Χρειάζομουν καινούργιες αντιστάσεις για τον nautilus x μου!
Και λεω,ένα 20ρικακι η πεντάδα δεν δίνω ένα 4μπαλο ακόμα να πάρω τον 2 από τη nobacco.Αλλωστε δύσκολα θα με ξαναδούν εκεί..

Παρότι σε σχέση με την πλειοψηφία,ημουν και είμαι ευχαριστημένος με τον Χ,πάντα με την 1.8 αντίσταση,γιατι η 1.5 είναι για τα μπάζα....Οφείλω να ομολογησω ότι τα καλά σχόλια για τον 2 μου τράβηξαν το ενδιαφέρον..Και η κομψή σιλουέτα του,ειδικά σε σχέση με τον άχαρο εμφανισιακά προκάτοχό του(ο Χ βασικά ποτέ δεν ανήκε σε αυτό το sequel,απλά έχει το όνομα)!
Μετά από 7-8 ml,μπορώ να πω ότι μ'αρεσει πιο πολύ από τον Χ!
Ο λόγος δεν είναι η γεύση,βρίσκονται πολύ κοντά γευστικά θα ελεγα.Θα έδινα ένα ελάχιστο προβάδισμα στον Χ!Μιλάω όμως για ψήγμα και τίποτα παραπάνω!
Για στεγανότητα δεν μπορώ να εκφέρω άποψη καθώς αυτόν τον δουλεύω ουσιαστικά 2 μέρες.Παντως δείχνει εξίσου στεγανός!!
Η μεγάλη διαφορά είναι ο αέρας!Και πιο εύκολη ρύθμιση έχει και καλύτερη ροή αέρα!Ακόμα και στην μία τρύπα,παρά την πολλη σφιχτή τζούρα,ατμιζεις κανονικά,ενω στον άλλο γίνομαι σαν μπαρμπουνι....
Προσωπικά,με τα ιδια υγρά πάντα,μου δίνει καλύτερο χτύπημα από τον Χ!
Και έχει γκάμα αντιστασεων σε σχέση με τις 2 επισημες
+1 του pockex (η οποία απλά κουμπώνει και μόνο,γεύση δεν υφίσταται)...Ακόμα και αυτό,κατα την γνώμη μου,δείχνει την τάση της aspire και ότι ουσιαστικά "αδειάζει" το, κατά την άποψή του κοινου,αποτυχημένο εγχείρημα του Χ
Μοναδικό μειονέκτημα,τα 2 ml,τα οποία δεν πρέπει να τα αναφέρουμε αφού είναι υποχρεωτικα από το νόμο και η προς το παρών μη δυνατότητα επέκτασης σε παραπάνω!
Ιδού η πεντάμορφη και το τέρας...