καλησπερα στην παρεα.
λοιπον σημερα στηθηκε ο πρωτος μου επισκευασιμος ατμοποιητης doggystale,με βοηθεια απο τον μαγαζατορα ειχα δει εδω βιντεακια αλλα για να μην κανω καμια πατατια και δεν ειχα και εργαλεια.
λοιπον ο μαγαζατορας εφτιαξε αντισταση στα 1.64ω βγηκε του ειπα εγω δεν ηθελα χαμηλες αντιστασεις.
μου πουλησε cotton bacon v2 συρμα το ka1 28ga 0321mm πηρα ενα αξονακι αυτο που βαζεις την διαμετρο του συρματος μου ειπε στο 2,5 να βαζω την διαμετρο.
τωρα εκατσα απο μονος μου να στριψω ενα συρμα πανω στο αξονακι,βρε παιδια πολυ αραιο μου βγηκαν οι σπειρες κανω κατι λαθος?παρολου που το εστριβα την μια πολυ κοντα στην αλλη,μηπως μετα επρεπε να τραβηξω με πενσουλα τις δυο ακρες?ωστε να σφιξουν οι σπειρες?
το hcigar οταν εβαλα τον doggy και επελεξα καινουργιο το πηγε στα 17 watt καλα ειναι?καμια αλλη πληροφορια συμβουλη καλοδεχουμενη μιας που ειμαι νεος στους επισκευασιμους.
παντος ειδα σουπερ γευση αν και θα ηθελα ο doggy ενα πολυ μικρο τσικ ακομα περισοτερο αερα,ντουμανια δεν βγαζει να πω αλλα λογικα επειδη ειναι τσιγαρισιος και οχι πνευμονικος ε?