Κλώνος Doggystyle sxk
Απλότητα , ευκολία , απόδοση απροβλημάτιστη , πλένεται και στήνεται πανεύκολα , εκεί που γεμίζεις για το τίποτα κάνεις και μια αλλαγή στο βαμβάκι αν κρίνεις οτι χρειάζεται , δεν κάνει διαρροές.

Κάποιες μικροπαρατηρήσεις που τις έχουν γράψει μέσα στο θέμα αλλά θέλω να τις επαναλάβω ( νομίζω οτι είναι χρήσιμες )
Η καμπάνα σφίγγει και ξεσφίγγει ( δεν σφίγγουμε τίγκα όταν βιδώνουμε γενικότερα , να πιάσει σωστά θέλουμε ) με ένα κερματάκι λιγάκι και μετά την γυρνάμε με το δάχτυλο , το δακτυλιδάκι του αέρα γυρνάει ελεύθερα και ίσως σας δυσκολέψει λίγο στο να ξεβιδώσετε το ταγκ , βάζουμε ενα συνδετήρα , ένα αλενακι , ένα συρματακι κατι τέλος παντων στην τρυπα για να κοντράρει και να ξεβιδώσει το ταγκ , αν έχετε τέτοιο θέμα.
Το μαμά( κλώνου μαμά) τσιμποκορουφηχτήρι .. εε σορυ πως το λέτε εσείς , α ναι drip tip

, δίνει καλή γεύση , αλλα ειναι μεταλλικό και κοντούτσικο και δεν μου αρέσει , γούστα είναι αυτά , χρησιμοποιώ ένα λίγο μεγαλύτερο σε ύψος σχετικά στενούλι απο τεφλόν.