Egoist Godfather (Νο.19)Τελικά με το Grand Reserve δεν τα βρήκαμε. Όχι δεν έγραψα λάθος και το αναφέρω το Grand Reserve γιατί τα δύο υγρά μοιάζουν πολύ μεταξύ τους. Ακόμα και η περιγραφή της εταιρίας είναι σχεδόν ταυτόσημη (παρόλο που είναι μάλλον ανακριβής), το ίδιο και η πιο αναλυτική κριτική του Τρύφωνα. Το περίεργο είναι ότι παρόλο που και η μυρωδιά αλλά και η γεύση είναι πολύ κοντινές στα δύο υγρά, το ένα μου αρέσει πολύ (το Godfather) ενώ το άλλο το χάρισα! Τις λεπτομέρειες τις είπε ο Τρύφωνας και το μόνο που έχω να προσθέσω είναι ότι το όποιο φιστίκι υπάρχει, μου θυμίζει κάποιο συστατικό του Eliquid France 32 που εικάζω πως είναι φιστικοβούτυρο. Δεν ξέρω αν έχω δίκιο (ούτε γευσιγνώστης είμαι, ούτε τον πιο ευαίσθητο ουρανίσκο διαθέτω) αλλά αν
δεν υπήρχε η μπανάνα στο Godfather θα έπαιρνα όρκο ότι ατμίζω το 32. Μια χαρά! Πάντα μου άρεσε το 32 και το Godfather είναι για μένα το νέο 32 που δεν κάνει τις αντιστάσεις και τα βαμβάκια πίσσα μετά από 5-6ml!
Υπάρχει όμως και κάτι ακόμα, κάτι που δεν αφορά μόνο το συγκεκριμένο υγρό. Είμαι σίγουρος πως δεν είμαι ο μόνος που έχει παρατηρήσει πως ορισμένα υγρά επενεργούν περίεργα στα άλλα υγρά που ατμίζουμε αμέσως μετά. Παίρνουμε δηλαδή μια τζούρα από το υγρό Α και μετά μια τζούρα από το υγρό Β που είναι σε άλλον ατμοποιητή και το υγρό Β έχει διαφοροποιημένη γεύση από αυτήν που θα είχε από μόνο του. Μου έχει τύχει μερικές φορές το υγρό Β να βγάλει και μια νέα γεύση που δεν ήταν αντιληπτή όταν το άτμιζα μόνο του, χωρίς δηλαδή να έχει προηγηθεί τζούρα από το υγρό Α. Βγάζει κανένα νόημα αυτό που λεω; Αυτή τη στιγμή που γράφω αυτές εδώ τις γραμμές ατμίζω εκτός από το Godfather, τον γνωστό κλώνο του Supreme (πολύ πετυχημένος κλώνος και πολύ αγαπημένο υγρό) και τα δύο υγρά με παραπλήσια στησίματα σε δύο σφιχτούς ατμοποιητές (doggy και cloud). Το καταπληκτικό που συμβαίνει είναι πως όταν προηγείται η τζούρα από το Godfather, η τζούρα του Supreme μετά είναι πολύ πιο απολαυστική και με κάποιες παραπανίσιες γευστικές νότες που δεν θα προσπαθήσω καν να περιγράψω διότι εγώ είμαι ο Σέρλοκ όχι ο Σβαρτσενέγκερ. Ας αναλάβουν οι επιστήμονες να εξηγήσουν τι διάολο λεω εδώ. Αλήθεια λεω όμως...
Αν λοιπόν σας στενοχώρησε λιγάκι το Grand Reserve, που σας ταίριαζε σαν γευστικό προφίλ αλλά δεν τα βρήκατε στην πράξη (όπως ακριβώς συνέβη και σε μένα), δώστε μια ευκαιρία στο Godfather που όσο το ατμίζω τόσο πιο πολύ μου αρέσει. Και φτιάξτε και τον
κλώνο του Supreme. Θα με ευγνωμονείτε μετά!
ΥΓ. Θα μπορούσα βέβαια να μην είχα γράψει τίποτα εδώ. Θα μπορούσα να είχα ποστάρει μόνο αυτή τη φωτογραφία με την κατάλληλη λεζάντα...
Ashley
Judd (aka Godfather) – Wynona
Judd (aka Grand Reserve)