Συγκρινοντας με τη σειρα μου και εγω τους δυο κλωνους ντογκυ που εχω, μπορω να πω οτι καλως εκανα και παρηγγειλα και τον SJMY απο FT διοτι αυτος απο την 3fvape, εχει κατι οριγκακια..........χαλια. Χαρακτηριστικα μπορω να πω οτι, μετα απο δυο μηνες περιπου με τον FT, βιδωνοντας-ξεβιδωνοντας για να βαλω υγρο, δεν ειχα κανενα απολυτως θεμα.........με τον 3fvape, μετα απο μιαμιση εβδομαδα ηδη εχουν λασκαρει τα λαστιχακια του και πανε για αλλαγη συντομα.....
Σαν ατμισμα ειναι οι ιδιοι.........περιμενω να τσεκαρω μηπως μου αφηνει στον θετικο πολο εκεινον τον λεκε λιγο πριν τις δυο τρυπουλες.......
Κοινο σημειο μεταξυ τους ειναι επισης οτι και οι δυο μετα απο μερικες μερες, μαζευουν λιγο υγρο στην οπη εξαερισμου και ψιλο τρεχουν αν τραβηξεις τζουρα και βγαλεις τον ατμο απο κει..........
Και υποψιαζομαι επισης οτι, ο ενας απο τους δυο πρεπει να εχει καλυτερη αγωγιμοτητα απο τον αλλον διοτι, με ιδια αντισταση, ιδιο υγρο ο ενας στα ιδια βατ μου δινει περισσοτερη ενταση στο ατμισμα απο τον αλλον........ισως ειναι ιδεα μου.......αλλα αν εχει και καποιος αλλος παρατηρησει κατι τετοιο ας μας το πει...............
Σε γενικες γραμμες και τα δυο κλωναρακια κανουν καλα την δουλεια τους, ειναι vfm αδιαμφισβητητα και συγχωρουν μικρα λαθη. Σιγουρα προτεινονται για την ευκολια στησιματος και χρησης γενικοτερα σε νεους ατμιστες απο εμενα.