γ) Disclaimer: όχι, δεν τον πληρώνουμε τον Atoner... Από φυσικού του έτσι είναι.
Καλησπέρα σέ όλους και όλες.
Χωρίς να θέλω να σέ "διαψεύσω" αγαπητέ μου Τρύφωνα ,και να βγάλω στήν φόρα ,δεδομένα που μόνο τα WikiLeaks θά μπορούσαν να παρουσιάσουν ,
παρουσιάζω δημόσια ,και για λόγους διαφάνειας του Forum και του συλλόγου μας ,στοιχεία που επιβεβαιώνουν ,τό αντίθετο από αυτό που ανέφερες.
ΜΕ ΈΧΕΤΕ ΠΛΗΡΏΣΕΙ !
Έχετε πληρώσει και εμένα ,και πολλούς άλλους.
Καί αν το ξεχνάτε εσείς ,από διακριτικότητα ,και κάποιοι άλλοι γιατί δεν "συμφέρει " να θυμόμαστε ,εγώ είχα ,και θα έχω τή "ΑΓΕΝΕΙΑ " να σάς τό υπενθυμίζω .
ΚΑΙ εσύ ακόμα ακόμα προσωπικά ,εκτός όλων τών άλλων ,ΝΑΙ μέ έχετε πληρώσει.
Μέ πληρώνετε δέ ,σε τακτά διαστήματα ,χωρίς καθυστερήσεις ,χωρίς υπεκφυγές ,χωρίς γιατί.
Μέ πληρώσατε αδρά όταν "στραβάδι " πρίν χρόνια ,και μή έχοντας καν φυσική πρόσβαση σε μαγαζιά ,λόγο τού απόμερου τής σπηλιάς μου ,βρήκα έτοιμες και μαγειρεμένες λύσεις ,σέ παντελώς άγνωστα θέματα ,πού αφορούσαν τό ατμισμα .
Μέ πληρώσατε όταν παρ'όλο τόν παρλαπιπισμό μου ,τα offtopic , και τό φουριόζικο του χαρακτήρα μου ,με ενσωματώσατε με αγάπη στήν παρέα σας.
Μέ πληρώσατε όταν μέ τά κείμενα και τίς αναρτήσεις σας ,μέ μάθατε να φτιάχνω αντιστάσεις ,να "μαγειρεύω " υγρά ατμίσματος ,να προστατεύομαι από τίς κακοτοπιές .
Μέ πλήρωσες εσύ προσωπικά , όταν δεκάδες φορές ,με τήν γνώση που απλόχερα διαμοίραζες ,λόγο του επαγγέλματος ,αλλά και τίς αγάπης σου για τό ατμισμα ,αναρτούσες κείμενα ,που μέ έκαναν να ΔΩ να ΠΡΟΒΛΕΨΩ ,να κάνω " καβάτζα " ,για δύσκολες στιγμές ,να γλυτώσω κόπο και χρήμα για εμένα και το σπιτικό μου.
Μέ πλήρωσε ακόμα ακόμα και αυτός ο "Διαολάκος " ο Μπλέ άνθρωπος ,όταν με τούς διαγωνισμούς του ,γέμισε τίς μοναχικές μας μέρες στήν σπηλιά ,όταν το κρύο και οι συνθήκες δεν επέτρεπαν αλλες εργασίες ,κάνοντας μας να αδημονούμε για τήν επόμενη φωτογραφία.Πρίν από αυτόν δέ ,και ο πρωτεργάτης τών διηγημάτων ,και τού δικού του διαγωνισμού.
Θά ανάφερα και δεκάδες αλλες "ΚΡΥΦΕΣ " πληρωμές ,από φίλους που μου σταθήκαν σαν αδέλφια ,σε στιγμές περίεργες ,σε απλές απορίες ,ακόμα και αυτοί που θέλανε μιά "συμβουλή " δικιά μου Με πλήρωσαν ,δίνοντας μου τήν δυνατότητα να ανταποδώσω ένα μικρό μέρος ,από αυτά που έχω λάβει.
Μην Αποποιήσε λοιπόν τών "ευθυνών " τών δικό σου και τού φόρουμ ,καθώς και του συλλόγου.
Εχεις πολλές ,αλλά μόνο γιά να αισθάνεσαι όμορφα !
Εχω μάθει όταν κάποιος μου δίνει ,ακόμα και ένα αληθινό χαμόγελο ,να αισθάνομαι ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΥΘΎΝΗ και τή "υποχρέωση " να τό ανταποδίδω .
Αν δέν το κάνω ,τότε θα χάσω τό μόνο που κινεί το σώμα ,και τήν ζωή μου.
ΤΗΝ ΨΥΧΉ και τήν καρδιά μου .
Και αυτή μπορεί να τήν χαρίσω εκεί που νιώθω οτι αξίζει ,να τήν πουλήσω όμως με αντίτιμο τήν ΣΙΩΠΗ και τόν Οχαδελφισμό ΤΩΝ ΒΑΛΤΩΝ ,δεν μπορώ.
Υποχρεωμένος λοιπόν νιώθω ,και σάν εγωίσταρος που είμαι ( καλό εγωισμό ελπίζω ) δέν δέχομαι να μού προσφέρουν ,και εγώ να κοιτάζω αδιάφορα αλλού.
ΔΕΝ δέχομαι.
Κανέναν δεν γνωρίζω προσωπικά ,τίποτα δέν ζητάω από κανέναν ,σε καμιά θέση δεν επιθυμώ να μπώ ,μού αρκεί να έχουμε υγεία ,και να είμαι στήν παρέα αυτή ,όσο με κάνει και νιώθω όμορφα,όσο αντέχω.
Γιά όλα τα αλλά ,υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι ,ακόμα και αν παραμένουν διακριτικά στήν άκρη πρός το παρών ,όταν έρθει η ώρα και η στιγμή που θα χρειαστεί ,να αναλάβουν αυτό πού αρμόζει .
Το έχουν δείξει με τήν πορεία ,και τα έργα τους.
Καλό σας βράδυ .
Ευχαριστώ !