Goon 22 RDA by 528 Custom Vapes
[justify]Μακελειό. Δεν ξέρω ποια άλλη λέξη μπορεί να χαρακτηρίσει όσα είδα ο δύσμοιρος κι ανυποψίαστος ατμιστής. Το όνομα Goon το είχα ακούσει -κι ασφαλώς το είχα προσπεράσει. Δεν με αφορούσε (και δεν με αφορά). Άλλη κατηγορία ατμίσματος απ' όσα έχω επιλέξει. Εδώ είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Πνευμονικές, γιγάντια σύννεφα, χοντρά και περίτεχνα σύρματα, μεγάλες ισχύς.[/justify]
[justify]Μετά τον 24άρη ακολούθησε κι ο 22άρης Goon, από
528 Custom Vapes. Μακελειό. Πού να βρω χοντρά σύρματα; άδειασα όλα τα συρτάρια και τα μόνα που βρήκα ήταν kanthal 0.4mm, 0.5mm και clapton 24/32 (από τότε που το χρησιμοποίησα στον Serpent Mini). Επιλέγω τελικά το clapton και κατεβάζω το Odin 101 με την high vg του.[/justify]
[justify]
Επιλογή: clapton (24/32), διπλή αντίσταση, 3mm πυρήνας, 6 σπείρες, 0.45Ω, 35 – 45w. Υγρό αναπλήρωσης Odin 101 (B.W.).[/justify]
[justify]Δεν δοκίμασα κανένα άλλο σύρμα. Δεν ήθελα να βάλω κανένα άλλο σύρμα. Πήρα τα πνευμόνια στο χέρι κι έφυγα απ' το σπίτι... πνευμονικές καταστάσεις, 3 οπές (3mm έκαστος) χ 2. Στο 1+1 ήταν κι εκεί που άντεξα. Τρελά σύννεφα, οι πιο άνετες για μένα ως άμαθο στις πνευμονικές. Στην επιλογή 2+2, άρχισαν τα δύσκολα. Ακόμα περισσότερα μποφόρ, το σπίτι σκοτείνιασε. Στην επιλογή όλα ανοιχτά (3+3). Μακελειό. Τέλος. [έκανα μικρές δοκιμές και στα 65, 70 βατ, με λίγο πιο χοντρό σύρμα, όμως δεν ήταν αρκετό για να το προσθέσω στην παρουσίαση / εξάλλου δεν είμαι της κατηγορίας αυτής και σίγουρα θα τα έλεγα μισά].[/justify]
[justify]
Χαρακτηριστικά:[/justify]
[justify]
- 22mm
- Half inch drip tip
- Standard 510 connection
- Copper screw
- Gold plated bridge post
- Gold plated steel clamps
- Hybrid safe
- Pek insulators
- Positive and Negative bridges are easily replaceable
[/justify]
[justify]
Θετικά: Όμορφος RDA, 22άρης, μικρός όπως κάθε dripper, βαθύ deck για αρκετό υγρό αναπλήρωσης (δεν είχα κουράγιο να μετρήσω πόσο / ακόμα αφυδατωμένος είμαι). Πολύ εύκολο στήσιμο, για μονή ή διπλή αντίσταση. Βγάζει ωραία γεύση, χτύπημα νορμάλ (επιβάλετε να προσέχεις για λίγα mg/ml), και, ΤΕΡΑΣΤΙΑ σύννεφα. Αυτά.[/justify]
[justify]
Αρνητικά: Τεράστια σύννεφα
. Δεν ατμίζεις σε κλειστό χώρο, δεν ατμίζεις σε ανοιχτό χώρο, ίσως μόνο σε κανένα βουνό μακριά από τους κοσμικούς. Επίσης, ναι, βγάζει γεύση, αρκετή γεύση, δεν είναι όμως Hadaly (γνώμη μου).[/justify]
[justify]
Συμπέρασμα χρήστη: Δεν είναι για μένα... Είναι για συγκεκριμένους ατμιστές που αγαπούν τη συγκεκριμένη κατηγορία. Όμορφος, λειτουργικός, και δίνει τα πάντα στο μέγιστο. Τέλος, να σημειώσω κάτι που εγώ θεωρώ σημαντικό. Τέτοια κατηγορία επισκευάσιμων ατμοποιητών, απαιτεί χρήστη που γνωρίζει τι θέλει και κυρίως τι πρέπει να κάνει, βήμα βήμα. Μεγάλα τα νούμερα σε ισχύ, διπλές αντιστάσεις και περίεργα σύρματα, μικρός χώρος σε όλους αυτούς τους ατμοποιητές, κ.λπ κ.λπ. Πάνω απ' όλα η δική μας ασφάλεια για μέγιστη ατμιστική απόλαυση. Εγώ έφτασα από 35 μέχρι 65 βατ, δεν ένιωθα άνετα γιατί δεν γνωρίζω την κατηγορία. Είχα μάτια και στην πλάτη. Αυτό λέω και τίποτα περισσότερο. Ξέχασα πολλά, όμως δικαιολογούμαι. Έχω πιει μέχρι τώρα 3 λίτρα νερό για να συνέλθω... Σας ευχαριστώ που με διαβάσατε. [/justify]
[justify]
Προστέθηκαν φωτογραφίες[/justify]