vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

566 επισκέπτες, 2 χρήστες
ZoeM, Tem

Skyline by e-smokeguru

Αποσυνδεδεμένος jimmy08

• **
  • 174
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Skyline by e-smokeguru
« Απάντηση #1515 στις: Ιουλίου 07, 2017, 14:44 »
Αν σου πω ότι δεν το σκέφτηκα... :idiot1:

Αποσυνδεδεμένος Νικόλας Λογγινιδης

• **
  • 396
  • Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθεις
« Απάντηση #1516 στις: Ιουλίου 09, 2017, 15:03 »
Είπα να εγκαταλείψω το αγαπημένο 3*1,5 σλοτ και να πάω λίγο πιο αεράτα. 3*1,8 τρύπες, 0,95Ω με κάνθαλ 0,40 σε 3αρι πυρήνα, 23βατ στο danibox με την μία παροχή αέρα ανοιχτή.
Δοκιμή νέου υγρού Belerephontes από λ. Τι το ήθελα ο φουκαράς...Μα εγώ ατμίζω καπνικά. Καλά... Το 10μελο μέρα δεν θα βγάλει...

Αποσυνδεδεμένος Xainis

• **
  • 239
« Απάντηση #1517 στις: Ιουλίου 09, 2017, 21:41 »
Ερώτηση. Τα δυο διαφορετικά τζαμάκια που πουλάει το esmokeguru και το ένα έχει 12€ και το άλλο 16€ τι διαφορά έχουν;

Sent from my iPad using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος KOSTAS1979R

• 1519
« Απάντηση #1518 στις: Ιουλίου 09, 2017, 23:00 »
Το ένα είναι το ποιο διαδεδομένο είδος γυαλιού  κατασκευασμένο από Soda-lime

Το άλλο είναι ένα είδος γυαλιού (Βοριοπυριτικό) κατασκευασμένο από διοξείδιο του πυριτίου και τριοξείδιο του βορίου.

Βοριοπυριτικό
1}Έχει πολύ χαμηλό συντελεστή θερμικής διαστολής.
2}Ποιο ανθεκτικό στις πτώσεις 
3}Ποιο ανθεκτικό στις γρατζουνιές
4}Ποιο ανθεκτικό στα οξέα
Δεν ξέρω αν έχει και καλύτερο φινίρισμα στις άκρες
Κλπ.

Όλα τα παραπάνω από ότι έχω διαβάσει (με πάσα επιφύλαξη διότι μπορεί και να είναι και κάπως διαφορετικά.)

Αποσυνδεδεμένος iPant

• **
  • 439
« Απάντηση #1519 στις: Ιουλίου 15, 2017, 13:17 »
Εδώ και δυο εβδομάδες είμαι κάτοχος του Skyline. Ο ατμοποιητής, ο οποίος είναι και ο πιο ακριβός που έχω αγοράσει ποτέ, είναι και ό,τι καλύτερο ποιοτικά έχω πιάσει στο χέρι μου. Τα μέταλλα είναι φινιρισμένα άριστα και τα σπειρώματα είναι φτιαγμένα έτσι, που όλα βιδώνουν χαλαρά, χωρίς πίεση και περίεργους ήχους.

Τον έχω στήσει με 0.35mm και 0.40mm kanthal, με αντιστάσεις από 0.60 έως 0.85 ohm. Με βαμβάκι muji ή cotton bacon. Σε όλες τις περιπτώσεις τα υγρά τέρμα ανοιχτά. Σαφώς καλύτερη τροφοδοσία και γέυση με το cotton bacon.

Ο αέρας του με το 3x1mm airdisk είναι πολύ καλός και αθόρυβος, αν και το 2x1.5mm που δοκίμασα από τον κλώνο, νομίζω μου έκατσε καλύτερα. Η γεύση είναι σε υψηλά επίπεδα, νομίζω καλύτερα από τον Τηλέμαχο Armed, αλλά σε καμία περίπτωση δεν φτανει τον Phenomenon. Βέβαια, εκεί υπάρχουν τα προβλήματα διαρροών, που στον Skyline είναι παντελώς ανύπαρκτα.

Το μόνο αρνητικό που μπορώ να πω, είναι το γεγονός ότι με "βρώμικα" υγρά, το υγρό αποχρωματίζεται απίστευτα καθώς επιστρέφει πολλή βρωμιά από την βάση και μου κάνει εντύπωση που αυτό δεν έχει αναφερθεί στο νήμα. Τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση, το θέμα είναι πολύ μεγαλύτερο από άλλους ατμοποιητές. Φυσικά και δεν μπορώ να προσάψω ευθύνη στην κατασκευή, μια και ευθύνεται καθαρά το υγρό, αλλά νομίζω ότι οφείλω να το καταγράψω.

