Εν κατακλείδι,
εγω προσωπικά απο τον σύλλογο αυτόν, το μόνο που προσδοκώ είναι να τον στηρίξουν όσο περισσότεροι ατμιστές γίνεται, έτσι ώστε να μπορεί λειτουργήσει πραγματικά ως σύλλογος, με τα καλά του και τα κακά του.
Κι επειδή στους περισσότερους συλλόγους / κοινότητες διεκδίκησης,
2 πράγματα αποτελούν καρκίνωμα, με αποτέλεσμα τον εκροχιασμό και την εκφύλιση των στόχων και ιδεών, προσδοκώ ανοιχτά μάτια και αυτιά, σε όσες πειρσσότερες πηγές πληροφοριών / αιτημάτων / αναφορών, αξιολόγηση δεδομένων, μετριασμό του άγχους του εγχειρήματος που έχει ως αποτέλεσμα πάντα να λυγίζουμε σε θέσεις υπο το βάρος των πιέσεων ένθεν κα κείθεν και το κυριώτερο να αποφύγει το φαινόμενο του όσο πιο πολύ κάνεις παρέα με το θηρίο για να το μάθεις...τόσο στο τέλος αρχίζεις και του μοιάζεις.
Τα ιδρυτικά μέλη έχουν εξασφαλίσει πάρα πολλά πράγματα κι έχουν βάλει πολλές ασφαλιστικές δικλείδες και ελπίζω τα μέλη που θα ψηφιστούν να ακολουθήσουν το πνεύμα των ιδρυτικών μελών.
Για μένα εκεί είναι και η ουσία για να μπορέσουν να καταστούν δυνατές οι δράσεις που έχει ο καθένας μας στο κεφάλι του και εκφράζει δεξιά κι αριστερά.
Στοχευμένες σκέψεις θα παρατεθούν μετά το πέρας των εκλογών και ανάδειξης Δ.Σ
Πιστεύω θα είναι και πιο δόκιμο αυτό.
Είναι η πρώτη μετά απο χρόνια και μάλλον η τελευταία φορά που πιστεύω ότι ένας σύλλογος μπορεί να παρέμβει θετικά κάπου κι αυτό λόγω και έργω των ανθρώπων που συμμετέχουν, αλλά με την βασική προυπόθεση την μαζική συμμετοχή εγγραφέντων μελών.
Αλλως ....