Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

368 επισκέπτες, 5 χρήστες
tony1976, Tem, calibri, Milarepa, GEORGEFK

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Μετά από πόσο καιρό ατμίσματος σταματήσατε τελείως το κανονικό  (Αναγνώστηκε 34310 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Αθήνα
  • Φύλο: Άντρας
Η ερώτηση είναι απλή. Μετά από πόσο καιρό χρήσης η.τ. σταματήσετε τελείως το κ.τ.;
Αλλά όταν λέμε τελείως, εννοούμε τελείως. Οχι "Έλα μωρέ, ένα τσιγαρακι κάθε βράδυ με την μπύρα δε μετράει".
Πείτε την αλήθεια, η ψήφος είναι μυστική. :)

Αλλαγή τίτλου
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρ 11, 2017, 15:57 από Cruiser79 »

Αποσυνδεδεμένος Nana

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
Απο την ωρα που πηρα ΗΤ  Δεν το ξανα εβαλα καν στο χερι μου οχι στο στομα το τσιγαρο οποτε αμεσα Κοπηκε

Αποσυνδεδεμένος annastas

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Ο,τι θελω θα κανω....
μισο εκανα την δευτερη μερα νομιζω...μετα ΤΕΛΟΣ

Αποσυνδεδεμένος megst

• e-high ατμιστής
  • Γιώργος
Το τσιγάρο κόπηκε μαχαίρι την ίδια ημέρα.

Αποσυνδεδεμένος cpbaroque

• 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵
  • Φουγαροκαραβάνα
    • cpbaroqueTheBlog
Εγώ δεν ήμουνα τόσο καλό παιδί. Μου πήρε καμιά εικοσαριά μέρες αλλά από τότε, σχεδόν δύο χρόνια τώρα, δεν έχω ακουμπήσει ούτε ένα τσιγαράκι. Ούτε και μου λείπει. Βέβαια αν μου τύχει κανένας καπνιστής στον ίδιο χώρο πάω και κάθομαι κοντά του. Μέχρι παρεξηγήσεως κοντά του... :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος efarmostis

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
2-3 μέρες κάπνιζα από κανένα και μετά τέλος.

Αποσυνδεδεμένος mixalis90

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: peiraias
  • !ΣΥΝΝΕΦΑ ΑΤΜΟΥ!
μολις το εκανα την 1 τζουρα απο το η.τ...αμεσως σταματησα την επομενη το κ.τ...

Αποσυνδεδεμένος kataigida21

• e-medium ατμιστής
  • **
Μόνο την πρώτη μέρα έκανα ένα τσιγάρο. Μετά τέλος!

Αποσυνδεδεμένος stamatisgr

• e-medium ατμιστής
  • **
Απο την επομενη μερα :D
Σε λιγες μερες που αναψα κ.τ. στη δευτερη τζουρα το πεταξα. Βρωμαγε >:(

Αποσυνδεδεμένος Vagelis104

• Νέο μέλος
Μετά απο 2 μήνες στο ηλεκτρονικό τσιγάρο σταμάτησα το κ.τ.
Ξεκινησα απο 18 νικοτίνη και εχω φτασει στο 0 ευτυχώς.
1 μηνα χωρις καπνο αλλα με ατμό.
 :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος nikosallos

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Korydallos
  • ..έχει ο θεός...
Ξεκίνησα τέλος Οκτώβρη του 2015 και το τελευταίο το έκανα 13 Ιουνίου 2016...
σταδιακά απο 4-5 τσιγάρα τον πρώτο καιρό (κάνα δυό μήνες) το πήγα 4-5 τσιγάρα την εβδομάδα για περίπου ένα 5άμηνο - 6άμηνο...

Αποσυνδεδεμένος nikonian

• e-medium ατμιστής
  • **
Δεν ήθελα ποτέ να κόψω το ΚΤ .
 Μου άρεσε και δεν είχα προβλήματα υγείας, παρά τα 35 χρόνια καπνίσματος.

