Το έκοψα ( το τσιγάρο ) για υγεία 100%.
Το έκοψα για οικονομικούς λόγους 100%
Το έκοψα γιατι μου κόψανε το ποπο ,με τίς μειώσεις των αποδοχών μου ( αν έχει κάποιος αποδοχές ) .
Το έκοψα γιατί βρομούσα,το έκοψα γιατι ΕΚΟΒΕ απο τον προϋπολογισμό του σπιτιού ,και την καλύτερη διατροφή ,με τα λίγα που έμεναν για τα παιδιά μου.
Το έκοψα για για για .......................
Όλα τα έκοψα ,για έναν της αποδεκατισμένης εως και βαίνουσας πρός ολοκληρωτικό αφανισμό μεσαίας τάξης( δεν αναφέρομε καν για τους ποιο " κάτω " ,έχουν σαν τελικό σημείο συνάντησης των δρόμων ,επί της ουσίας και ουχί συνουσίας ,(καθότι και αυτή θα μας κοπεί λόγο έλλειψης κεφιού στο τέλος ) ,την Πλατεία Υγείας ,και ας δείχνει οτι πρωτίστως είναι οικονομικός ο " Κόφτης ".
Χωρίς λεφτά δεν μπορώ να ζεσταθώ ,επιβιώσω ,θρέψω ,και τραφώ.....Θέμα Υγείας.
Ενα και ενα κάνουν δύο ,αλλά ανάλογα το σύστημα που χρησιμοποιεί κάποιος για τον υπολογισμό ,μπορεί να κάνει και ενα .
Στό μέλλον λοιπόν, είναι ποιο σίγουρο και απο τον θάνατο , οτι όλοι οι εμπλεκόμενοι , δεν θα αναφέρουν πρίν την " Πράξη " ,με τί είδους σύστημα βγάζουν τα τελικά αποτελέσματα.
Μετά το πέρας αυτής ισως να γίνετε κάποια αναφορά ,σύμφωνα πάντα με το τί τους βολεύει ,αλλά θα πρόκειται πάντα του τύπου την Βίασα ΜΕΝ, αλλά κύριε πρόεδρα ......εεεεε τα ήθελε και ο μπιπ της..
Κουνιόταν πολύ.
Διαφωνώ φυσικά στο οτι τρέξανε οι ατμιστές να στοκάρουν ,όπως οι Ελληνες κάνουν σε κάθε γκουχ που θα ακουστεί ,απο τα Super Φάχτεν.
Οι Νουνουτρεχαλοφάγοι ,μετά ζαχάρεων ,αλεύρων ,και ποποχαρτοκομφετί ,την κάνουν απο Αγνοία.
Το να γνωρίζεις όμως οτι επίκειται διακοπή νερού ,να εχει ανακοινωθεί απο την Νερουλαθ ,να εχουν τοιχοκολληθεί ,οι εργασίες αποκατάστασης του δικτύου , να βλέπεις τον Υδροφοριούχο νεροκουβαλητή τόν ξάδελφο της γκόμενας ,του φίλου σου του Λάκη Γαβαλάκι ,να Αλλάζει την τιμή του κυβικού ,πριν καν την πτώση του κασμά επι του πεζοδρομίου ,και εσύ να αποθηκεύσεις νερό ,για πόσιμο ,πλύσιμο δοντιών ,και οδοντοστοιχιών DIY , εεε αυτό λέγετε προνόησε.
28 Δεκ. 16 όπως έχω αναφέρει και αλλού , περι τα 55 ? ευρό μου ήρθε 1λιτρο 18αρα pg απο ελληνική μεγάλη ατμιστική αλυσίδα .
3 Ιαν 17 190 ευρόπουλα τα κατακαημένα ,θα αυτοκτονούσαν ,δια του εξατμισμού αν δεν το ειχα κάνει.
Περι τα 135 στειρωμένα παλικάρια ζουν χάριν της κίνησης.
Για απογόνους ΔΕΝ το βλέπω ,αλλά αυτά τουλάχιστον θα ζήσουν λίγες ακόμα ημέρες ξέγνοιαστα..
Χμμμμ..καλό μου ( τους ) ακούγετε .
Και τελειώνω με το σώσων κυριε τον λαό σου ,ο σώζων εαυτό σωθήτω ,αλλά οταν πέφτουμε σε γκρεμό ,οσο και να τραβάμε προς τα πάνω τα μαλλιά μας ( το γνωστό εις όλους τούς Νεανίες μιας κάποιας Ηλικίας ,ΤΡΑΒΑ ΜΑΛΛΙ ), προς τα κάτω θα συνεχίσουμε την ελεύθερη πτώση , η οποία μόνο ελεύθερη δεν ειναι.
Μόνο ο φίλος ( οχι ο φίδος ) ,οι κοινές αξίες ,τα κοινά " συμφέροντα , και ενα ισχυρό θεσμικό εργαλείο ,μπορεί να μας κρατήσει το χέρι ,και να μας σώσει..
Ολοι οι αλλοι ,το πολύ πολύ να σφυρίζουν κοιτώντας και καλά αλλού ,ενώ θα χαίρονται με την πτώση ,σαν το μπαρμπαδελάκι .........
Υ.Γ Διάβασα ΟΛΕΣ τίς σελίδες ,ήμουν απόλυτα
,εε και ενα σεντονάκι και τέλος.
Καλησπέρα και ΥΓΕΙΑ .
Υ.Γ 2 Και οπως έλεγε και κάποιος μάστορας κάποτε ,κουνώντας χαρακτηριστικά το χέρι του ,με κινήσεις τύπου ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ,
Αργήτεεεεεε Αργήτεεεεεε.....( Για τον σύλλογο )