Ερώτηση δεν ξέρω αμα το έχετε παρατηρήσει μια χαρα το βρήκα τον εστησα σούπερ γεύση.
Σήμερα πήγα να γεμίσω υγρο σημείωση το βαμβάκι ειναι δύο ημερών οταν το έβγαλα ηταν άσπρο μια χαρά. Τεσπα ξεβιδωνω γεμίζω υγρό και για καποιον λόγο μαλλον δεν το βιδωσα καλα; και έχανε λιγο υγρό απο την οπή με αποτέλεσμα οταν τράβαγα ακουγόταν και το υγρό αυτό ειναι υπερτροφοδοσια; γιατι οταν το ξρβιδωσα ξανα ειδα το βαμβάκι μαυρισε και εχασα σχεδόν καπάκι την γεύση
[member=21150]mparaxir[/member]
Εγώ θα επιμείνω κι ας γίνω κουραστικός. Θεωρώ πως δεν σε βοηθούν ούτε ο μαγαζάτορας ούτε οι φίλοι εδώ στο φόρουμ που σε προτρέπουν να χρησιμοποιήσεις χοντρά σύρματα χωρίς να λάβουν υπ’ όψη τους πως είσαι νέος στους επισκευάσιμους. Τα χοντρά σύρματα (και συνεπώς τα υψηλά watts) απαιτούν άψογη τροφοδοσία και δεν συγχωρούν λάθη. Με πιο λεπτά σύρματα και σαφώς πιο λίγα watts, μπορεί κανείς να παίξει και να μάθει και να στήνει σωστά αλλά και τα χούγια ενός ατμοποιητή που
δεν είναι φτιαγμένος για 50άρια σύρματα και 25 watts! Είναι άλλο πράγμα να μην έχεις άψογη τροφοδοσία στα 9 watts και εντελώς άλλο στα 30! Στην πρώτη περίπτωση θα έχεις μια δυσάρεστη γεύση ελαφρώς καμένου ενώ στην δεύτερη θα φας τέτοιο καψούλι που θα το θυμάσαι σε όλη σου την ζωή. Επίσης την διαφορά ανάμεσα σε
άψογη γεύση και
καθόλου γεύση δεν την κάνει η διαφορετική διατομή του σύρματος αλλά το σωστό βαμβάκωμα της αντίστασης. Με πιο συντηρητικά πρώτα στησίματα λοιπόν (και άρα πιο λίγα γκάζια) θα μπορέσεις να πειραματιστείς και να αποκτήσεις την εμπειρία που χρειάζεσαι για να βρεις το δικό σου ιδανικό άτμισμα που μπορεί κάλλιστα να είναι με 50άρια σύρματα και 30 watts! Μπορεί όμως να είναι με 25άρια σύρματα και 9 watts...
