Sugar cookie 5%
Vanilla shisha 2%
Meringue 1%
ειναι μια καλη αρχη για ενα μπισκοτο βανιλιας.
Σε αυτο μπορεις να προσθεσεις Lemon Sicily (3-4%) για ενα μισκοτο λεμονιου με βανιλια και Vanilla Swirl (1% για αισθηση icing), ακομα και λιγο Bavarian Cream (αν και δεν ειμαι καθολου fan της DX σειρας).
Το booster ταιριαζει πολυ με την καραμελα και το Butterscotch ripple (το booster στο 2%, ειναι παρα πολυ δυνατο).
Τη σοκολατα και το κακαο σε αναλογια 1:1, 2:1, 1:2 (αναλογα τι ειδους σοκολατα θελεις, οχι πανω απο 2% το καθε ενα) μπορεις να τα ταιριαξεις με το μπισκοτο ή με το αμυγδαλο ή ακομα και με το φυστικοβουτυρο (αυτο σε ποσοστο πανω απο 4-5%), και μαζι με Sweet Cream θα γινει πιο κρεμωδης η σοκολατα.
Το forest mix ειναι εξαιρετικο και απο μονο του, αν θελεις να το εμπλουτισεις, μπορεις να τονωσεις την φραουλα με την FA Red Touch στο 2%, ειτε να δοκιμασεις καρυδα (το εχω ξαναγραψει, αλλα ποτε δεν παει χαμενο, τα FA δε θελουνε μεγαλο ποσοστο).
Eξαιρετικο ταιριαγμα το Butterscotch Ripple (3-4%) με το RY4 (3-4%) (TPA). Μαζι με το Booster (1%) θα σου δωσουν ενα γεματο (ισως παραπανω απο οσο θελεις, εμενα μου αρεσει αυτη η γεματη γευση) καπνικο.
Κι αν θες να κανεις το καπνικο πιο ενδιαφερον, βγαλε το booster και δοκιμασε Pistacchio. Προσθεσε Vanilla Swirl (στο 3%), Sugar Cookie (4%).
Το προφιλ θα θυμησει κατι απο Relax (Eliquid France).
Αυτα, εχεις κι αλλους πιθανους συνδοιασμους, αλλα νομιζω αυτα ειναι καλα για αρχη.
ΥΓ. Οποτε βαλεις Cactus, μην ξεπερασεις το 0.5% ειδαλλως θα γινει παρα πολυ floral το αποτελεσμα σου.