Καλημέρα παιδιά.
@sensk3
Την επόμενη θα έρθω σπίτι σου να μου κάνεις επαγγελματική δουλειά. Μανικιούρ, πεντικιούρ, παρκούρ και τα συναφή.
@ramon
Ο Κώστας καλά κάνει και ρωτάει. Αυτές τις ερωτήσεις θέλουμε να απαντάμε, αυτές που "καίγεται" ο κόσμος να πάρει απάντηση. Όποιες ερωτήσεις και αν είναι αυτές.
@NekosAthina
Και αυτό καλά κάνει και το ρωτάει. Καλώς ή κακώς, υπάρχουν αρκετά μεγάλες ομάδες στα ΜΚΔ. Ενδέχεται να θεωρούν ότι με την κίνησή μας αυτή τους αφήσαμε στην απέξω. Αυτό παλεύουμε να απαντήσουμε, ότι ισχύει το ακριβώς αντίθετο. Όχι μόνο δεν έμειναν στην απέξω, αλλά τους απαλλάξαμε και από το βάρος της ολοκλήρωσης των διαδικασιών σύστασης.
Από όσο γνωρίζω, ούτε ο πΣιτ είχε προσυννενοηθεί κάτι, εγώ σίγουρα δεν είχα. Θεώρησα ότι δεν υπήρχε νόημα καθώς τα περισσότερα τα είχε πει ήδη ο Σπύρος το Σάββατο. Εγώ ήθελα να απαντηθούν ερωτήσεις ενδιαφερομένων. Όποιοι και αν είναι αυτοί. Έχω την αισιοδοξία ότι αυτό πήγε καλά. Και συνεχίζω να παραμένω διαθέσιμος για οποιαδήποτε ερώτηση περί του Συλλόγου.
Και ο λόγος μου είναι συμβόλαιο: αν απόψε, μέχρι τις 23:59:59 ο Σύλλογος έχει 1000 μέλη και €20,000 μείον τα έξοδα σύστασης στο ταμείο, θα λιώσω βούτυρο Κέρκυρας και θα το ατμίσω live.