Αλλαγη driptip πιο ψηλό,περισσοτερο βαμβακι και αφρατο περασμένο απο τα λουκια, καλό σφηξιμο μεταξύ καμπανας και δαχτυλίδι του τανκ
To πιθανότερο είναι ότι δεν πατάει καλά η καμπάνα στο tank με αποτέλεσμα να περνάει περισσότερη ποσότητα υγρού. Επομένως χρειάζεται λύσιμο και σωστή συναρμολόγηση. Βασικό είναι να τοποθετηθεί σωστά στην υποδοχή του tank ο πάνω δακτύλιος.
Εννοείς ότι τον γυρνάς και χάνει υγρό ή ότι μετά από λίγες τζούρες σου έρχεται υγρό; Στην δεύτερη περίπτωση είναι υπερβολική υγροποίηση του ατμού σου και μπορεί να βρεις λύση με μεταλλικό drip tip. Προσωπικά για λόγους αισθητικής (μου) του έχω βάλει ένα διαφανές και τον σκουπίζω όταν μαζέψει αρκετό (λόγω διαφάνειας το βλέπω). Αν θέλεις δοκίμασε να μειώσεις την παραγωγή ατμού.
12 διαφορετικά driptip με διάφορα μεγέθη και στύλ , ούτε που θυμάμαι πόσες διαφορετικές δοκιμές βαμβακιού με διάφορες τοποθετήσεις και ποσότητα , λύσιμο-δέσιμο ατμοποιητή 5-6 φορές και κάπου εκεί απελπίστηκα. Άσε που αρχίζω να πιστεύω ότι φταίει το cotton bacon.
Τώρα έχω ρίξει τα watt σε εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο σε σχέση με την αντίσταση ( 0,88 ωμ/26 ga σύρμα/7 σπείρες/10,5 watt ) , το spitback έχει εξαφανιστεί , δεν ξερνάει πλέον υγρό στο στόμα αλλά μετά από μισό τανκ περίπου οι υδρατμοί δημιουργούν αρκετή ποσότητα υγρού κάτω από το driptip και μέσα σε αυτό με αποτέλεσμα να θέλει καθάρισμα.
Και το πιο βασικό είναι πως η ατμιστική εμπειρία έχει πλέον αλλάξει αισθητά λόγω της χαμηλής παροχής ενέργειας.
Πφφφ....