Αγαπημένο μου ημερολόγιο...
Σήμερα ο doggy μου 'φαγε τα σκώτια. Μια ώρα και δέκα λεπτά για καινούργια αντίσταση -ΚΑΙ κοντά μισό σοκολατένιο τσουρέκι του Τερκενλή που μόφερε η αδερφή μου από Σαλονίκη. Αυτόν τον Μέρφυ εικόνισμα θα τον κάμω -ότι είναι να πάει στραβά, πάει θεόστραβα. Μια βιδούλα 25 λεπτά είναι του ματς μεν αλλά τα κατάφερα δε. Αντίσταση 1.01 αλλά το έμαθα πολύ αργότερα γιατί αρχικά με τον που τον κούμπωσα στο πίκο το πόρισμα της επιτροπής ήταν : atomizer short. Καινούργια ντάτα αυτά. Ο ναυτίλος από την άλλη κύριος, δουλεύει κανονικά. Γκουγκλάρω και βρίσκω κάτι αλλόθρησκους να το κουβεντιάζουν με κάτι μαρτίνια στο χέρι. Άλλος έλεγε το ένα, άλλος έλεγε το άλλο, άλλος έφτυνε το κουκούτσι από την ελιά στο πάτωμα. Στο τέλος πήρα κατσαβιδάκι λάσκαρα την κεντρική βίδα που μπαίνει στον ατμοποιητή και την ξαναβίδωσα. Το τρελό είναι ότι ενώ δεν έκανα τίποτα ουσιαστικά (ξεβίδωσα-βίδωσα) ο doggy γάβγισε. Το μόνο που μένει είναι να πάρω κάποια στιγμή άλλο βαμβάκι γιατί το ff είναι της υπομονής σε βαμβακίλα τελικά...
Υ.Γ. Βαμβακίλα ξεβαμβακίλα, επιμένω ότι η τζούρα του είναι απίθανα μεταξένια. Το μέλλον είναι αστραφτερό και νόστιμο.
Υ.Γ.κιάλλο Επιμελώς δεν ανέφερα ότι την αντίσταση την βίδωνα "κάπως λάθος" αλλά τα εν οίκω μη εν δήμω, άγιες μέρες που είναι. Αυτά για την ώρα...:Ο)