Hussar..
..όντως, ένας από τους κορυφαίους και πιό γευσάτους (..απο τανκάτους) ατμοποιητές που έχω δοκιμάσει!
Το ότι το mtl kit σφίγγει τόσο πολύ την τζούρα του όμως ..εμένα με προβληματίζει {..και μάλλον δεν θα προβώ στην αγορά του (..του mtl)}.
Δυστυχώς, τον CloudOne ..αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που τον έδωσα (..η πολύ σφιχτή για εμένα τζούρα του). Αν εδώ σφίγγει κι άλλο ..δεν θα μου αρέσει..
Προσωπικά έχω καταλήξει στον συνδυασμό κανονικής καμινάδας ..με το tower tank από steamtuners {..ναι δεν αντέχει στα όξινα υγρά, αλλά υπερέχει στον τρόπο αναπλήρωσης - σε εμφάνιση - και σε ύψος (..τον κάνει ίσο με το micro tank ..άρα και με σχεδόν ισάξιο ατμιστικό αποτέλεσμα)}.
{..το εργοστασιακό "καπάκι" ..δεν με βόλεψε (..ούτε τα τύπου torpedo κλπ). Δυστυχώς είχα πάντα σταγόνα στο χέρι, κατά την διάρκεια της αναπλήρωσης (..το εσωτερικό εκεί που έχει την οπή αναπλήρωσης ..πάντα έχει κρατημένο υγρό, ανάμεσα στα δύο ορίνγκς ..και αυτό καταλήγει η στο χέρι, η στην έξω πλευρά του τανκ ...όχι πάντα.. αλλά προτιμώ να μην ψάχνω για χαρτί να σκουπήσω..)}.
..και ναί το 40άρι σύρμα ..του πάει πολύ!