Σε τελική ανάλυση, είναι ένας ατμοποιητής υπόδειγμα ως κατασκευή και ποιότητα και είμαι χαρούμενος που είχα την δυνατότητα να τον αποκτήσω. Να αναφέρω και την άψογη εξυπηρέτηση του Βασίλη, καθώς μου αντικατέστησε άμεσα και εννοείται απολύτως δωρεάν το airflow ring, το οποίο μου ήρθε με ένα έντονο σημάδι από την παραγωγή.

Αποσυνδεδεμένος Dimitris1973

• *
  • 66
« Απάντηση #1520 στις: Ιουλίου 15, 2017, 14:06 »
Εγώ με υγρά 50-50 ανοίγω λίγο τα υγρά
 και δεν έχω κανενα πρόβλημα 

Αποσυνδεδεμένος Ribot

• 4118
  • Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα
« Απάντηση #1521 στις: Ιουλίου 15, 2017, 14:51 »
Αυτό ακριβώς, το να ανοίγεις τέρμα τα υγρά είναι λάθος. Το ότι δεν έχεις διαρροές, δεν πρέπει να σε ξεγελά και να νομίζεις ότι δεν υπάρχει υπερτροφοδοσία. Η αντίστασή σου δέχεται περισσότερο υγρό απ' όσο χρειάζεται και η μάκα που πιάνει, συνεχώς "ξεπλένεται" από το νέο υγρό που εισέρχεται με τα αποτελέσματα που περιγράφεις.
Τέρμα ανοιχτά υγρά θα δικαιολογούσε ένα υγρό με πάνω από 90% vg και με φουλ πνευμονικό άτμισμα, σε ψηλά watt, κάτι που δεν αφορά την περίπτωσή σου, αν κρίνω από τα airdisks που χρησιμοποιείς.
Ο κατασκευαστής λέει ότι μόλις δούμε τις πρώτες φυσαλίδες να ανεβαίνουν, δεν ανοίγουμε άλλο. Εγώ με 70vg και το airdisk 1,8x4 slot στα 23-24w, έχω το άνοιγμα στο 1/3 της διαδρομής και δεν έχω αυτό το πρόβλημα.

Αποσυνδεδεμένος iPant

• **
  • 439
« Απάντηση #1522 στις: Ιουλίου 15, 2017, 15:17 »
Ευχαριστώ για τις συμβούλες Γιώργο. Θα το δοκιμάσω.

Αποσυνδεδεμένος JoeBarTeam

• 2478
  • 01.11.2015 00:00
« Απάντηση #1523 στις: Ιουλίου 15, 2017, 15:43 »
[justify]Ήρθα για τα ψιλά, αλλά και για την επιβεβαίωση πως, "η επανάληψη θα είναι πάντα η μαμά της μάθησης, ακόμα κι αν αυτό ενοχλεί ή κουράζει". 3.4ml έγραψε σε μένα το κοντέρ τού “δίχως αύριο”. Τώρα, δεν είναι κρίμα να φεύγει δεκάωρο με καρφωμένα τα ματάκια στον Η/Υ; τζάμπα το ελεύθερο Σάββατο δηλαδής. Γεια μας (και δίχως τόνο, έτσι για την τσαχπινιά). ;D[/justify]

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• 3454
  • φυσα ρουφα τραβα τονε
« Απάντηση #1524 στις: Ιουλίου 15, 2017, 16:07 »
βάλε βάλε, χωράει κι'άλλο  :tongue_smilie:
άνοιξε τέρμα τα υγρά να κατεβει λίγο κάτω
κλείσε τα υγρά και γέμισε τον να δούμε ποσο παίρνει

