Αχχχ τί θά άκουγα αν έλεγα αυτά που έχω να πώ σαν λογικός και μεγάλος ,και δέν τα έλεγα ως τρελός και μικρό παιδί..
ΤΙ θα άκουγα ρε φίλε άστα....
Θά γινόμουν το μαύρο πρόβατο ,ένας δοσίλογος ,ένας εφιάλτης.
Μέτά αντε να βρείς τόν Ψάλτης ,να σου φωνάζει ...ΚΟΥΛΑΑΑΑΑ σέ αγαπώωω μωρή ΚΟΥΛΑ.
ΠΟΛΫ κ@λ@πεδο Ο Ζούμ τριαλαριλαλό ΚΟΫΛΑ !
Δηλ ο ΣΕΕΗΤ είναι ο απόλυτος " εχθρός " , και δέν είναι αυτοί που έχουν τα συμφέροντα ,και ψηφίζουν τούς νόμους κατά τού ατμίσματος .
Τά μαγαζιά ,οι μαγαζάτορες , αυτοί που με εξυπηρετούσαν χρόνια ,και εφ όσων ήταν σωστοί ,εξακολουθούσα να είμαι πελάτης τους ,παιδιά που ξέρω πώς πάλευαν και παλεύουν και αυτά για τήν επιβίωση ,( δεν μιλάω για 1-2 αντε τρείς μεγάλες " φίρμες " ,αυτοί είναι οι εχθροί μας.
Αυτοί που οταν μας έστελναν ,με τήν παραγγελία και τό "Δωράκι " αυτοί είναι οι εχθροί μας.
Εχθροί μας ,πού αν κανείς ατμιστής τολμήσει να πεί ότι μίλησα με μαγαζάτορα ,και είδα ότι αν εξαιρέσει κανείς ,τήν τσέπη του καθενός από εμας και αυτούς ( ΟΚ σημαντικό αλλά ),η οποία όμως γιά να έχει να πάρει ατμιστικά προϊόντα ,οπότε να μπορεί να επιβιώσει ένα μαγαζί , περνάει πάνω από κοινά μας συμφέροντα ,κοινούς αγώνες και συμμαχίες πού πρέπει με ΠΡΟΣΟΧΗ ,αξιοπρέπεια ,και σύνεση να γίνουν ,Αν λοιπόν τολμήσει να πεί κανείς τα αυτονόητα ,θα τόν βάλουν σε δωμάτιο μαρτυρίων ,να ατμίζει σε ηλεκτρική σόμπα 2 KW ,με patsaboyro , αντι Golden Super σαπροφυτικό Στό Serviετίs τώρα ο Ναδάλ.
ΑΣΤΟ αστοοοο τήν έφαγε από τόν Βασιλιά ΦΕΝΤ..
Πάμε καλά ,η' εγώ τό έχω χάσει παντελώς και ποικιλοτρόπως .
100 λέει 200 λέει 300 λέει ,γραφτήκανε μέλη .
160000 υπάρχουν εκεί έξω λέει....
Ψάξε βρές και κούρεψε το αυγό εγώ λέει....
Πού πάνε ( ψωνίζουν ) αυτοί οι 160 Κ.?
Στά μαγαζιά ο Τρελός μου εγώς λέει ..
Και ρέ λογικέ ( εαυτέ μου ..μέ μένα μιλάω για όποιον δεν κατάλαβε ) ,γιατί ψάχνεις να παραμείνουμε ,στήν καλύτερη ,αν συνεχιστεί αυτό το βιολί και η κόντρα ,σάν οι Οικολόγοι ανταλλακτικοί ,μιά ζωή ,και στο 0,00.... αστο μεγάλε τίς % ,και στή απέξω ,μόνο και μόνο για να έχουμε να λέμε και καλά , και να μήν δούμε ΕΣΤΩ ΣΑΝ κάτι το πιθανόν ,μία προσέγγιση ποιό LITE ,προσεκτική ,η οποια θα μπορούσε κάτω απο ΠΡΟΥΠΟΘΈΣΕΙΣ και λογική ,να αποβεί πρός το συμφέρων και ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΏΝ.
Γιατί να μην πώ : Eλα εδώ ρε Μιχάλη με το μαγαζί σου που έχεις εκεί στήν αθέατη πλευρά τής MOON ,να σε πώ τί μοίρα σου ,να σε πώ το ριζικό σου..
Όπως πάμε οχι βράσε ρύζι δέν θα έχουμε ,όχι υγρό πύρ δέν θα έχουμε ,ούτε Αι φόν μπράουν ,να παρλάρουμε με κομψότητα ,και πιθηκισμό δέν θα έχουμε ,με τα μέτρα που ψήφισαν , θά ψηφίσουν ,και ΔΕΝ θά σταματήσουν να ψηφίζουν .
Ακου τάς προτασουά μου.
