Καλησπέρα aggelos887 .
Να μήν ντρέπεσαι φίλε μου ,κανείς μας δέν ήξερε .και κανείς μας "ΔΕΝ " ξέρει.
Μαθαίνουμε συνεχώς ,χέρι χέρι ,από κάτι το οποίο αν το πάρεις χρονολογικά ,πιστεύω οτι ακόμα και τα "προχωρημένα" ,είναι στα γενοφάσκια τους.
Η αραίωση ,ετσι ξανά σαν επισήμανση ,να θυμάσαι οτι έχει 2 βασικές παραμέτρους.
Να αραιώσουμε ,ούτως ώστε να κατεβάσουμε ποσοστό νικοτίνης ( π.χ απο 18αρα σε 9αρα ) ,οπότε εκεί χρησιμοποιούμε ας πούμε μηδενική , και η αραίωση ,για να "ρίξουμε" τήν αίσθηση τού " το μπουχτίζω " ,με κουράζει .
Στήν δεύτερη περίπτωση ,προσέχουμε να είναι νικοτινούχα η βάση ,κοντά στα ποσοστά που ατμίζουμε ,και κατά δευτερον ( ανάλογα και τούς άτιμους αυτούς Δυνάστες ,που λέγονται γευστικοί κάλυκες

),τά ποσοστά αυτής σε Pg Vg ,ουτως ώστε ,να παραμείνουμε κοντά στήν γεύση που μάς αρεσει.
Η γενικότητα είναι οτι η Vg "πνίγει " αυτές τίς γεύσεις ( αρώματα ) ,η Pg τα αφήνει ποιό κοντά στο αρχικό..
Αυτααα ξανά, ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΜΑ στά νήματα τών DIY Θα έχουμε διαγώνισμα σε λίγο καιρό ,και οι ανεξεταστέοι ,θα κλειδώνονται σε συγκεκριμένο νήμα μέχρι να αποστηθίσουν τα θέματα...
Και χωρίς νερό ,ατμό ,και φαΐ ..Πρόσεχε...

..
Αντε και μετά το κρύο μου "αστείο " ,καλή συνέχεια στήν προσπάθεια ,και τήν αναζήτηση ,και σε εσένα ,και σε όλους μας..
Εδώ ήμαστε να τα λέμε.