Την καλησπερα μου παιδια δεν εχω γραψει πολλες φορες στο forum, αλλα εχω διαβασει αρκετα, ΜΤL τα γουστα μου, Οι ατμο που εχω Siren v2, Sxk doggy, merlin mini, hussar rta coppervape, Sxk Prime, (Merlin mtl δεν τον βαζω γιατι απλα δεν ειναι mtl)
Απο τους παραπανω εχω ξεχωρισει τον doggy και σας λεω να τον δοκιμασετε με 2αρι πυρηνα 26 kanthal 6-7 σπειρες στα 0,7ω 15watt για εμενα εκει δουλεψε παρα πολυ καλα, απιστευτη τζουρα, δυσκολο στησιμο σε σχεση με SXK kayfun Prime ευκολο βαμβακωμα μιας και μοιαζει πολυ με του Siren
-Εψαχνα ενα ατμο που να παιζει σαν τον doggy και πηρα Hussar rta coppervape και Sxk Prime, Εδω μεσα τα παιδια τον Hussar coppervape τον εκθειαζαν απο θεμα ποιοτητας, εγω τον βαζω τελευταιο απο τους κλωνους που εχω (SXK haddaly - SXK kayfun prime - SXK doggy), απο θεμα τζουρας το 1,3 ηταν σφιχτο αλλα μου φαινοταν οτι δεν επαιζε και πολυ καλα, με το 2mm το πινακι παιζει καλυτερα
-Sxk Kayfun Prime πολυ ευκολος στο στησιμο σε σχεση με doggy αλλα πιο δυσκολος σε βαμβακωμα βεβαια ειναι μεχρι να το βρεις... ακομα παιζω μαζι του τον εχω 2 μερες
-Merlin mini πολυ καλη τζουρα με το μικρο πινακι βεβαια λιγο περιεργο στο βαμβακωμα γιατι αν γεμισεις απο πανω κανει διαροες
-Siren v2 παρα πολυ ευκολο στησιμο - ευκολο βαμβακωμα παιζω 3αρι πυρηνα 26 καντηαλ 1ω δουλευει παρα πολυ καλα εκει (νομιζω ετσι ειναι και η μαμισια του αντισαση)
Παντως να πω οτι σχετικα με ολους του παραπανω ο doggy ειναι ο πιο απλος σε κατασκευη, με το στησιμο που ανεφερα παιχτε το και θα δειτε οτι δουλευει πολυ καλα αξιζει να τον δοκιμασετε (ενας φιλος μου τον πηρε 35ευρω και τραβαγα τα μαλλια μου) πολυ απλος και απροβληματιστος για μενα