Πήρα ένα ΗΤ αξιοπρεπές (έχει σημασία), μόνο και μόνο για το γραφείο. Για να μην βγαίνω έξω κάθε μια ώρα.
Το ΗΤ μου ψιλοάρεσε αρχικά, αλλά μόλις άρχισα να μπαίνω σ'αυτό το forum και να διαβάζω κόλλησα. Στη βδομάδα πέρασα στους επισκευάσιμους και το ΚΤ απλά μου τελείωσε.  Κάπνιζα με το ζόρι 2 τσιγάρα την ημέρα για έναν μήνα, γιατί είχα ακούσει διάφορα για σοκ του οργανισμού κλπ.

Αποσυνδεδεμένος drum

• Φουγαροκαραβάνα
μεγαλη ιστορια. στο μακρυνο τελος 08 αρχες 09 οταν πρωτοξεκινησα, περισσοτερο επινες υγρα παρα ατμιζες.
παρ'ολα αυτα το παλευα κ εκανα 6-7 τσιγαρα την ημερα, μεχρι που μετα απο ενα χρονο τα παρατησα.
αρχες του 11 το ξανα αρχισα κοβωντας μαχαιρι το κανονικο....  3,5 χρονια καθαρος εως τα μεσα του 14 που ξανακυλησα στο κανονικο για 14 μηνες περιπου.(μεγαλη μλκια, αλλα δεν εβρισκα υγρο να με πιανει..+ κατι αναποδιες)
οταν αποφασισα να ξαναπιασω το ηλεκτρονικο, (τετοια εποχη περιπου περσι, κ εχοντας χασει τον πατερα μου, σαφως επιρρεασμενος)ολα πλεον ειχαν αλλαξει προς το καλυτερο. μεσα στον ενα κ κατι χρονο αποχης μου ηταν σαν να ειχε γινει θαυμα. τοσο απο μοντακια κ ατμοποιητες, οσο κ στα υγρα.
νικοτινη εχω ακομα ψηλα.. καπου στο 15-16 πρεπει να ειμαι τωρα, αλλα δεν πολυ σκαω μιας κ εχω ατμισει κ 36αρα την εποχη που δεν την παλευα απο γευσεις....  αυτα. :)

Αποσυνδεδεμένος arxiloxos

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Μετακόμισα στο μικρο σπίτι στο λιβάδι
  • Τα αγαθα κο(λ)ποις κτωνται
    • arxiloxos.simplesait.com
Ουτε εγω θελα να κοψω το κ.τ.Το ηλεκτρονικο το αρχισα κυριως για α μην μυριζω στην δουλειαμου με τους πελατες μου,και αισθανομουν ασχημα.Απο εδω ξεκηνησα σωστα,εννοω με καλο ατμο και μοντ.
Στην πορεια ανακαλυψα ενα νεο κοσμο σεσημειο γρηγορα οχι μονο ναμην το θελω αλλακαι να το απεχθανομαι κιολας.Ολα αυτα εγιναν πολυ γρηγορα,απο την πρωτημερα του η.τ. καταλαβα οτι ηρθα για να μεινω.

Αποσυνδεδεμένος SR

• e-lights ατμιστής
  • *

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
HALO αρωματα!!! [Αρώματα] 444 96859 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 16:21
από Neopard
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2734 737934 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 16:06
από Aoratix
Υγρά Tom Klark's [Υγρά που δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα] 21 12340 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 15, 2025, 20:08
από infernity
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1480 403648 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 09, 2025, 11:47
από Επιτέλους το έκοψα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 43 6855 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 01, 2025, 14:23
από Chris66
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 4 3554 Τελευταίο μήνυμα Απρ 26, 2025, 20:20
από Stavkal
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1836 386249 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 18:10
από tony1976
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 271763 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 746498 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 272622 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 705771 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 1262 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos