vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

483 επισκέπτες, 4 χρήστες
Tem, lagoudakis, camber, neoklis79

In'Sane by Athea Mods

Αποσυνδεδεμένος drakmor

• 1081
  • Φύλο: Άντρας
  • Flavor chasing
Απ: In'Sane by Athea Mods
« Απάντηση #75 στις: Φεβρουαρίου 28, 2017, 16:31 »
Ο sxk είναι ότι να ναι trust me . Έχω 2 κολλιτους που δεν αφήνουν κλώνο για κλώνο σε ησυχία και τους εμπιστεύομαι τύφλα σε ότι μου πουν.  Εγώ είμαι το σημείο σύγκρισης επειδή τα παίρνω αυθεντικά και αυτοί βγάζουν το πόρισμα.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος BABIS1098

• 1981
« Απάντηση #76 στις: Φεβρουαρίου 28, 2017, 16:34 »
Αυτός ο ατμοποιητης μου έχει κάνει κλικ απο την πρώτη φορά που το είχα δει...
Έχει δοκιμάσει κανείς υγρα που έχουν θέμα με πλαστικα τανκ.....πχ lemon tart διότι είναι ο μόνος λόγος που με κρατάει μακριά από την αγορά του......

Αποσυνδεδεμένος drakmor

• 1081
  • Flavor chasing
« Απάντηση #77 στις: Φεβρουαρίου 28, 2017, 16:40 »
Lemon tart να πω την αλήθεια δεν έχω τολμήσει να βάλω γιατί το ανταλλακτικό κάνει 50 ευρώ αλλά έχω βάλει υγρά με ήπια Κανέλα και δεν είχα κανένα πρόβλημα :-) βέβαια τον συγκεκριμένο τον έχω και σαν ντριπερ.εβγαλα το τανκ και εκεί που κάθεται έβαλα το βαμβάκι να κάτσει και έβαλα lemon tart και καταστράφηκα χαχαχα

Αποσυνδεδεμένος pugsang

• 1972
  • Riding the line between hobby and mental illness
« Απάντηση #78 στις: Φεβρουαρίου 28, 2017, 16:40 »
Εγω παντως εχω τον κλωνο συνέχεια με Lemon Tart και δεν εχω δει κατι 2 βδομαδες τώρα. Ποσο μαλλον ο αυθεντικος που το τανκ ειναι quadrant

Αποσυνδεδεμένος drakmor

• 1081
  • Flavor chasing
« Απάντηση #79 στις: Φεβρουαρίου 28, 2017, 16:43 »
Συμφωνώ απλά δεν το ρισκάρα γιατί η 50αρα είναι υπερβολική για ένα πλαστικό τανκ .

Αποσυνδεδεμένος JoeBarTeam

• 2478
  • 01.11.2015 00:00
« Απάντηση #80 στις: Φεβρουαρίου 28, 2017, 17:28 »
[justify]Παιδιά, δεν ξέρω πώς θα μπορούσε να βγει κάποιο λογικό νόημα με όσα ειπώθηκαν μέχρι τώρα. Βλέπεις μια σταλιά κατασκευή, κανένα o-ring (θετικό), βλέπεις, πλέον, έξτρα αντάπτορα για να μπορεί να δεχτεί και δικά μας επιστόμια, ναι, βλέπεις άμεσα για τι ποιότητα μιλάμε (υλικά, σπειρώματα, μονωτικά κ.λπ.), βλέπεις το πολύ λεπτό ss, τις μεγάλες εισαγωγές αέρα, το επίσης λεπτό πλαστικό δοχείο αναπλήρωσης. Επίσης, οι όποιες επιλογές είναι στις φλάντζες (συν, λεπτά ή χοντρά σύρματα που θα επιλέξω / πολύ γενικά μιλάω τώρα), ε, κάπως έτσι σε άλλο νήμα (Skyline), ο παμπόνηρος φίλος netsplit μού έριξε απίστευτη τάπα, όταν ρώτησα για το τι θα δούμε σε αλλαγή air-hole. Η τροφοδοσία θα πετάξει όσο θες..., πόσο μάλλον αν μιλάμε για την ιδανικότερη περίπτωση tank/dripper όπως ο In’Sane / δεν ξέρω αν συμφωνεί ή διαφωνεί κάποιος, όμως τι είδα: π.χ. σε κάποια υγρά που πρόλαβα, με μεγάλα πάχη συρμάτων και αεράτη απόδοση, η γεύση απλώνεται, “πλατειάζει” σε μεγάλο βαθμό, (τόσο που μπορεί ακόμα και κάποιος να το θεωρήσει πως “χάνει” σε ανάλυση, σε κάποια υγρά π.χ. έντονα φρουτοκαλοκαίρια), / σε κρεμοκαταστάσεις δε, είναι υπέροχο το γευστικό αποτέλεσμα. Το πιο τρελό όμως που συμβαίνει στον In’Sane είναι όταν βάζω λεπτό σύρμα, σφικτή φλάντζα. Χάνεται το σύμπαν. Άλλα υγρά. Γεύση και ανάλυση σε περίεργα επίπεδα. Παρ’ όλα αυτά, επιμένω πως είναι δύσκολη επιλογή επισκευάσιμου. [/justify]

