Καλησπέρα , Χρόνια Πολλά σε όλους !
Σήμερα πήγα και πήρα τον Doggy κι εγώ ... εδώ και 2 μέρες το έψαχνα, διάβαζα τα καλύτερα και τελικά έχετε όλοι δίκιο !!
Έινι ο πρώτος μου επισκευάσιμος και ομολογώ ότι το στήσιμο δεν έχει ιδιαίτερη δυσκολία. Βέβαια, δεν έχω ξαναστήσει άλλον οπότε ... δεν υπάρχει σύγκριση.
Στο κατάστημα που πήγα για την αγορά με βοήθησαν και στο στήσιμο, μιας που είμαι παντελώς άσχετος. Σύρμα KANTHAL A1 , 0.32 , 2.5mm 6 σπειρες, δούλεμα στα 15-15W. Αποτέλεσμα 1.06Ω ... αν εξαιρέσουμε το ότι στην αρχή μου έκανε λίγο βράσιμο που διορθώθηκε με αύξηση των Watt, δεν αντιμετώπισα καμία δυσκολία.
Επιστρέφοντας σπίτι και αφού πέρασαν λίγες ώρες αποφάσισα να τον στήσω μόνος μου. Διάμετρος καρφιού(κλασσικά, ελλείψη εργαλείων) 2mm, ίδιο σύρμα 0.32 , 6 σπείρες. Μου έδωσε 0.96Ω.
Μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος. Το σίγουρο λάθος μου νομίζω πως είναι ότι έκοψα το ίδιο πλάτος βαμβακιού και στη μικρότερη διατομή ζορίστηκε να μπει .... αλλά με τα λάθη μαθαίνουμε.
Αν και δεν μπορώ να κάνω σύγκριση με άλλον επισκευάσιμο αφού είναι ο πρώτος, έως τώρα είναι απόλυτα ικανοποιημένος. Πολύ ωραία γεύση, σφιχτή όσο θέλω τζούρα με τέρμα ανοιχτή τη ρύθμιση ...
Με αγχώνει το τζαμάκι, φοβάμαι μη σπάσει εύκολα. Ήδη ψάχνομαι να παραγγείλω κι άλλον από fasttech αυτή τη φορά. Επίσης, το γέμισμα από κάτω δε με ενθουσιάζει, αλλά συνηθίζεται.
Μια απορία που έχω είναι γιατί βγάζει ατμό όταν πατάω το κουμπί, από το drip tip και την οπή ρύθμισης του αέρα. Λίγο, αλλά βγάζει ...
Συμβουλές, προτάσεις στησίματος κτλ είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτα !!