[justify]Πιστεύω πως επιχειρηματικά δεν πρέπει να μας απασχολεί το θέμα. Το πώς έκλεισε, γιατί έκλεισε, αν θα έχει κάποιο άλλο μέλλον η εταιρεία, στο κάτω κάτω, η Αμερική δίδαξε το όλο θέμα στον πλανήτη, αν θέλει ή αν μπορεί η όποια εταιρεία να υπάρχει, και θα υπάρχει, όταν είναι υγιής επιχείρηση, (ειδικά στις ΗΠΑ, ακόμα κι αν παράγεις γκάγκστερ...). Οι φανατικοί χρήστες θα παραμείνουν φανατικοί χρήστες, η σύγκριση είναι αναπόφευκτη και δύσκολα θα πιάσεις τέτοιες πλακέτες, (οι φίλοι που γνωρίζουν το πώς αποδίδουν τέτοιες πλακέτες -όχι εγώ φυσικά-, μπορούν να μας ενημερώσουν σχετικά). Η τεχνογνωσία δεν έλειπε ποτέ από την provape, -κι ασφαλώς (γνώμη μου πάντα), δεν επιλέγεις μία τέτοια κορυφαία συσκευή για να κοπανήσεις 300 βατ και να στάξεις μηλόπιτες. Το μέλλον; καλώς ή κακώς, πάντα μα πάντα θα υπάρχουν οι μαζικές παραγωγές καθώς και η όποια “ελίτ”. Μέσα σε λίγα χρόνια (πόσα αλήθεια; 8, 9, 10; ), μιλάμε για συσκευές που έγραψαν ιστορία στο άτμισμα. Η ιστορία συνεχίζεται, εδώ θα είμαστε.[/justify]
[προσωπικά, το έχω στο κουτί του, απ' την 1η μέρα...

]