Λοιπόν όποιοις έχει κουράγιο διαβάζει απο την αρχή, αλλιώς ας πάει στην τελευταία παραγραφό κατευθείαν γιατί θα πάρει λίγο χρόνο ολόκληρη η ιστορία.
Έπειτα από διαφορα διαβάσματα στο παρόν φόρουν κατέληξα να δοκιμάσω τον κόσμο των επισκευάσιμων και μάλιστα ως επιλογή τον παρόν ατμοποιητή. Τα κριτήρια ήταν ότι είναι τσιγαρίσιος, δίνει τοπ γέυση και είναι εύκολος στο στήσιμο για αρχάριους.... Προς το παρόν έχω φάει άκυρω και στα 3!!! Οπότε Help!!!
Ας πάρουμε τα πραγματα από την αρχή.
Πάω Παρασκευή βράδυ (7:30) σε ένα μαγαζί όπου είχα δει από πριν στο ιντερνετ ότι το έχει στη διάθεση του.
Με εξυπηρετέι μια κοπέλα και διατίθεται να με βοηθήσει να μου δείξει πως τον στήνουμε. Πάει να τον ξεβιδώσει, τρώμε την πρώτη πίκρα
. Δεν ξεβιδώνει με τίποτα! Μετά από μισή ώρα (εξυπητερώντας ενδιάμεσα και κάτι άλλους πελάτες) και με την βοήθεια μιας πετσέτας καταφέρνουμε να τον ανοίξουμε. Ωραία λέμε πάμε να ξεβιδώσουμε τις βίδες,... αμ πριτς... τρώμε την δεύτερη πίκρα
. Να μην ξεβιδώνουν με τίποτα σφιγμένες από τον δυνατότερο κινέζο του πλανήτη. Άσε που στο μαγαζί δεν είχαν και εργαλεία της προκοπής και παλέυαμε με κα΄τι κατσιβιδάκια. Παίρνω και γω το κατσαβιδάκι βάζω δύναμη,..χράτς γλιτράει... μες το δάκτυλο το μισό κατσαβίδι
!! Βόγγιξα κάπως..και δως του αίματα και οινοπνεύματα... Παράπονο από εμένα στους συμφορίτες, δεν έχει αναφέρει κανείς στο φόρουμ ότι δαγκώνει αυτός ο σκύλος!
Τεσπά, τις λύνουμε τις βίδες... πάμε να βάλουμε σύρμα. Παίρνει η κοπελιά μια έτοιμη αντίσταση που έγραφε 0.85Ω. Κάνουμε 30 λεπτά να την περάσουμε, δείνει 0.7Ω στα mod μας. Λέμε οκ πάμε παρακάτω βάζουμε βαμβακι (Coto-beacon) μου εξηγεί πως να το βάζω, το ποτίζουμε, το κλέινουμε. Έρχεται και ο ιδιοκτήτης (έχει πάει σχεδόν 9).. Το βάζω στο στόμα ρουφάω (Με Supreme της eliquid που είχα μαζί μου)... απογοήτευση... ένα πράγμα σαν καπνιστό ξύλο
... πως σου φαίνεται με ρωτάει ο μάστορας. Περίεργο του λέω... έτσι είναι στην αρχή μου λέει, γιατί οι επισκευάσιμοι βγάζουν άλλη γεύση και μπλα,.. μπλα.. και να μην τα πολυλέμε επειδή πηγε 9 ήθελε να με ξεφορτωθεί. Τα μαζεύω, παίρνω και δύο έτοιμες αντιστάσεις γύρω στα 0.6Ω και φεύγω. Ρουφάω στο αμάξι, τσίφος ούτε που βγαίνει ατμός.. κοιτάω το mod, 0,44Ω έδειχνε
. Το παρατάω και το ξαναπιάνω την άλλη μερα.
Τον ανοιγω κουνάω αντίσταση κουμπώνω, δείχνει 1,1Ω, ωραία λέω διορθώθηκε . Ρουφάω,... τσίφος πάλι, μου φτανουν τα μάγουλα στα πνευμόνια για να κάνω ρουφηξιά και ατμό σχεδόν τίποτα,..Ξανα ανοίγω, λέω θα φταίει το βαμβάκι, ίσως είναι πολύ. Το κουτσορεύω γιατί όντως μου φαινόταν ότι ήταν κάπως περισσιο,.. τίποτα πάλι, εκτός από μια ελαφρια βελτίωση στην δύναμη ρουφιξιάς. Στο ενδιάμεσο έπαιζα και με τα βατ. Τίποτα τα ίδια. Ατονο, με το ζορι ατμός,... μέχρι που βλέπω πάλι το mod (cuboid mini) να διαβάζει 0.44Ω
,... ε αί σιχτίρ,..
και τον βάζω στο κουτακι,... παιρνάω τον Aspire K3 επάνω και το ευχαριστιεμαι πάλι..
Αυτά...τι κάνουμε τώρα;