Φίλε joebarteam παντα συμφωνώ με τις ιδέες απόψεις και γνώμη σου. Οπως ειπες και εχω δει και εγώ , δεν ειναι για καθημερινή χρήση , δεν ειναι για κάτω απο 0,32 με τίποτα. Εχω δει οτι ταιριάζει σε υγρά που σε αυτα ομως ακόμα ο 1,3 ειναι για εμενα παντα , σε γευςη σημαντικά καλύτερος , ήσυχος και γεμάτος απο αρκετά απαλό αλλά και "επιθετικό " ατμό.
Ειναι τελικά για συλλογή Αλλά βρε παιδι μου για συλλογή κυριως και κάπου κάπου να τον ατμιζω μου φαίνεται υπερβολή έστω και αν είμαι συλλέκτης και δεν κολλάω Οταν μου αρεςει κάτι και ειναι φοβερό κομμάτι να το πάρω. Αλλά απο την αλλη θέλω και να το ..σκίζω ..και καμμιά φορα στη χρήση-απόλαυση.
Ο 1,3 ειναι απίθανος , για όλη την ημέρα και αγαπωντας τον ιδιαίτερα ζω με τρία γνήσια κομμάτια και δεν μπορώ να τα ξεπεράσω τα διαμάντια αυτα με άλλους και με ομοσταυλους ακόμα ατμό.
Ο skyline με εχει κερδίσει για όλη μερα και νύχτα και ο gsl για "σπιτική "κυρίως χρήση το βράδυ οταν θέλω με την ηςυχια μου να ασχοληθώ με "διαλογιστικες" γευστικες περιπλανήσεις σε υγρά που του ταιριάζουν.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Να και οι hurricane 1,3 μαζι με τον ωραίο αλλά και μυστηριώδη ..αδερφό τους v2
Τελικά είπα να αλλάξω στησιμο στον v2 μυστηριώδη και αινιγματικό αδερφό. Απο 0,32mm του έστησα 0,35 ,5 σπείρες 0,88 ωμ και πλέον στα 16,5 watts. Πριν τον ειχα στήσει με 0,32 ίδιες σπείρες οπου έβγαινε στο 1 ωμ με 13,13,5 watts. Μόνο απο αυτό άλλαξε χαρακτήρα προς το καλύτερο και άρχισε να αποκτά ενδιαφέρον. Βέβαια απο 13 watts που έπαιζα πριν με 1 ωμ δροσερό και ήπιο ατμισμα στα 16,5- 17 watts οπου ζέστανε ο ατμός και βγήκε πιο πολύ ντουμάνι αλλά με μεγαλύτερη κατανάλωση υγρού και μπαταρίας , δείχνει οτι του ταίριαξε περισσότερο. Τον εχω υπό ..
⚖️παρακολούθηση και θέλοντας να είμαι δίκαιος τον τεστάρω ωςτε να τον φέρω τουλάχιστον να παιζει και να με ικανοποιεί οςο ο 1,3 που παιζει με το 1 ωμ 13 βατ υπέροχα κάτι που δεν το έκανε ο
ωραίος v2 με ίδιο δροσερό ήπιο στησιμο. Μάλλον ο νεος και ωραίος ..οπτικά για την ώρα ειναι απαιτητικος , δυστροπος , κολπαδορος ,ζόρικος
και ζητά πιο θερμά στησίματα με πιο χοντρά σύρματα και αναγκαστικά περισσότερα watts για να αρχίσει να παιζει και να μην τον εχω για διακόσμηση στη συλλογή. Θέλω πολύ να τον μετατρέψω σε ενεργό κομμάτι που να προστεθεί στην καθημερινή απόλαυση και όχι να λέω οτι ειναι οπτικά πιο @νοστιμος@ αλλά όχι και γευστικά οπως έλεγα μέχρι τώρα. Τον ψάχνω πάντως Ειναι σαν μια ωραία αλλά απαιτητικη δύσκολη γκομενα
που δεν ξερεις πως θα την κερδισεις και θα την κανεις να πέσει στην αγκαλιά σου και καπου αλλού ..και προβληματίζεσαι αν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς μαζι της η όχι οπότε την... κανεις ..
και γλυτωνεις απο ταλαιπωρία έξοδα σπατάλη χρόνου και υγρών καυσίμων χαχα τρέξιμο κλπ. Τι λέω ο ..ατμιστης πρωί πρωί για το αλκοολικι μου το χόμπι αυτό. Εγώ το τσιγάρο ηθελα να κόψω χαχα.
Συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων