kakalos2 : Ποτε δεν έβαζα στόχο/χρονικό διάστημα να κόψω κάτι που μου έκανε κέφι.
οτι έκοβα ήτανε συνήθως η τυχαίο γεγονός και οτι το βαριόμουνα και το παραταουσα. αλώστε.......
( ποιός θέλει να ζει για πάντα ) Τραγούδι τών Queen !
.......Εγώ πάντως ΟΧΙ ,αν δεν εχω δίπλα μου ,αυτούς που αγαπάω ΑΛΛΑ!Αγαπητέ φίλε kakalos2 ,με το που είδα το ποστ σου ,λέω εγώ.ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ !
.Έκανα επιστροφή στο μέλλον και είμαι εγώ.
Κοιτάζω ηλικία και το επιβεβαιώνω ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ !
ΟΟΟ μάι Γκοτ λέω σε εμένα ,και ο Γκοτ δεν ξέρω αν με ακουσε , γιατί το φώναξα ,και ως γνωρίζω ο γκοτ ,ακούει αυτά που λέμε απο μέσα μας..Τα ουρλιαχτά ΔΕΝ.
Αφου λοιπόν τον άφησα προς το παρών στην άκρη ,κοίταξα να χαλαρώσω και να σκεφτώ λογικά.
ΔΕΝ πρέπει να συναντηθείτε λέω ,να σε δει και να τον δεις ,θα διασπαστεί το χρονοσυνεχές .
( Επιστημονικά τεκμηριωμένο πλέων ,απο τουλάχιστον 30-40 ταινίες ).
Οκ Αυτό το παλεύω.Θα μετακομίσω σε μια σπηλιά ,σε άγνωστα μέρη και βουνά.
Μα είμαι μου λέω..
ΑΑΑ ναι βρε δικέ μου εαυτέ, είμαι ....
Πως το ξέχασα.....οπότε τελείωσε και αυτό το άγχος..
Επόμενο?..
ΧΧΧΜΜΜ ..Πρέπει να βρεις τρόπο να ειδοποιήσεις το νεαρό σου Είναι.
..Και τι να του πω ..γιατί...?
Να του πεις οτι μέχρι τα 40 ήσουν άτρωτος,στα 45 άρχισε να σε ακολουθεί ενας τυπάς ,αλλά μέσα στο σκοτάδι ,στην νύχτα ,στους καπνούς απ'τα τσιγάρα ,στην ζάλη των ποτών ,τον ΟΠΑ ,των Δωσεεε ,δεν μπορούσες να διακρίνεις το ποιος μπορεί να ήταν ο ΕΤΣΙ.
Σκιές έβλεπες , αστραπιαία περάσματα του έβλεπες,φάτσα δεν έβλεπες.
Και μετά έγινε !
ΤΟΝ ΕΙΔΑ !
ΡΕΕΕΕΕ ΤΙΝ τούτος ο κακομουτσουνοδρέπανος.
Και κρύος πανάθεμα τον ,και Φρεντυ Κρούγκερ .
Καί αυτά τα μαύρα..Φτάνει ποια .
ΝΑΙ αλλά ΔΕΝ φοβάσαι τίποτα και κανέναν ( μου είπα ).
Πριτςςςςςςς που δεν φοβάμαι..Μια χαρά φοβάμαι.
ΜΑ ΔΕΝ...Δεν μπορεί..ΕΣΥ που τα έγραφες ολα ,εσύ που ετσι ,σούζααα στουπέτσι ,ανάποδα τιμόνια ,θάλλασες κακό ....
Ναι εγώ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΉΣΩ .
Οχι στο κρεβάτι ,οχι με πόνους ,οχι με εγχειρίσεις ,οχι με κακοχρονους να έχω ,αλλά χαμογελαστά ,με τα εγγόνια μου ,να τους μάθω και να με μαθουν ,να τα χαρώ και να με χαρούν.
ΠΡΕΠΕΙ να ζήσω να του πείς του μικρού εαυτού σου .
Για να τα χαρεί και αυτός ,και μόνο τότε θα καταλάβει το άλλο σου εγώ τι του λες.
