Γειά σας!
Είμαι ο τυχερός του διαγωνισμού της Heaven Gifts που κέρδισα τον καινούργιο ατμόποιητη της εταιρείας Wotofo The Troll RTA
https://www.heavengifts.com/product/WOTOFO-The-Troll-RTA-Atomizer-SS.htmlΕίναι το πρώτο review μου γενικά στο φόρουμ και ο πρώτος μου "αερατος" ατμόποιητης οπότε ότι θα διαβάσετε είναι καθαρά η άποψη μου ίσως και λίγο επηρεασμενη από τον ενθουσιασμό μου για το συγκεκριμένο προϊον.
Λοιπόν γενικά χαρακτηριστικά του the troll RTA είναι τα εξης:
Diameter: 24mm
Height: 41mm
Capacity: 5ml
Thread: 510
Material: Pyrex Glass + Stainless Steel
Στο κουτί περιλαμβάνονται εκτός από τον ατμόποιητη ένα έξτρα τζαμακι, 3 αντιστασεις fused Clapton και βαμβάκι για το πρώτο στήσιμο, και ένα σακουλάκι με ανταλλακτικά βίδακια και orings. Επίσης ένα κατατσαβιδακι τύπο "σταυροκατσαβιδο"
Η πρώτο που γίνεται εμφανές στον συγκεκριμένο RTA είναι το ντεκ του που είναι ένα "ιδιαίτερο" τύπου velocity style ντεκ. Είδα από ξένους reviewer ότι δεν είναι δικιά τους πατέντα το συγκεκριμένο στυλ του ντεκ, το έχει πλασάρει άλλη εταιρεία πρώτα αλλά σίγουρα και σε αυτούς φαίνεται να λειτουργεί σωστά.
Η αληθεία είναι ότι η εμπειρία μου με αυτές τις σταυροκατσαβιδες ψιλές βίδουλες δεν ήταν και η καλύτερη. Κάνα δυο φορές στο σφιξιμο έκανε να "πηδηξει" το κατσαβίδι και σκέφτομαι ότι ίσως μετά από πολλά στησίματα χαλάσουν τα "κεφαλια" τους. Θα προτιμούσα βίδες τύπου "αλεν" όπως εχει και ο Goblin v3 μου φαίνονται πιο σίγουρες. Κατά τα άλλα το σφιξιμο της αντίστασης έγινε μια χαρά.
Να πω ότι οι αντιστασεις που είχε μέσα στη συσκευασία ήταν 3.5 χιλιοστά διάμετρος. Αυτό σημαίνει ότι μπήκε και το ανάλογο βαμβάκι στις τρύπες που τροφοδοτούν. Από προχθές που τον δουλεύω δεν είδα ίχνος διαρροης. Ούτε υποτροφοδοσιας και στον αδερφό μου που τον έδωσα να τον ξεμπουκωσει με απανωτές τζουρες δούλεψε ρολόι. Γενικά το στήσιμο δε με προβλημάτισε καθόλου...
Το γέμισμα γίνεται από πάνω ξεβιδωνοντας το καπάκι - ντρίπ τίπ το οποίο να πω ότι είναι πλαστικό και δε ζεσταίνεται καθόλου. Στο εσωτερικό του έχει μεταλλικά πάσα που βιδώνει στην καμπάνα. Δεν υπάρχει δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε κάποιο τύπου 510. Αυτο όμως με βολέψε πολύ και δε το βρήκα στα πρόβλημα.
Τώρα παιδιά στο ρεζουμέ. Το υγρό που έβαλα μέσα είναι το White lotus με 6αρα νικοτινη (σορυ δεν είχα άλλο προχθές με λιγότερη νικοτινη). Οι αντιστασεις μου βγήκαν 0.34ωμ. Το δούλεψα για αρχή στα 55-60w αλλά επειδή με χτύπησε κατάκουτελα το έριξα στα 40-42 watt.
Η μοναδική μου εμπειρία με άλλο πνευμονικο ατμόποιητη είναι με τον Smok brit mini που ίσως να δίνει λίγο περισσότερη γεύση. Δε θα σταθώ όμως εδώ γιατί θα δοκιμάσω και άλλα στησίματα και θα επανέλθω. Το Ντουμανι είναι πολύ και ειδικά στα 60watt.
Η ρύθμιση αέρα γίνεται από το δαχτυλίδι στη βάση το οποίο θα το χαρακτήριζα και σφιχτό πράγμα καλό γιατί όπου το αφήσεις εκεί μένει. Η ποσότητα αέρα στο τέρμα ανοιχτό είναι αρκετή για πνευμονίκες. Μπορείς να το σφίξεις και για τσιγαρισιες αλλά ίσως με άλλο στήσιμο αντιστάσεων δε ξέρω...
Γενικά από ποιότητα κατασκευής δε βρήκα κάποιο ψεγάδι. Ειναι άψογος. Στα λεφτά που κοστίζει είναι αυτο που λέμε value for money Για μένα . Οι γνώμες φίλων που τον δοκίμασαν ήταν οι καλύτερες.
Χρωστάω να επανέλθω με δοκιμή αλλού υγρού με λιγότερη νικοτινη για να μην τον αδικήσω και στο θέμα γεύσης. Αν κάποιος φίλος έχει να μου προτείνει κάποιο αλλο στήσιμο θα το δοκιμάσω ευχαριστως.
Ευχαριστω!