[justify][παιδιά, πρόλαβα κι έβαλα lemon tart για αρκετούτσικα ml, έβαλα και 2, 3 ακόμα όξινα υγρά (από SMAX και Havoc), / δεν έκανα τον ήρωα, απλώς δεν το σκέφτηκα γιατί είχα πάντα αεράτη επιλογή, με πάρα πολύ απαλό γευστικό αποτέλεσμα / αν το πάρω στο χέρι το πλαστικό σκατουλάκι, θα ενημερώσω]. [/justify]

Αποσυνδεδεμένος drakmor

• 1081
  • Flavor chasing
« Απάντηση #81 στις: Φεβρουαρίου 28, 2017, 17:36 »
Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω το δύσκολη επιλογή με όσα είπες φίλε Joe.  Δουλευει απροβληματιστα ,απίστευτη απόδοση ,τζουρα για όλα τα γούστα.  Επειδή είναι μιρκος απλός και περίεργος δεν τον κάνει δύσκολο για να τον αποκτήσεις σαν  επισκευασιμο τον κάνει ίσα ίσα πάρα πολύ ποθητο στα μάτια μου. Έχω πάρει τόσα άχρηστα πράγματα στο ατμισμα ή υπερβολικές αγορές ή λάθος αγορές. Ο insane δεν είναι μέσα σε αυτές . Είναι μια αγορά που την έκανα όχι μια αλλά 2 φορές γιατί όπως το λέει και το όνομα του είναι τρέλα:-)

@Joe &pugsnag με ψήσατε σήμερα το βράδυ έχει build με SS clapton και lemon tart ;D

Επίσης Joe ξέρεις και το έχω πει δημόσια ότι τα λεγόμενα σου τα σέβομαι και τα ενστερνίζομαι σε πολύ μεγάλο βαθμό πάντα όσα λέω τα εκφράζω φιλικά και μια μικρή δόση τρέλας λόγο του insane ;) ;)

« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 28, 2017, 17:41 από drakmor »

Αποσυνδεδεμένος JoeBarTeam

• 2478
  • 01.11.2015 00:00
« Απάντηση #82 στις: Φεβρουαρίου 28, 2017, 17:43 »
[justify]@drakmor, καλησπέρα. Ναι, συμφωνώ, έχεις απόλυτο δίκιο σε όσα λες. Κι εγώ πήρα το καλύτερο γευστικό αποτέλεσμα μέχρι τώρα, απ΄ όσους επισκευάσιμους έχω δοκιμάσει. Ίσως μου έμεινε παραξενιά με τόσο καιρό αναμονή και στο “ναι” και “όχι¨ και ξανά μανά, κι όλο επαναλαμβάνομαι. Δεν ξέρω. [/justify]

Αποσυνδεδεμένος lazkov

• *
  • 57
« Απάντηση #83 στις: Μαρτίου 01, 2017, 14:11 »
Μετά από 2 μήνες μαζί του να πω και γω δυό κουβέντες σχετικά.
Έχει στηθεί από 0,32 μέχρι 0,50 σύρμα καθώς και κλάπτον άψογο αποτέλεσμα παντού. Ο πιο εύκολος που έχω πιάσει στα χέρια μου σε θέμα στησίματος,καθαρισμού,επαναπλήρωσης υγρού. Η απλότητα και η κορυφαία απόδοση σε όλο της το μεγαλείο. Το τανκ δε παρουσίασε κανένα θέμα σε όξινα και κανέλλες που μου αρέσουν. Ο αντάπτορας 510 αρκετά βολικός για μένα σε ψιλά σύρματα για τσιγαρίσιο αποτέλεσμα. Ο κλώνος της SXK που τσέκαρα έχει διαφορές στις τρύπες εισαγωγής αέρα που είναι μεγαλύτερες,στο σχήμα του τανκ(για την ποιότητα εννοείται)καθώς και στα σπυρώματα της βάσης που βιδώνει το καπάκι. Το ατμιστικό αποτέλεσμα του κλώνου σαφώς και δεν είναι ίδιο. Πολυμορφικό εργαλείο ο in'sane και καθόλου ιδιότροπος,πανεύκολος και απροβλημάτιστος σε όλα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