Εχω ένα σύλλογο ατμιστών , πού σκοπεύει να παλέψει ,για τα συμφέροντα τους ,οπότε αν πάμε καλά ,θά προσελκύσουμε περισσότερους καπνιστές ,να αλλάξουν συνήθεια ,να έρθουν στόν ατμό ,οπότε εσύ περισσότερο μπικικίνη στήν τσέπη σου ,ΣΩΣΤΑ ΜΙχάλη ?
Ναί ρε τρελέ για συνέχισε..
ΕΕΕ ρέ Σελινιασμένε αφού σωστά τα λέω ,παρε και βάλε στό μαγαζί σου και "διαφήμισε " ότι αν γραφτούν στόν σύλλογο ατμιστές που έρχονται σέ εσένα ,θα έχουν Π.Χ μιά μόνιμη έκπτωση σάν μέλη 10 % ( τυχαίο ) ,και αν τό κάνεις ,από τήν μεριά του συλλόγου ,εφ όσον είσαι ΣΩΣΤΌΣ ,δέν είσαι αρπακολατζής ,και τηρείς τα ΕΥ ,εμείς θα σε έχουμε σε μιά λίστα με "πιστοποιημένα" μαγαζιά ,
τά οποία μάς εξυπηρετούν σωστά ,και μάς σέβονται ,παρέχουν δέ στα μέλη μας τήν εκάστοτε έκπτωση ,που εσύ θεωρείς οτι αντέχεις .
Δουλειά εσύ , κερδισμένοι και εμείς.
Αν κάνεις κουτσουκέλα αντε γιάαα ,αν σου κάνουμε εμείς μούτζαααααα..
Αλλά γιατί να ΜΗΝ το δοκιμάσουμε ,εεεεε γιατί?
......Θά μας κρεμάσουν ρε Τρελέ με αυτά τα "ΑΝΑΡΧΙΚΑ " που λές ..
Εσένα οι ατμοσεληνάκατοι ,και εμένα οι Big εισαγωγές εξαγωγές , ο Τζέκινς Μασάμ.
Μίλα τους ,τούς μιλάω ,μεγάλα παιδιά είναι ΟΛΟΙ ,και στήν χειρότερη αν ο Δογματισμός και η καχυποψία ,συνεχιστεί ,
ΑΞΙΟΙ τής μοίρας τους και από τίς δύο πλευρές τής Σελήνης .
Και τής φωτεινής ,και τής σκοτεινής .
Αν παραμείνουν εκεί ενα να ξέρουν.
Ο Ζωογόνος ΗΛΙΟΣ θα συνεχίσει να στέλνει τίς ακτίνες του ,μπορεί να κάνει κάποια σώματα να λάμπουν προσωρινά ,αλλά πάντα θα παρακαλάνε για δανικό φως και ζεστασιά .ΜΙΑ ΖΩΉ .
Υ.Γ Αυτά θά έλεγε ένας τρελός η' ενας μικρός μπόμπιρας .
Ευτυχώς και οι δύο αυτοί χαρακτήρες ,δεν γνωρίζουν γραφή και ανάγνωση ,οπότε δεν θα το δούμε να βγαίνει πουθενά πρός τα έξω..
Είναι τοξικό για όποιον δέν βλέπει για ποιό λόγο γράφτηκε ,και με ποιόν σκοπό.
Και να φανταστεί κάποιος πώς αναφέρεται μόνο σε ενα από τα δεκάδες ΙΣΩΣ και ΕΑΝ ,θά μπορούσε να γίνει ,αν έβλεπαν τόν πραγματικό "ΕΧΘΡΟ " ,και όλες οι ΦΥΛΕΣ τών ΖΟΥΛΟΥ ,ενωνόντουσαν κάτω από μιά "συμμαχία ".
Μέ αργά προσεκτικά και ΤΙΜΙΑ βήματα.
Μέ κανέναν ΒΑΣΙΛΙΑ ,κανένα ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΌ
Μέ ελεύθερους ανθρώπους ,και μυαλά .
Καί αν είναι να μείνω μόνος , σάμπως μόνος δεν θα πεθάνω .
Μόνος δέν θα αφήσω τήν τελευταία ανάσα .
Ας τή αφήνω με ΤΙΜΗ και Χαμόγελο.
Ελεύθερος από τα μικρά τους.
Καλημέρα ,καλή βδομάδα με υγεία Αγάπη ,και χαμόγελο ,για όλους τούς φίλους και τίς φίλες .
Να είστε καλά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !
-------------------------------------------------------------------
Σταλμένο κάπου απο τα σύνορα ,χωρίς καμιά βοήθεια είτε ατμιστών μήτε καταστηματαρχών .
Μιά αρκούδα είδα ,3 λύκους είδα ,μήτε άνθρωπο είδα μήτε αλλο ΚΑΚΟ ανθρώπινο θέλω να ματαδώ.