Ξέρω πως από το τίτλο δεν καταλάβατε και πολλά άλλα ας γίνω περισσότερο αναλυτικός εδώ.
Χτες όπως ατμιζα τον Ammit μου πάνω στο Alien μου με τραβάει short, το ξεβυδωνω κοιτάω είχε λίγα υγρά στο πόλο το καθαρίζω όλα καλά. Μετά από λίγα λεπτά ξανά το ιδιο, βρε λέω τι παίζει η αντίσταση να ακουμπάει κάπου είναι απίθανο λόγο του μεγάλου ντεκ του αμιτ ανοίξω να το τσεκαρω σίγουρα. Πάω να τον ξεβιδωσω με τίποτα βρε καλό μου βρε χρυσό μου τζιφος. Αρχιζω με χαρτοπετσέτες κάτι κάνω αλλά βγήκε όλο το ντεκ μαζι με τη καμπάνα. Λέω τι φάση παθανε τίποτα τα πάσα;
Τεσπά βγάζω και τη καμπάνα κοιτάω από εδώ από εκεί τπτ. Πάω να τη βιδωσω πάλι και βλέπω ότι κάπου σκαλωνει, κοιτάω τη καμπάνα μέσα είχε μενει κολλημένο στο τοίχωμα της ένα μικρό ίσα τρίχα σιδερακι από το τέλος της αντίστασης, υποθέτω πως όταν την έκοψα με το κοπτακι δεν έφυγε εντελώς και έκανε βόλτες μέσα στη καμπάνα. Το βγάζω βρίζω τον εαυτό μου για τη βλακεία του και πάω να το βιδωσω πάλι και βλέπω ότι πάλι κάπου σκαλωνει κοιτάω πάλι τη καμπάνα και τι να δω μία τρυπιτσα στο εσωτερικό της καμπάνας τα έκανα πάνω μου.
Και ερωτω, τόσο πολύ καιρό μία αντίσταση που έκανε τρύπα (ευτυχώς όχι διαμπερές) σε σίδερο (λογικά SS). Πέρα από λίγο ζόρι που κάνει και το ξεβιδωμα αλλά και το juice control πειράζει κάτι θα μου προξενήσει κάποιο πρόβλημα με αέρια,μεγάλα κάτι κακό από αυτή τη τρύπα;
Αυτά τα ολίγα.
Από συγχώνευση.
Παρακαλούμε: πριν ανοίξετε νέο θέμα, δείτε τα περιεχόμενα του φόρουμ, ή κάντε αναζήτηση. Το πιθανότερο είναι ότι υπάρχει ήδη κάποιο θέμα το οποίο να σας καλύπτει.