vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

439 επισκέπτες, 3 χρήστες
manoslykos, stsoulos, camber

Ταυτόχρονη χρήση ηλεκτρονικού και κανονικού τσιγάρου

Αποσυνδεδεμένος Nikrom

• 519
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Άτμισμα και κάπνισμα μαζί
« Απάντηση #150 στις: Μαΐου 10, 2021, 19:47 »
Νομίζω οτι στην συνέντευξη που ειχε δώσει στο Vape Craft, ειχε πει οτι είναι καλύτερα να κάνεις και τα δυο, απο τη στιγμή που ελαττώνεις το τσιγάρο αν δεν μπορείς να το κόψεις :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος DARK ANGEL

• 1508
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠοτΕ ΔεΝ ΕφΥγα ΑΠο ΕδΩ.....
« Απάντηση #151 στις: Μαΐου 10, 2021, 20:21 »
Δικιά μου άποψη παιδιά ναι?

Καλό θα είναι να ατμίζουμε χωρίς να καπνίζουμε  γιατί πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να ξεφύγουμε
κατά πολύ με την νικοτίνη αν κάνουμε κ τα δυο μέσα στην μέρα.

Τώρα αν κάποιος ξεκινάει το άτμισμα  σίγουρα θα τον δικαιολογήσουμε αν
καπνίζει ένα δυο τσιγάρα ....

Όμως φοβάμαι ότι έτσι θα κάνει  εκείνον τον "συνδυασμό" που δεν θα τον οδηγήσει τελικά πουθενά ....  :(

Edit: @ 
chkontog 

Εγώ σου προτείνω καθόλου να μην κάνεις καπνό γιατί πάντα θα σε γυρνάει πίσω!
Είσαι αμτιστής κ μπορείς κ χωρίς τον καπνό πιστεύω ναι? :)

Αποσυνδεδεμένος testament

• **
  • 432
« Απάντηση #152 στις: Μαΐου 10, 2021, 20:36 »
Εγώ ξεκίνησα το άτμισμα για να κόψω το κάπνισμα (όπως και πολλοί φαντάζομαι εδώ μέσα).

Υπάρχει νόημα να επιστρέφεις στα παλιά; Για ποιο λόγο να συντηρείς και το ένα και το άλλο;
Και πριν ξεκινήσω εγώ το άτμισμα είχα στην πλάτη μου τρία πακέτα 25άρια καθημερινώς (για να καταλάβατε για τι είδους καπνιστής ήμουν και πως δε μου έλειψε καθόλου ο καπνός και ξεκίνησα με 18άρα νικοτίνη ).

Θεωρώ πως είναι περιττή, άσκοπη και χωρίς νόημα η ερώτηση για το αν είναι ανθυγειεινό να κάνεις και ηλεκτρονικό και τσιγάρο.

Σίγουρα σε καλύπτει ο ατμός.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 10, 2021, 20:45 από testament »

Αποσυνδεδεμένος chkontog

• 727
« Απάντηση #153 στις: Μαΐου 10, 2021, 20:44 »
Δεν το λέω για μένα, αλλά για έναν φίλο, αν και τον βλέπω να γυρνάει στον καπνό

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος testament

• **
  • 432
« Απάντηση #154 στις: Μαΐου 10, 2021, 20:47 »
Τότε μάλλον δεν έχει αποφασίσει τι από τα 2 θέλει να διαλέξει ή μάλλον τον τραβάει περισσότερο το τσιγάρο επειδή δεν το έχει σιχαθεί ακόμη.
Και ναι, έχω δει άτομα που δεν το είχαν για να ασχοληθούν με το ηλεκτρονικό τσιγάρο, επειδή νόμιζαν ότι το μόνο που κάνεις είναι να βάζεις υγρό αναπλήρωσης και να φορτίζεις την μπαταρία.

Αποσυνδεδεμένος chkontog

• 727
« Απάντηση #155 στις: Μαΐου 10, 2021, 20:57 »
Βασικά, όταν έρχεται σπίτι και πίνει κρασί, κάνει σχεδόν, μόνο καπνό.Περισσότερο, το έκανε από προτροπή δική μου, στην αρχή, αλλά δεν νομίζω ότι θα ξεκολλήσει απ' τον καπνό.

Αποσυνδεδεμένος cpbaroque

• 3695
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #156 στις: Μαΐου 10, 2021, 21:33 »
Η φίλη μου η Σοφία αγόρασε την πρώτη ατμιστική της συσκευή μια ηλιόλουστη μέρα του Ιουνίου. Μια βδομάδα μετά που την ρώτησα πως πάει το πείραμα, μου απάντησε πως δεν έχει ατμίσει ακόμα καθόλου γιατί της είπαν απ' το μαγαζί πως δεν κάνει να ατμίζει και να καπνίζει συγχρόνως και η ίδια δεν ήταν ακόμα έτοιμη να κόψει το τσιγάρο μαχαίρι. Της είπα να αφήσει τις σαχλαμάρες και να αρχίσει να ατμίζει "τώρα". Η φίλη μου η Σοφία είχε κόψει το τσιγάρο πέντε μέρες αργότερα...

