Aυτό κάνω κι εγώ με το μυτοτσίμπιδο , κανω και δύο παραπανω σπείρες αρχίζοντας και τελειωνοντας το στίψιμο που τις τραβάω ( ξετυλίγω ) στο τέλος και μου βγαίνει η αντίσταση κομπλέ , λιγο ακομα " συμμάζεμα " πανω στο εργαλειακι ( το συγκεκριμένο της φώτο ) και βγάζω μια χαρά αντιστασούλες με λίγο κενό αναμμεσα στις σπείρες , σχεδόν δεν φαινεται.
Το ανάλογο "συμμάζεμα" και στο στησιμο κι εκεί για να τη φέρω στα "ισια " της μέσα στο ντεκ και τέλος , κανω βεβαια και ενα "χτένισμα" με το κατσαβιδακι , μπορει και να μην χρειάζεται καθόλου , δεν την καίω στεγνή , μια δυο " μπιστολιές " με π#@αριασμένο το εργαλείο και είμαστε έτοιμοι για γέμισμα τανκ
Οσες εχω στριψει είναι στα 2,5 ο πυρηνας , σήμερα , σε λιγο που τελειωνει και το υγρό στο τανκ και εχω χρόνο λέω να φτιαξω στα 2 , μπορει να παει καλύτερα ....η το ίδιο.
Αλλο θέμα , diy με τα υλικά συσκευασίας του κλώνου ( sxk)

Αγαπητέ φίλε και φίλη , ( δεν θα προσθέσω και αγαπημένα παιδιά γιατι ειμαστε ανω των 18 ολοι ...ελπίζω )
Δεν έχεις βάση για να στηρίξεις το ντεκ σου για να μην το επισκευάζεις πανω στο μόντ ; πιθανως δεν έχεις και ομόμετρο
Κανένα πρόβλημα , εχει η συσκευασία τα δύο προστατευτικα ( γαλάζια ) τα κολλαμε μεταξύ τους σκαβουμε μια λακουβίτσα να μπαινει η επισκευαζομενη και να "καθεται" και κάνουμε τη δουλία μας , εγω εχω καρφωμένο πανω του για να μην το ψάχνω και το ειδικό εργαλείο ( συνδετηρας τροποποιημενος σχήματος "γάμα"

) που βοηθάει να βιδοξεβιδώσουμε το τανκ οταν δεν μας βολευει η κατασταση με το δαχτυλιδακι του αερα να γυρνάει και να μας σπάει τα νεύρα
δεν έχεις μπαταριοθήκη η χρειάζεσαι άλλη μία ; κανενα προβλημα και πάλι
ΠαΙρνουμε το πλαστικό της συσκευασίας ( τα δυο κομματια που το ενα θηκαρώνει μέσα στο άλλο , βάζουμε τη μπαταρία μας μέσα και ειμαστε έτοιμοι , δεν θέλουμε να κοπανάει μεσα η μπαταρία ; τη βαζουμε πρωτα σε ενα σακουλακι , αυτο με τις φουσκαλες που μας αρέσει να σπαμε , ολο και καπου θα χετε , η κατι ανάλογο
Θα μου πειτε τώρα ρε τσίπη τράβα παρε μια θηκη σιλικόνης , πηγα ρε σε δυο τρείς και δε βρήκα , ο ενας θα φέρει , ο άλλος αυριο θα έχουμε και κατι τέτοια , τι να κάνω; Σαφάρι για μια θήκη ; Εχουμε κι άλλες δουλιές, όποτε φέρουν.