Καλησπέρα σας .
Ένα θέμα το οποίο ακούγετε ,αλλά θα ήθελα να πώ και γώ το "κάτι τις " ,είναι το εξής .
ΟΤΑΝ με το καλό φτάσει η ώρα τών εκλογών ,και οταν με το καλό έχουν μαζευτεί οι υποψήφιοι ,καλό θά ήταν ,το προσωρινό Δ.Σ ,να τούς "μαζέψει " σέ ενα νήμα -οποιουδήποτε φόρουμ ,να τα πείτε , ( ας είναι και κλειστό νήμα ) , και μετά τα άτομα τά οποία θέλουν και μετά τά λοιπά ,και τίς τελικές διευκρινίσεις ,να θέσουν υποψηφιότητα ,να βρεθεί τρόπος να μπορούμε σε έναν "τόπο " ,να δούμε έστω μία πρόσφατη φωτογραφία τους ,το τί επαγγέλλονται , και ένα πολύ σύντομο ,από τα πιστεύω ,και τα θέλω ,αλλά και τά προσδοκώ τους για τόν σύλλογό μας .
Αυτή η κοινή σελίδα μετά να κοινοποιηθεί στό Block τού συλλόγου , ούτως ώστε όλα τα μέλη ( και μόνο αυτά ) ,να μπορούν να έχουν έστω μιά μικρή η' ποιό σφαιρική άποψη ,για ποιόν θα ήθελαν να ψηφίσουν.
Αλλος τρόπος ,πανελλαδικά ,χωρίς να είναι όλοι αναγκασμένοι και "υποχρεωμένοι " ,να κυνηγάνε Live ,και διάφορες συναντήσεις ,και πάλι με το ζόρι να δούνε 2-3 άτομα που ήδη γνωρίζουν ,ΔΕΝ νομίζω να υπάρχει ,εκτός και αν ... μαζευτούν όλοι μαζί ( οι υποψήφιοι ), και να μιλήσουν ο καθένας έστω για 5 λεπτά για τα προαναφερόμενα , και αυτό τό βίντεο κατόπιν να μπει σέ σημείο σελίδας του συλλόγου ,που και σε αυτό , ΜΟΝΟ τά μέλη του ,να έχουν πρόσβαση.
Θέλω να ΑΚΟΎΣΩ προφορά λόγου.
Θέλω να ΔΩ .
Θέλω να ΝΙΏΣΩ .
Μετά ας μιλήσει η ψυχή και η νόηση του καθενός μας,έχοντας πλέων μιά κάπως , ποιό ολοκληρωμένη άποψη ,για το τί ( συχωρέστε μου τόν όρο ) ρόλο παίζει ο καθένας από τούς αγαπητούς μελλοντικούς υποψηφίους .
Ευχαριστώ για τήν ανοχή σας ,και καλό βράδυ να έχουμε.