Ωρες τώρα σκάω ,κρατιέμαι ,λεώ ΟΧΙ ,,
Μετά λέω Αγκρρρρ ..
Μετα φουντώνω ,
και μετα
..
ΕΕΕ μιά ψυχή που ειναι να βγεί ας βγει..
ΤΟ έχω πεί ΟΥΚ ολίγες φορές ,εδώ και χρόνια.
Μετά από σχεδόν ένα ολόκληρο χρόνο ,μέλος του vaping .gr ,πείρα την απόφαση να γράψω τότε κάπου σε κάποιο νήμα ,και αφού το πάλεψα όσο μπορούσα.
Ο λόγος ?
Ο μεγαλύτερος ανορθόγραφος στον πλανήτη Ελλάδα.
Ναι πλανήτη Ελλάδα ,καθώς στόν πλανήτη Γή ,όταν διάβαζαν οι Κινέζοι τα Ελληνικά μου ,μιά χαρά τα καταλάβαιναν.
Ντρεπόμουν ακόμα και καλημέρα να γράψω ..
Ναι ναι ΕΓΩ ο Ato ο έτσι ,ο offtopicas ο λαλίγραφος.( new word) μετάφραση ,πάρλα και στό γράψιμο.
Μην το τραβάω .
Αν τα παιδιά εδώ με ευγένεια κλπ ,με υποδείξεις για διορθωτές και ακόμα ποιό κλπ , δέν με βοηθούσαν ,ακόμα στο καβούκι μου θα ήμουν.
Ετσι το σύμπαν θά είχε χάσει έναν Ato ,και το φόρουμ ,μιά χαρά ήσυχο θα ήταν.
Λόγο γενιάς τών chat με greeklish ,λόγο ηλεκτρονικών και τύπων ,λόγο μαθηματικών και Ευκλείδη ,λόγο αγγλικών και αμερικάνικων τεχνικών όρων ,και χιλίων δύο συγκυριών ΠΟΤΕ δεν ειχε χρειαστεί ουσιαστικά ,να έχω την ορθογραφία σαν προτεραιότητα.
Έκατσε λοιπόν εδώ ,κάτι το οποίο γράφω σε 1 λεπτό ,τρώω 10 για διόρθωση ,έμαθα τωρα στα 55 οτι μπορεί να είμαι και δυσλεξικός , κατάλαβα οτί αυτό σημαίνει οτι στόν εγκέφαλό μου ,έχω ενα λεξικό σε κάθε ημισφαίριο ,το ένα Μπαμπινιώτη ,και ένα Οτινανενιώτη .
Αυτά τα δύο διαπληκτίζονται οταν είναι να γράψω μιά λέξη ,και τα δάκτυλά μου παθαίνουν ένα μούτι ,κάτι σαν το μπαλαμούτι ,αλλά σε πολυδιάστατο μοντέλο ,αντε γεια.
ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΜΕ>>>>
Στίς 5 συλλαβές κάνω 7 λάθος.
Αν συγκεντρωθώ πολύ πολύ ίσως γράψω κάτι σωστά ,αλλά με ΚΑΤΑΠΙΈΖΕΙ αφόρητα αυτό.
Οταν μιλάω σε real παρέα face to face ,ή οταν έγραφα σε greeklish 10 άτομα που λέμε ( έτσι να έχουμε να λέμε
) ,δέν με έκαναν καλά.
Δέν ξέρω αν είμαι καλός ,κακός ,βλάκας ,ηλίθιος ,προβληματικός ,αδαής ,αγράμματος.
Δεν το ξέρω ειλικρινά.
Ενα όμως ξέρω ,και αυτό είναι οτι τόν χαρακτήρα , τήν ψυχή ,καθώς και τίς όποιες ελάχιστες γνώσεις μου ,δέν τίς καθορίζει ,και δέν τίς διαμόρφωσε η ορθογραφία ,αλλά Η ΠΑΙΔΕΙΑ που πήρα από τό σπίτι ,και τόν περίγυρό μου.
Ο δυσλεκτικός δεν είναι στην πραγματικότητα άτομο με ειδικές ανάγκες. Η δυσλεξία δεν υπάρχει καν ως έννοια σε χώρες που η γραφή της γλώσσας είναι φωνητική. Είναι μια πλαστή ανωμαλία, αποτέλεσμα της κοινωνικής διαστροφής της ιστορικής ορθογραφίας. Πηγή:
www.lifo.grΚαί όμως ακόμα υπάρχει μερίδα εκπαιδευτικών ,πού αντιμετωπίζουν ρατσιστικά κάποια άτομα.
Οπως και ενα συντριπτικό κομμάτι τής κοινωνίας ,που επιδεικνύει τέτοια συμπεριφορά.
Θα μπορούσα να γράφω για ώρες ,μέρες ,χρόνια.
Αλλά δυστυχώς είμαι ανορθόγραφος .
Καλημέρα με υγεία και χαμόγελο ,και ΧΙΛΙΑ συγνώμη για τό κείμενο.
Εχω πεί όμως, οτι αν δέν γράψω κάτι που θέλει να πεί η ψυχή ,μισός άνθρωπος αισθάνομαι ,και πιότερο από μισός.
Την αγάπη μου ,και ας το ΛΉΞΟΥΜΕ εδώ παρακαλώ.
Επίσης μπορεί να το διαγράψουν οι συντονιστές ,ωσάν ΑΤΟΠΟ.
Εγώ θα πέσω να κοιμηθώ ήρεμος πλέων.
Μίλησα.