και εγώ είπα να μην απαντήσω, δεν οδηγεί πουθενά, αλλά... μια και μόνο φορά σε αυτό το topic θα απαντήσω.
Cruiser79, φυσικά και δεν χρειάζεσαι άδεια για να βάλεις ότι γουστάρεις στο avatar σου. Δεν χρειάζεται άδεια και ειδικά από μένα. Ούτε εγώ χρειάζομαι άδεια για να εκφράσω τις απόψεις μου. Ούτε με απασχολεί αν συμφωνείς μαζί μου ή όχι. Συμφωνώ ότι ο Σπύρος το εξέφρασε ευγενέστατα και όλα καλά.
Pugsang, το ψιλοτερμάτισες φίλος, μην γενικεύεις σε ζητήματα πέρα του ατμίσματος γιατί δεν ξέρεις με ποιόν μιλάς, τι απόψεις έχει και πόσο διαβασμένος είναι..

Στο θέμα δραχμή - Ευρώ, πάντως, να ξέρεις ότι είμαι υπέρμαχος του Ευρώ. Για τον αφανισμό του ελληνικού τρόπου σκέψης, δεν θα βρείς μεγαλύτερο κριτή από μένα.
Χωνέψτε το, ότι δεν γίνεται όλοι να συμφωνούν με όλους, πολύ περισσότερο όταν δεν ιδρύεις κάτι σαν "Σύλλογος Ατμιστών Το Μακρύκαστρο" αλλά μιλάς για Πανελλήνιο Σύλλογο Ελλήνων Ατμιστών, όπου εξ'ορισμού με συμπεριλαμβάνεις (γιατί είμαι Έλληνας ατμιστής) δίχως να μου ζητήσεις την άδεια και δίχως να θέλω να γίνω μέλος, για τους λόγους που προανέφερα.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός παιδιά. Όσες φορές έχω γράψει εδώ, ήμουν ευγενέστατος και δεν έθιξα κανέναν, θα ήθελα το ίδιο να συμβαίνει και προς εμένα.