Για "περισσότερο ντουμάνι", βάζεις χοντρότερο σύρμα και άρα περισσότερα watt. Το αν έχεις ανοιχτές ή κλειστές τις σπείρες δεν έχει σημασία.
Οι κλειστές σπείρες διασφαλίζουν πιο ήσυχη λειτουργία χωρίς spit back. Οι ανοιχτές σπείρες έχουν κάπως καλύτερη γεύση, εξαιτίας της μεγαλύτερης επιφάνειας ατμοποίησης. Αυτό πάντα στα ίδια Ω - σπείρες, αλλά έχουν ως μειονέκτημα το "φτύσιμο".
Βέβαια το spit back μπορείς να το αποφύγεις με πολύ καλό στήσιμο ανοιχτών σπειρών.
Επίσης, οι ανοιχτές σπείρες δεν χρειάζονται dry burn και στρώσιμο. Γιατί να μην κάνεις dry burn; Επειδή ο Δρ. Φαρσαλινός έχει εκφράσει μία προσωπική του εκτίμηση ότι πιθανόν προσθέτει κάποια επιβλαβή για τον οργανισμό στοιχεία στο άτμισμα.
Ελπίζω να βοήθησα, αν και μάλλον μπέρδεψα περισσότερο
