Γεια χαρά σε όλους! Νέος στο φόρουμ, είπα να πω την καλησπέρα μου και τα δικά μου από εδώ, αν είναι λάθος το θρεντ ας μεταφερθεί παρακαλώ

Λοιπόν, είμαι 45 ετών και κάπνιζα από τα 15. Τα τελευταία χρόνια από 1,5 έως 2,5 πακέτα βαριά τσιγάρα. Η διαφορά των 20 τσιγάρων ήταν τις ημέρες που τα έπινα κιόλας, δηλαδή τουλάχιστον δυο φορές τη βδομάδα. Τώρα βρίσκομαι στην τέταρτη βδομάδα ατμίσματος, χωρίς καθόλου τσιγάρο από την αρχή (εκτός από κανένα ρο μια δυο φορές τη βδομάδα). Την Κυριακή το απόγευμα μου έπεσε και έσπασε το τζαμάκι και ήτανε λες και σεληνιάστηκα. Πήρα δυο πακέτα και μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας που πήρα ανταλλακτικό, είχαν απομείνει τρία τέσσερα τσιγάρα. Όμως, το καλό είναι ότι το κτ δεν μου άρεσε καθόλου, με χάλασε, το πρωί σηκώθηκα και με είχε πιάσει ο λαιμός. Σε αυτό το διάστημα, ούτε ένας μήνας, έχω δει διαφορές: δε μυρίζω εγώ, τα ρούχα, το σπίτι και το αμάξι μου και το πιο σημαντικό: πηγαίνω για τρέξιμο συστηματικά εδώ και 20 χρόνια και πάντα με περνούσαν είτε τύποι αρκετά μεγαλύτεροι από μένα ή που δεν έδειχναν σε καλή σωματική κατάσταση. Είδα σχετικά σημαντική διαφορά στους χρόνους μου, που δεν είναι placebo, γιατί αν ήταν θα κρατούσε για μια βδομάδα, άντε δέκα μέρες, όχι παραπάνω. Πλέον, δε θέλω ποτέ να ξαναβάλω στο στόμα μου κτ, γνωρίζω ότι και το ητ δεν είναι καλό για την υγεία και θέλω κάποια στιγμή να το πετάξω και αυτό, όμως αισθάνομαι σίγουρος ότι για εμένα τουλάχιστον είναι πολύ καλύτερο από το κτ (για τα λεφτά δεν το συζητάω). Αυτά σαν μια καλησπέρα από εμένα και θα επανέλθω μια διάφορες ερωτήσεις για τους πιο έμπειρους