Πάχος σύρματος; 28 mm; Πυρήνας; 2.5 mm;
Δοκίμασες να ανεβάσεις λίγο τα βατ; Αν βγάλεις το τανκάκι και πατήσεις το fire (με βρεγμένο βαμβάκι φυσικά), ατμοποιεί κανονικά; Είναι καλά πιασμένα τα ποδαράκια της αντίστασης στις βίδες;
28ga (0,32mm) σε πυρήνα 3mm (βίδα, για να γίνονται οι σπείρες με ομοιόμορφη απόσταση).
Ανέβασα στα 15W, αλλά το ίδιο, δεν άλλαξε κάτι.
Κατέβηκα και στα 8W, το ίδιο (περίπου).
Με το τανκάκι βγαλμένο και πατημένο το fire ατμοποιεί, αλλά ο ατμός μου φαίνεται λίγος (δεν είμαι και κανένας έμπειρος, αλλά έτσι μου φαίνεται).
Τα ποδαράκια της αντίστασης είναι καλά πιασμένα στις βίδες.
αν περιμένεις κανα 2 λεπτά μήπως δουλεύει πάλι? μήπως κάτι στην τροφοδοσία σου δεν πάει καλα? κάτι ζεστένεται?
βασικά θα έλεγα βάλε μία τον ατμοποιητή σε ένα mod και δες αν κάνει το ίδιο
Αν όχι ξεκίνα και μέτρα την τροφοδοσία σου. βολτόμετρο και αμπερόμετρο θα σε βοηθήσουν αφού είσαι του αθλήματος.
Αν περιμένω κάμποσα λεπτά, καμιά φορά κάπως ψιλοβελτιώνεται για μια - δυο τζούρες.
Mod δεν έχω αλλά δεν υπάρχει λόγος να συμπεριφερθεί διαφορετικά σε mod.
Την τροφοδοσία πάντα τη μετράω, με βολτόμετρο που μετράει την έξοδο του τροφοδοτικού.
Αμπερόμετρο δεν έχω βάλει αλλά δεν έχει και νόημα αφού ξέρω τάση και αντίσταση.
Μήπως βάζεις πολύ βαμβάκι? Και μήπως ενδεχομένως είναι περασμένο σφιχτά στην αντίσταση?
Προσπαθώ να βάζω όσο βάζουν στα βίντεο που έχω δει για το σκυλάκο.
Πιστεύω ότι δεν βάζω παραπάνω.
Απ' όλα αυτά (τώρα που τα βλέπω γραμμένα και συγκεντρωμένα)
με προβληματίζει το ότι δεν βγάζει αρκετό ατμό όταν τον δουλεύω χωρίς το τανκάκι.
Η αντίσταση είναι φτιαγμένη σωστά, με ομοιόμορφες αποστάσεις (επαναλαμβάνω, την έχω φτιάξει πάνω σε βίδα, οπότε είναι σωστή 100%) 0,85Ωμ.
Edit: μόλις τον άνοιξα να τον δοκιμάσω χωρίς το τανκάκι, το δοκιμάζω, ξαναβάζω το τανκάκι, κάνω δυο τζούρες (σχετικά) καλές, με σχετικά καλό ατμό δηλαδή, και μετά πάλι σταματάει να βγάζει ατμό.
Οπότε πάλι σκέφτομαι ότι το βαμβάκι
ίσως πλημμυρίζει από υγρό και γι αυτό σταματάει να παράγει ατμό.