Για o-rings, εγώ έχω άκρη φίλο με συνεργείο αυτοκινήτων και εγκατάστασης υγραεριοκίνησης. Τον τιμώ με την παρέα μου, τον κερνάω και καφέ και έχω βρει πλήρη παρακαταθήκη των o-rings που χρειάζομαι. Σαν στοκ μέχρι τώρα, δεν χρειάστηκε να αλλάξω κανένα. Κοιτάξτε λοιπόν και σεις τις φιλικές σας σχέσεις με ό,τι επάγγελμα έχει συνάφεια με χρήση τους.

Για το κύριο πρόβλημα της θερμότητας, αν και δεν μας έχεις πει το στήσιμό σου που είναι καθοριστικός παράγοντας.
Εγώ τον έμαθα με χοντρό (40 mm kanthal) τόσο από την εδώ παρουσίασή του όσο και σε βίντεο του ίδιου του κατασκευαστή του γνήσιου σκύλου και όχι του κινέζικου τσιουάουά μας.
Τα στησίματά μου είναι με αυτό το σύρμα λοιπόν, 1000-1400 Ω (πειραματίζομαι με σπείρες) 2,5- 3.00 πυρήνα). Εμένα, με καπνικά υγρά, βρίσκω πως αποδίδει καλύτερα στα 12-13 W.
Με τζούρα στα 5-6 secs, πιπίλα (ειδικά όταν την έκοψα την νικοτίνη) δεν με ενόχλησε το μεταλλικό dripάκι του. Βέβαια, έχω υιοθετήσει ένα κολπάκι. Συνεχίζω να τραβάω τζούρα για (πολύ) λίγο ακόμα αφού έχω αφήσει το fire button. Νομίζω κάνει δουλειά. Δροσίζει το στόμα, δροσίζει και αντίσταση-καμπάνα- επιστόμιο.