Ok ...
Όποιος δέν θέλει να θέσει υποψηφιότητα ,σε ένα ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΟ σύλλογο ,και να παραμείνει σάν απλό μέλος ,και στήν σχετική ανωνυμία του ,οχι απλά σεβαστό ,αλλά και κάτι το οποίο πρέπει να είναι εκ τών ων ούκ ανευ.( τό είπα σωστά

).?
Αν όμως θέλει να ψηφιστεί από τόν οιοδήποτε , χωρίς να έχουμε ακούσει , δει , κλπ ...........

Νοείτε ότι η φωτό ΔΕΝ θά με κάλυπτε..
Το Ανέφερα Ετσι ,ως κάτι το ελαχιστότατο.
Δηλ .τι ποιό απλό ,από ενα βιντεάκι ,2 λεπτών από κάθε υποψήφιο..ΤΙ?
Εδώ τηλεδιασκέψεις ωρών LIVE κάνουμε....
Και αν ευελπιστούμε να έχουμε κάποια στιγμή χιλιάδες μέλη , τότε ξεπερνάμε κατά πολλή ,και το Αγαπητό Κωλοκοτρωνίτσι ( α ρέ ρέντα Ο Δήμαρχος

) , και τήν μεγάλη πόλη κοντά σέ αυτό .
Π.Χ .
Καλησπέρα σας ,ονομάζομαι Βασίλης Βασιλόπουλος ,στα φόρουμ περιφέρομαι με τό Avatar Giagkoylas , είμαι ατμιστής τόσα χρόνια ,επαγγέλλομαι Σφάχτης ,και μπορώ να συνεισφέρω κατά τήν προσωπική μου γνώμη ,σε αυτόν αυτόν, αυτόν ,και ισως και στον παραδίπλα τομέα ,στόν σύλλογο ,και τούς συνατμιστές μου.
Υ.Γ Ελα Μάρω Κοντού και ρίξτο :
Απλό....Απλούστατοοο !
Όποιος ΔΕΝ μού ζητά κάτι ,δέν έχω καμιά " όρεξη " ,να μάθω κάτι για αυτόν και τά θέλω του.
Όποιος μου ζητά ,οφείλει να μου "απαντά " στο ελάχιστο λογικό που τού ζητάω και εγώ .
Υ.Γ 2 Νομίζω πώς είναι αυτονόητο πώς δεν μιλάω για άτομα που γνωρίζω εδώ και χρόνια ,αλλά είναι μιά φωνή πρός τα έξω.....ΕΤΣΙ ...
Ευχαριστώ .