• 2478
« Απάντηση #1525 στις: Ιουλίου 18, 2017, 01:28 »
[justify]Σε εντός θέματος. Σκέφτηκα να θέσω την ξεκάθαρη πρόκληση πως αν καταφέρει κάποιος να γεμίσει τον δικό μου Skyline με 3.7ml εγώ θα του τον χαρίσω, (παρόμοιο εκνευρισμό είχα με το θέμα του v5, όταν ντε και καλά όλοι οι v5 έπρεπε να είχαν διαρροές, αφού ο δικός μου έχει, τέλος). Μετά είπα, μπα, δεν θέλω δείξω κακό χαρακτήρα κι από κοντά. / Πρόλαβα επίσης και διάβασα αρκετά πικρόχολα σχόλια προς έναν κορυφαίο επισκευάσιμο όπως ο Skyline, σε ύφος “δεν δίνω τόσα”, “δεν αξίζει τόσα”, “σιγά μην του δώσω αξία”, κ.λπ. χαριτωμένα. Μία μόνο απορία βρε παιδιά. Ατμιστικό φόρουμ δεν είναι εδώ; κάποιοι ασχολούνται λίγο, άλλοι περισσότερο, άλλοι απέκτησαν κολλήματα, άλλοι βρήκαν και διέξοδο δηθενιάς στο άτμισμα κ.λπ. κ.λπ. Ποιο το ζόρι που μας αφηνιάζει; εσύ θες γνήσιο, εγώ κλώνο, ο άλλος κάτι ερμαφρόδιτο, κι ο άλλος απλώς πάει για χαρτζιλίκι. Πρέπει να είμαστε πάντα οι πιο σωστοί απ’ όλους τους άλλους; και μάλιστα σε δακρύβρεχτα μοτίβα, “άτιμη κοινωνία”, “πώς το πήρε αυτό, γιατί το πήρε”. Χέστηκε η Φατμέ. [/justify]

Αποσυνδεδεμένος redortho

• 1784
« Απάντηση #1526 στις: Ιουλίου 18, 2017, 07:10 »
Είχα γράψει σ' ένα ποστ που κατέβηκε νομίζω μαζί με τον χαμό που είχε γίνει στο νήμα του κλώνου σχετικά με την χωρητικότητα. Το επαναλαμβάνω.
Όταν έστησα για πρώτη φορά τον κλώνο στην αρχική παρουσίαση, ξέχασα να μετρήσω την χωρητικότητά του. Δυστυχώς επειδή μου σκίστηκε το μέταλλο στη βάση της εξωτερικής καμπάνας (κόλλαγε εξαρχής ο μηχανισμός κλεισίματος του υγρού) στην προσπάθεια να ξεβιδώσω την εσωτερική καμπάνα δεν έγινε δυνατό να την μετρήσω ποτέ. Στη συνέχεια αγόρασα τον γνήσιο και έβαλα εξαρχής το γυάλινο τανκ που συνοδεύει τον Skyline. Για να μην το πολυλογώ, με βάση τον ESG οι χωρητικότητα είναι 2ml με το Ρ1000 τανκ, 3,7ml με το γυάλινο (και στις 2 παραλλαγές του) και 4ml με το Ultem (και στις 2 παραλλαγές του). Επειδή έγινε πολύ κουβέντα, στο τελευταίο στήσιμο (χθες) είπα να μετρήσω την χωρητικότητα. Λοιπόν με τον ατμοποιητή άδειο (βρεγμένο μόνο το βαμβάκι) και με ακρίβεια σύριγγας των 5ml (στην οποία έβαλα 3,6-3,8ml) τα χώρεσε όλα οριακά μέχρι το χείλος που ακουμπάει ο ρυθμιστής υγρού. Όταν άνοιξα τα υγρά, ανέβηκαν και λίγες φυσαλίδες και το υγρό κατέβηκε λίγο. Σε καμία περίπτωση δεν ξεχύλισε. Συμπέρασμα: η χωρητικότητα είναι όντως γύρω στα 3,7ml αλλά στην πράξη (όταν ξαναγεμίζεις) δεν μπορείς να βάλεις πάνω από 3,4-3,5ml κι αυτά με αρκετη προσοχή μη γίνεις χάλια και χάσεις το πολύτιμο (lemon pie - dinner lady) υγρό σου ;)

ΥΓ @JoeBarTeam: εγώ ήμουν σαφής όταν τον παράγγειλα σε τηλεφωνική συνεννόηση με τον Βασίλη ότι αν δεν χωράει 3,7ml θα τον κρατήσω και θα μου επιστρέψει και τα λεφτά μου. Όταν τον παρέλαβα, στη συσκευασία είχε και μια σύριγγα των 5ml αλλά τώρα που την κοιτάω, σαν να μου φαίνεται λίγο μικρότερη :laugh1:

• 2478
« Απάντηση #1527 στις: Ιουλίου 18, 2017, 11:42 »
[justify]@redortho, καλημέρα. Θα είμαι πάντα ειλικρινής μαζί σου και να είσαι βέβαιος πως θα τρέξω από τους πρώτους να θαυμάσω όσα υπέροχα θα έχεις να πεις. Όμως εδώ θα πω: διαβάζω και μπαρούφες. [/justify]

