοπλυμένο και καλοστεγνωμένο Ναυτίλο. Πρέπει να στάξω 5, 6 σταγόνες εσωτερικά αυτής. Πρέπει ν’ αφήσω λίγο χρόνο να ποτίσουν τα βαμβάκια της, δεν χάθηκε ο κόσμος να περιμένω λίγα λεπτά. Κάποιες φορές ίσως να μην φταίει η κεφαλή μας αλλά το κεφάλι μας. Να μην έχω δώσει αυτή την ανάσα στην αντίσταση, ίσως να έχει ποτίσει κατά το ήμισυ ή και καθόλου. Να παίρνω καμένο και να μου φταίνε όλα, ή ν’ αρχίζει με καμένη αίσθηση κατόπιν να στρώνει, αλλά στο τέλος να έχω μικρή διάρκεια ζωής της κεφαλής, (μα καλά, εχθές την αγόρασα...). Ασφαλώς και μπορεί να φταίει η αντίσταση κι όχι εγώ, όμως πιστεύω πως αν ακολουθώ απλά βήματα τότε μπορώ στο μέλλον να ξεχωρίζω και το πρόβλημα, τουλάχιστον τις περισσότερες φορές. [/justify]