« Απάντηση #84 στις: Μαρτίου 06, 2017, 01:08 »
Καλησπερα θα ηθελα την βοηθεια σαν εχω βρεθεί ολο στο παρά ενα για αγορα το in'sane κ το σκέφτομαι συνεχεια για την αγορα του θελω να μ πειτε αν αξηζει τα τρελα λεφτα το τα 150€ κ αν ειναι βολικές για καθημερινή χρήση ακομα κ στη δουλεια ευχαρηστω
Γιατι 150€ ειναι αρκετα για τέτοιους κέρδους 

Αποσυνδεδεμένος firvain

• 1084
  • What can change the nature of a man?
In'Sane by Athea Mods
« Απάντηση #85 στις: Μαρτίου 06, 2017, 01:53 »
Αξίζει. Μετα από προτροπή - συμβουλές  συνατμιστών  εδώ στο φόρουμ τον αναμένω και παράλληλα χρησιμοποιώ ένα κλώνο του. Έχει καταπληκτική γεύση και είναι εύκολος. Οποτε ο αυθεντικός αναμένω πως ενισχύει αυτά τα χαρακτηριστικά.
Για δουλειά είναι σχετικό εξαρτάται από τη δουλειά. Εγω πχ κάνω δουλειά γραφείου δεν έχω μετακινήσεις κτλ όποτε δεν έχω πρόβλημα.

ΑΛΛΑ αν αυτά τα 150 (που παραπάνω θα βγουν γιατί έχει ακριβά ανταλλακτικά) είναι ένα ποσό που θα σου λείψει από κάτι πιο σημαντικό θα πρότεινα να πάρεις ένα κλώνο. Όχι τον sxk αλλά τον Shenrayhttp://www.3fvape.com/rebuildable-atomizer-supply/13054-shenray-in-sane-22-style-rta-rda-rebuildable-tank-dripping-atomizer-silver-316-stainless-steel-2ml-22mm-diameter.html#.WLykuLjiWEc
Ξέρω ότι ακούγεται ιεροσυλία αλλά ...
Όπως και να είναι είναι ένας υπέροχος dripper.
Edit: σε αυτή την κατηγορία ατμοποιητών, που κατασκευάζονται από μικρές εταιρείες για συγκεκριμένο κοινό τα 150€ δεν θεωρούνται πολλά, είναι (δυστυχώς για τα δικά μας πορτοφόλια) το συνηθισμένο πλέον. Όχι ότι δεν υπάρχουν αξιόλογοι φθηνότεροι.

« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 06, 2017, 02:10 από firvain »

Αποσυνδεδεμένος lazkov

• *
  • 57
« Απάντηση #86 στις: Μαρτίου 06, 2017, 09:43 »
Τα αξίζει για μένα τα χρήματα που θα διαθέσει κάποιος για να τον αποκτήσει.
Ξεκινάμε από εμφάνιση,ποιότητα κατασκευής,ευκολία στησίματος καθαρισμού και αναπλήρωσης,απόδοση και γεύση σε μεγάλο βαθμό και χωρίς υποψία διαρροής. Για καθημερινός και στη δουλειά άνετα αφού δεν έχεις να φοβηθείς κάτι λόγω κατασκευής. Προχώρα άφοβα Δημήτρη και δεν θα το μετανιώσεις.

« Απάντηση #87 στις: Μαρτίου 06, 2017, 12:33 »
Σας ευχαριστω παραπολι θα μαζεψω για να τον αποκτήσω πυστεβω μετα την αγορα του δεν θα χρηαστη να περνω ατμοποιητες τον 40€ συχνά 

Αποσυνδεδεμένος drakmor

• 1081
  • Flavor chasing
« Απάντηση #88 στις: Μαρτίου 06, 2017, 12:34 »
Δεν θα χρειαστεί σίγουρα πίστεψε με

Αποσυνδεδεμένος chris03

• **
  • 404
« Απάντηση #89 στις: Μαρτίου 06, 2017, 16:32 »
Ο κλωνος της shenray δεν εχει ταπα για τσιγαρισια τζουρα η εμενα μου φαινεται ετσι?

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359914 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1002 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450107 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110728 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374808 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328176 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6436 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15292 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99932 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F