[justify]Σε διαβάζω από την αρχή κιόλας. Ξεκίνησες με ιατρικά θέματα, με λεπτομερείς απόψεις ακόμα και κατευθύνσεις, που δείχνουν άτομο με συγκεκριμένο επιστημονικό αντικείμενο και γνώση. Τότε σε ρώτησα το αυτονόητο. / Εδώ τώρα. Το θέμα χωρητικότητας, σε καλύπτει η επίσημη απάντηση, και πριν αλλά και τώρα που το επιβεβαίωσες. Ωραία, μαζί σου κι εγώ. Δεν διόρθωσες όμως στο νήμα του κλώνου όταν έκανες αναφορά στις διαστάσεις του γνήσιου, (2 φορές προσπάθησα να στο επισημάνω και με αγνόησες). Είδα λειτουργικά προβλήματα κλώνου όπου τα έλυσες με ανταλλακτικά από τον γνήσιο. Μετά από αυτά, κατέληξες στον γνήσιο. Πάλι μαζί σου. Κι εγώ ανέφερα από την 1η στιγμή πως μακάρι να δουν όσο γίνεται περισσότεροι έναν τέτοιο επισκευάσιμο, πως δεν έχω γνώμη στο αν πρέπει να υπάρχει η λύση ενός τέτοιου κλώνου ή όχι, άσχετα αν εγώ αφορίζω οτιδήποτε έχει να κάνει με κλώνο. [/justify]

[justify]Τελικά, σε ένα ατμιστικό φόρουμ, εσύ σαν redortho, θέλεις να βλέπεις αναλυτικές απόψεις, νήματα και αναρτήσεις που κάποιοι μετράνε, ξαναμετράνε, κάνουν αρκετά σφάλματα, διορθώνουν, διορθώνονται, δείχνουν, λαμβάνουν, επικοινωνούν μέσα από μικρά μικρά κομμάτια, π.χ. για έναν επισκευάσιμο όπου θα τον ξετινάξουν στην ανάλυση. Το γουστάρουν αυτό. Είναι λάθος; Τα λέω όλα αυτά γιατί ξανασημείωσες πως δεν αξίζει να τ’ αναλύουμε όλα αυτά, όχι μόνο χωρητικότητες αλλά και γενικότερα, (νομίζω πως υπάρχει ακόμα η σχετική ανάρτησή σου).[/justify]

[justify]Στην δική μου περίπτωση Skyline. Είπα την άποψή μου από την 1η ημέρα. Είναι κορυφαίος επισκευάσιμος σε παγκόσμιο ατμιστικό επίπεδο. Αυτή είναι η φτωχή μου γνώμη ως άπειρου ακόμα ατμιστή. Δεν άλλαξα άποψη, θα το έκανα μόνον αν έβλεπα το αντίθετο, οποιαδήποτε στιγμή κι αν το έβλεπα. Είναι κορυφαίος, όχι απλά πολύ καλός ή πάρα πολύ καλός. Όμως, να πω κάτι άλλο πέρα από τα 3.4ml που είδα σε μένα; να σου πω πως έβαλα κάπου 3.2 και 3.4 κι έκατσε η μπίλια στο 3.4; Όχι, δεν θα το κάνω. [/justify]

Αποσυνδεδεμένος 30SmokingYears

• 1731
  • Everything you can imagine is real (Pablo Picasso)
« Απάντηση #1528 στις: Ιουλίου 18, 2017, 13:00 »
Και λίγα είπες...

Αποσυνδεδεμένος billythekid

• 2386
« Απάντηση #1529 στις: Ιουλίου 18, 2017, 13:32 »
Ως αναφορά την χωρητικότητα έχω αναφέρει ξανά σε αυτό το νήμα ότι η δικιά μου μέτρηση επιβεβαίωσε πλήρως τον JOE.
Τώρα επίσης έχω αναφέρει ότι είναι σεβαστές οι ανησυχίες σας. Εκείνο όμως που έχω να πώ είναι ότι μία επίσκεψη στον ESG (Βασίλη) για μία συζήτηση επί του θέματος θα είναι πλήρως κατατοπιστική ειδικά παιδιά για εσάς που είστε τόσο κοντά.
Νομίζω ότι ο κατασκευαστής έχει αποδείξει ότι και μιλάει και λύσεις δίνει και εξυπηρετικότατος είναι.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360143 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1014 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114314 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450469 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110808 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375089 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328388 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1081 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6450 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15312 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29382 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99967 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F