Χρήσιμα όσα αναφέρεις, αλλά μου κάνει εντύπωση που δεν πήρες χτύπημα από τον Doggy. Ένα από τα κοινώς διαπιστωμένα χαρακτηριστικά του, είναι το έντονο έως και τραχύ χτύπημά του. Περίεργο...
EDIT: έγινε διόρθωση παράθεσηςΤα αρώματα έχουν την ίδια βάση pink mule 70-30
Νικοτίνη 8αρα
Οι διαπιστώσεις βγήκαν με παρόμοια στησιματα σε όλους τους ατμό με σύρματα κανθαλ και ατσάλι στα 0.32.
Με κανθαλ στα 0.40
Με ni80 στα 0.40mm.
Το angel cry στον hadaly ήταν αξεπέραστο.
Το saloon στον ντογκι μαλάκωνε την τραχυλα της καρύδας.
Το teleos clone στον ντογκι μου έδωσε θα έλεγα και ανάλυση.
Σε χτύπημα με 8αρα νικοτίνη είναι σαφος πιο κάτω σε σχέση με τον zephyro, serpent mini, hadaly.
Δλδ είχα να φανταστειτε ίδιο άρωμα στους τρεις και ρουφούσαν με την σειρά. Το πνηξιμο του ζεφυρου ηταν ψηλά, δεν ξέρω αν φταίει η διπλή αντίσταση.
Όλα αυτά βέβαια είναι υποκειμενικά μιας και το κάθε άρωμα ο καθένας το αντιλαμβάνεται διαφορετικά με αποτέλεσμα παράδειγμα ένα κοινά αποδεκτό άρωμα σε μένα να αρέσει στον Χ ατμό ενώ σε άλλον να αρέσει σε ψ ατμό.
Η εμπειρία μου με το dinner lady για παράδειγμα ήταν ας πούμε ότι στον tugboat με διπλή κανθαλ από 6-7 σπείρες έπινες ένα μπουκάλι την ημερα. Στον serpent mini ακόμα και με clapton και στον Ζέφυρο με δέκα.σπειρες 0.24 και έλεγχο όχι ότι δεν ήταν τέλειο αλλά δεν έπαιρνα αυτό που έδινε ο tugboat. Το παίρνω ατελείωτες τζουρες για να καταλάβω πόσο γ....ματο είναι η λεμονοταρτα.
Στον serpent για παράδειγμα η γεύση που πήρα, για το money από illuminati συνταγή κλώνος με δέκα αρώματα καλύτερο από το αυθεντικό, ήταν ανεπανάληπτη.
Για αυτό λέω ότι οι απόψεις που δίνουμε είναι σε γενικά πλαίσια , σε ενα τσουβαλιασμα ας πούμε, ότι ο τάδε ατμό είναι καθαρός, δεν στάζει, ζεσταίνεται ή όχι, το ντεκολτέ είναι δύσκολο, δίνει έντονες γεύσεις ή όχι, βουλώνει δεν βουλώνει με vg.
Κάτι τέτοιο θεωρώ πλέον ύστερα από 3 χρόνια ατμισμα. Χωρίς να έχω 45 ατμό, αντίθετος έχω πάνω κάτω σταθερά στησίματα με λίγα σύρματα.
Α και κάτι τελευταίο αν μου βρει κάποιος μια καλή συνταγή για το ένα και μοναδικό βρωμιαρικο υγρό crunch time της αμερικανικής co. California ( τι υγραρες βγάζουν) , θα το εκτιμούσα πολύ. Δοκιμασμένη εννοείται.
Υ.Γ ο ντογκι με 0.40 κανθαλ ή ni80 μου μαυρίζει το βαμβάκι γρήγορα, λόγω μεγάλης θερμοκρασίας καμπάνας.
Click-->Έγινε συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων<--ClickΞέχασα να επισημάνω ότι απο την μέρα που πήρα τον ντογκι , εδώ 3-4 μήνες απλά αλλάζω μοντακια όταν τελειώνουν οι μπαταρίες.
Ο ντογκι είναι σταθερός . Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.