Παγκόσμια Πρώτη παρουσίαση .
Svoemesto kaifun 4 , με TANK 4 ml ,πυρεξ τζάμι ,και μέταλο πάνω κάτω , κοτσαρισμένο στην βάση του DOGGY ( NTEK )!
Και όμως ταιριάζει ,και βιδώνει ,ξεβιδώνει άψογα .
Ατμός καταπληκτικός ,βελούδινος ,και στα 18-20 watt με τα στησίματα του Doggy.
Διαρροές έχω ( προσοχή ,μπορεί να φύγουν χύμα ,αμα το γυρίσετε ανάποδα ,λόγο οτι εχουν περάσει τα υγρά ,στον αέρα τής βάσης του Doggy ),αλλά ειναι μάλλον θέμα Oring λόγω μεταλλικού TANK ( εκεί που βιδώνει στην βάση ,χρειάζεται ποιό χοντρό ,και εγώ εδώ μόνο μαγαζιά με ζωοτροφές αντε να βρώ ) .
Υ,Γ Το βάζω για όσους θέλουν να ασχοληθούν ,πιστεύω oi διαρροές να σταματήσουν. με σωστό λαστιχάκι και παραπάνω βαμβάκι..
Εγώ ΔΕΝ εχω αυτή την στιγμή τόν χρόνο να ασχοληθώ ,αλλά η φλασιά ,το οτι το " ανακάλυψα " ,το δούλεψα ,και δουλεύει ,είπα να το μοιραστώ ,για οσους έχουν ΚΕΦΙ για πειραματισμούς και με τήν αγάπη μου για το φόρουμ.
Μην με ρωτήσετε τί και πώς..
Οτι ξέρω και έκανα το είπα .....
Βασανιστήτεεεε και βρείτε λύσεις . .

Καλησπεεεεεεεεεερα !

Edit : Φυσικά ο προσαρμοστής 510 σε ego ΔΕΝ χρειάζεται ,απλά τον εχω βάλει εγώ ,για άλλους λόγους ,και ευκολία σε τυχών διαρροές κλπ..( να σκουπίζω εύκολα ..για τίς δοκιμές )
Διόρθωσα και την λέξη Ντεκ και Τανκ...Τα είπα κάπως μπερδεμένα ,αλλά στήν φωτό φαίνεται ξεκάθαρα το τί λέω...

Edit 2 ...Καλό είναι και ασφαλέστερο φυσικά ,σε "πειράματα " που μπορεί να έχουμε διαρροές υγρών ,να τα κάνουμε με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ,για Αυτονόητους λόγους.!