“Follow-up” στην αξιολόγηση του “Mini & More”
Καλημέρα σε όλους και πάλι
Όπως είχα υποσχεθεί, επανέρχομαι με ένα “Follow-up” στην αξιολόγηση του “Mini & More” μετά από 2 εβδομάδες χρήσης.
Στα θετικά έχω να προσθέσω ότι οι ατμοποίητες του είναι «αθάνατοι».
Μετά από όλες αυτές τις μέρες, είμαι ακόμη με τον πρώτο ατμοποιητή, ο οποίος δεν δείχνει κανένα σημάδι πτώσης στην απόδοση του.
Στα αρνητικά, ο μεγάλος χρόνος που χρειάζεται για να φορτίσουν οι μπαταριές, και εξηγώ :
Το πακετάκι περιέχει δυο μπαταριές. Ξεκινάμε και ατμίζουμε με την πρώτη μπαταρία, η οποία κρατά περίπου 4 ώρες ατμίζματος.
Την βάζουμε να φορτίσει και συνεχίζουμε να ατμίζουμε με την δεύτερη, η οποία και αυτή τελειώνει στις 4 ώρες.
Μέχρι τώρα η πρώτη μπαταρία, έχει φορτίσει για 4 ώρες μόνο ( όσο ατμιζαμε με την δεύτερη δηλαδή), επομένως θέλει άλλες δυο έως τέσσερις ώρες ακόμη για να φορτίσει πλήρης η πρώτη μπαταρία.
Επομένως για να μην ξεμείνει κάποιος από μπαταρία θέλει τουλάχιστον τρεις μπαταριές αυτού του τύπου.
Μιας και κόντεψε να ξεμείνω το τονίζω ότι είναι πολύ σημαντικό είτε να υπάρχει άλλη μπαταρία είτε άλλο τσιγάρο ( εγώ ξεκινώντας για ένα σύντομο ταξιδάκι σκαφτόμουν να πάρω μόνο το “Mini & More” gia “Crash Test”, πάλι καλά που ένας άγγελος στον ώμο μου, μου ψιθύριζε στο αυτά πάρε και το GG μην τυχών συμβεί κάτι).
Φιλικά
Κώστας