Πέντε χρόνια αργότερα η φίλη μου η Σοφία εξακολουθεί να μην καπνίζει. Έκανα λάθος τότε που της είπα να αρχίσει να ατμίζει κι ας μην είχε κόψει ακόμα το τσιγάρο;

Και κάτι ακόμα: αν ο φίλος σας ο Μήτσος σας δηλώσει πως δεν θα κόψει ποτέ τελείως το τσιγάρο αλλά θα συνεχίζει να ατμίζει και να κάνει ένα τσιγαράκι μετά από κάθε γεύμα, με το χέρι στην καρδιά, θα του πείτε καλύτερα να κόψει τελείως το άτμισμα και να γυρίσει στο τσιγάρο; ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ.

Αποσυνδεδεμένος chkontog

• 727
« Απάντηση #157 στις: Μαΐου 10, 2021, 21:48 »
Όχι εγώ δεν θα το έλεγα ποτέ

Αποσυνδεδεμένος teargas

• **
  • 212
« Απάντηση #158 στις: Μαΐου 11, 2021, 02:21 »
Παιδια εγω εχω περασει απο ολα τα σταδια..Πολυ τσιγαρο κ λιγο ατμο,μισο μισο,λιγο τσιγαρο κ πολυ ατμο,καναδυο τσιγαρα το μηνα και ατμο,μονο ατμο..Το ξεκινησα για χαβαλε,δεν ειχα σκοπο να το κοψω.Απλα με το που αρχισα εκοψα μαχαιρι το καπνισμα στο αμαξι και ηδη ηταν λεβελ απ για μενα.Τα υπολοιπα ερχονταν αναλογα κ με τις επιλογες μου σε υγρα κ εξοπλισμο ανα περιοδο.Αν υπηρχε οταν αρχιζα ο ζλαιντ κ η σειρα TNT crystal mix ισως να το εκοβα καπακι.Νομιζω οσο ατμιζεις ειναι καλο,τουλαχιστο για την ψυχολογια σου.Απο ιατρικης αποψης θα πουν οι αρμοδιοι.

Αποσυνδεδεμένος chkontog

• 727
« Απάντηση #159 στις: Μαΐου 11, 2021, 04:28 »
Το συγκεκριμένο παιδί, μου έχει πεί ότι το χρησιμοποιεί κατά καιρούς, αλλά μια 5άδα αντιστάσεων Nautilus X στα 1.2 Ohm, την τελειώνει στους 2 μήνες.

Αποσυνδεδεμένος Buliwyf

• 1947
  • ιέεεεεεεεεπ!!!! αστ ναγκλίτσα κατ ρε!!!
« Απάντηση #160 στις: Μαΐου 11, 2021, 15:28 »
Καλού κακού πάντως, ΜΗΝ προτείνεται σε ...παιδιά το ΗΤ....  ;D ;D ;D ;D ;D 8)

Αποσυνδεδεμένος chkontog

• 727
« Απάντηση #161 στις: Μαΐου 11, 2021, 20:03 »
""Καλησπέρα. Το ζήτημα είναι αν και πόσο έχεις ελαττώσει το κάπνισμα.
Παρόλα αυτά, σοβαρό όφελος έχεις μόνο αν κόψεις πλήρως το κάπνισμα."

Αυτό μου απάντησε ο κ.Φαρσαλινός στο fb.

Αποσυνδεδεμένος cpbaroque

• 3695
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #162 στις: Μαΐου 11, 2021, 20:13 »

Επιβεβαιώνεται λοιπόν ο [member=12836]Nikrom[/member].  :thumpup:

Νομίζω οτι στην συνέντευξη που ειχε δώσει στο Vape Craft, ειχε πει οτι είναι καλύτερα να κάνεις και τα δυο, απο τη στιγμή που ελαττώνεις το τσιγάρο αν δεν μπορείς να το κόψεις :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος DARK ANGEL

• 1508
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠοτΕ ΔεΝ ΕφΥγα ΑΠο ΕδΩ.....
« Απάντηση #163 στις: Μαΐου 11, 2021, 20:14 »

@ chkontog
Αυτό κ εγώ γνώριζα  :yes:   μα δεν ήθελα να πω κάτι περισσότερο γιατί πάντα θα υπάρχει κ εκείνος
που καπνίζει μερικά τσιγάρα μέχρι να βάλει το τέλος κ να είναι καθαρά ατμιστής.

Το παν είναι να θέλουμε να πάψουμε μια κακή συνήθεια πριν αυτή μας "Πάψει"....

K θα μείνω στην δεύτερη του φράση του γιατρού,

""Καλησπέρα. Το ζήτημα είναι αν και πόσο έχεις ελαττώσει το κάπνισμα.
Παρόλα αυτά, σοβαρό όφελος έχεις μόνο αν κόψεις πλήρως το κάπνισμα."
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 11, 2021, 20:20 από DARK ANGEL »

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9656
Από τον συντονισμό :
Έγινε συγχώνευση των τελευταίων μηνυμάτων στο προϋπάρχον (παρόν) θέμα με τίτλο
"Ταυτόχρονη χρήση ηλεκτρονικού και κανονικού τσιγάρου"

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359740 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 990 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114157 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449985 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110643 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374690 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328011 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1059 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6418 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15276 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29330 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99876 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F