Καταρχάς για τον doggy μιλάμε, δεν ήξερα ότι κυκλοφορεί 6 χρόνια στην αγορά.

Δεν είναι θέμα βολέματος, λέμε τι κάνουμε όταν έχει σφίξει και πρέπει να ξεκουμπώσει. Δύο επιλογές έχεις σε μια τέτοια περίπτωση: ή βγάζεις δαχτυλίδι και ζορίζεσαι με χέρια, καλώδια και τα συναφή (αυτά δεν έγραφες σε προηγούμενα ποστ αν δε με απατά η μνήμη μου?) ή βάζεις οποιονδήποτε μοχλό στο airflow για να ξεβιδώσεις με λίγη αντίσταση στην αντίθετη κατεύθυνση. Μεταξύ των 2 νομίζω είναι προφανές ποιο είναι το πιο γρήγορο και βολικό.
Αν έχεις βρει τη χρυσή τομή στο βίδωμα και μπορείς να ξεβιδώσεις με το χέρι χωρίς κάποιο βοηθητικό, τότε οκ. Αμφιβάλλω όμως, κι αν το καταφέρεις μια φορά στο σημείο που πρέπει δεν το καταφέρνεις πάντα. Όσον αφορά τα σπειρώματα του τανκ, αυτά χαλαρώνουν περισσότερο με τον καιρό. Στους δικούς μου SXK παρατηρώ ότι μετά το σφίξιμο και με λίγη μόνο ταλαιπωρία (τσέπη, τσαντάκι κλπ) μπορώ μετά να τους γυρίσω μέχρι και μισή στροφή αν δεν τους έχω σφίξει γερά.
Σφίξ'το τέλος πάντων σαν άνθρωπος χωρίς να σε απασχολεί το μετέπειτα ξεβίδωμα και δοκίμασε ένα ποδαράκι συνδετήρα στο airflow, θα δεις πόσο πιο γρήγορα θα κάνεις τη δουλειά σου έτσι. Αν επιμένεις να βγάζεις δαχτυλίδια και να βάζεις καλώδια, θα χάνεις χρόνο & θα ταλαιπωρείσαι χωρίς λόγο.