Οκ ξεκάθαρο αλλά ΠΩΣ ?
ΔΕΝ ξέρω ,αλλαξε συνήθειες..
Ναι αλλά πώς... ?
Να ....εχει βγει ενα καινούργιο ματζαφλάρι , κάποιοι λένε κάνει δουλεία ,αλλοι πώς βγάζεις πτερύγια σαν δελφίνος ,και ενας πώς βγάζεις και τρίτο μάτι, εχει και SEXY όνομα Delirius 69 ,εεε δεν μπορεί..Στην χειρότερη τι ειχα Γιάννημ ,τι είχα πάντα......
Και έκανε.Και σταμάτησα το ρημάδι.Και παραδόξως δεν άλλαξε το ποσοστό μαγκιάς μου ( οσο εμπ,πας περιπτώσει ειχα ) ,και σταμάτησαν ξερόβηχες ,βρογχοσκοπήσεις ,νοσοκομεία ,άρχισα να κοιμάμαι μετά απο χρόνια ,άρχισα να ξαναγίνομαι οπως ο παλιός μικρός μου ΑΤΡΩΤΟΣ εαυτός.
............Να του το πείς και αυτό ,να του το πείς..Πως αν θέλει να νιώθει ετσι ,δυνατός ,πρέπει να βλέπει και κοντά και μακριά..( Η κοσάρα ( κότα ) πίν νερό ,και ταιρεί τον ουρανό λέει μια παροιμία ποντιακή ).
Και αν στο μέλλον δεις οτι και αυτό εχει σοβαρές παρενέργειες , ,αφού το ευχαριστήσεις δεόντως ,για το οτι σου έδωσε χρόνια ζωής ,μην κολλήσεις..Στο καλό και με την νίκη.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ αξίζει πάνω απο μιά ποιοτική ,χωρίς ασθένειες και πόνους σωματικούς ζωή.
Αν δεν σκέφτεσαι εσένα ,σκέψου οτι οι άλλοι δεν σου φταίνε να σε νταντεύουν μέχρι αγανακτήσεως.
Καλά και ΑΓΙΑ τα πάθη ,αρκεί να μην σου μαμάνε μέχρι Αηδίας την ζωή..
Πάθος για ζωή.Πάθος για χίλια δυό .
Αυτοκτονικά πάθη ΤΕΛΟΣ.Τα έζησα τα είδα ,με είδαν ,για χαραντάν και τα κουκιά μπαγλάν.
ΟΣΟ πάει και ΔΕΝ χαλάει.
Υ.Γ Η ζωή τελικά ,και το ΤΕΛΟΣ της συγχρόνως ,ειναι σαν να βλέπεις μια ζωγραφιά απο μακριά ,αλλά οσο την πλησιάζεις κοντύτερα ,και μικραίνεις την απόσταση σου απο αυτήν ,να διακρίνεις και να ανακαλύπτεις οτι δεν ειναι μονοδιάστατη ,αλλά ανάλογα με την απόσταση που σε χωρίζει απο το αναπόφευκτο ,τόσες περισσότερες διαστάσεις της διακρίνεις.( Ato ).
Υ.Γ2 Φίλε συνατμιστή kakalos2 , φυσικά και ΔΕΝ εμπεριέχει το κείμενό μου ,απολύτως καμία μομφή ,ή οτιδήποτε αρνητικό για οτι έγραψες.
Αφορμή μου έδωσε να γράψω ενα διπλοσέντονο και σε ευχαριστώ για αυτό.
Ποιος είμαι εγω εξάλλου που θα έκανα την οποιαδήποτε υπόδειξη σε κάποιον άνθρωπο για τα θέλω του,απο την στιγμή που δεν με ενοχλεί εμένα ,και την οικογένεια μου.
Ειλικρινέστατα ,απλά νόμιζα πώς τα έγραφα εγώ ,σε κάποια δεδομένη Ηλικία ,και ετσι πείρα το θάρρος αλλά και την αφορμή ,να γράψω οτι έγραψα.
Στην χειρώτερη πάρε το οσάν γεροντική αννοία
Υγεία σε ΟΛΟΥΣ ,με χαμόγελο αγαπητοί φίλοι.