Αν και υπάρχει αρκετή συζήτηση για τον συγκεκριμένο ατμοποιητή, δεν είδα κάποια παρουσίαση συνεπώς σας παρακαλώ να ανεχθείτε τη δικιά μου.
Ο κλώνος της αγοράστηκε από την 3fvape αλλά πωλείται και σε άλλα e-shops.
Ηρθε σε ένα συμπαθητικό κυλινδρικό μεταλλικό κουτι.

Εσωτερικά περιέχει τον ατμοποιητή, ένα σετ βιδάκια και o-rings, δύο έτοιμες αντιστάσεις και το απαραίτητο μπλε κατσαβιδάκι που δεν θα σας το δείξω σε φωτογραφία γιατί βαριέμαι μέχρι και εγώ να το βλέπω...

Ο ατμοποιητής αποτελείται από 2 κομμάτια (βάση / καμπάνα) και φυσικά το drip tip από delrin.

Ο κλώνος είναι καλοφτιαγμένος, τα μέταλλα του έχουν αρκετά καλό φινίρισμα, η καμπάνα κουμπώνει και ξεκουμπώνει άνετα στη βάση και οι βίδες του πιάνουν καλά στα σπειρώματα.
Στήσιμο συνήθως κάνω με SS, μεγάλη σχετικά αντίσταση σε 3mm διάμετρο περί το 1Ω στα 25W περίπου.

Στήνεται πανεύκολα και με μονή και με διπλή αντίσταση καθώς έχει πολύ μεγάλη επιφάνεια που συγκρατεί το σύρμα.
Το ντέκ του σχετικά βαθύ παίρνει αρκετό βαμβάκι χωρίς να φράξουν οι εισαγωγές αέρα. Γέμισα με 15+ σταγόνες χωρίς να έχω διαρροές από τις εισαγωγές αέρα ή περιμετρικά της καμπάνας.
Δείχνει όμορφος και μαζεμένος τόσο σε ηλεκτρονικά όσο και σε μηχανικά μοντάκια.
Το θετικό του pin εξέχει όσο χρειάζεται από τον 510 ώστε να μην προβληματίζει για χρήση σε μηχανικό μοντ με υβριδικό κονέκτορα.
Τα σπειρώματα του 510 είναι σωστά φτιαγμένα και βιδώνει με ασφάλεια μέχρι τέρμα σε όσα μοντάκια το δοκίμασα.

Η γεύση που δίνει είναι πάρα πολύ καλή, απολαυστική θα έλεγα και τα ντουμάνια του δυνατά. Αν σκεφτείς δε ότι έχει γύρω στα 10$, το όλο πακέτο κρίνεται πολύ γερό value for money.
Απ΄ότι είδα έχει βγει και έκδοση με bottom feeder pin, οπότε θα καλύψει και τους λάτρεις των squonk.